- 29 Aralık 2022
- 75
- 80
- 18
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #7.661
Benim kızımda yuvarlaktıbu sefer bildiğin muz ya da fasülye gbiydi kese ve erkek dedi doktor..
Anladım kuzum bende öyle güzel yıkadım. İnternetten de baktım etin dokunduğu her şeyi dezenfekte edin diyorduBen et ve türevlerini pek yiyemiyorum, midem almıyor ama yapılacaksa dokunuyorum. Sonrasında ellerimi daha iyi yıkamaya çalışıyorum
Benim kesenin seklini bilmiyorum desemCinsiyeti belli olan arkadaşlarım keseniz yuvarlak mı fasulye gibimiydi ben aşırı merak ediyorumdaha erken öğrenmenin yolu yok mudur yaa
11+2 yim kesin cinsiyet belirlenmedi ama dün doktorum ultrasonda %60 erkek dedi, haftaya fetal dna sonucum gelecek bakalım kız mı erkek mi ona göre güncelleriz kese şeklim başından beri bariz fasulye:)Cinsiyeti belli olan arkadaşlarım keseniz yuvarlak mı fasulye gibimiydi ben aşırı merak ediyorumdaha erken öğrenmenin yolu yok mudur yaa
Aynen benim de gidip geliyor bugun kotuyum mesela11+1 im geçmek üzere gibi tabi geri gelmezse . Gidip gidip geliyor çünkü
Bende zaten bira göbeği gibi küçük bi göbüş vardı o yüzden ayırt edemiyorum hala canımmKizlar karniniz cikti mi ?
BEnim de alt karnimda hafif gobek vardi canim aka ssnki mide taraflarimda olmaya basladi kg olarak ayniyim ama sanki gobus sistiBende zaten bira göbeği gibi küçük bi göbüş vardı o yüzden ayırt edemiyorum hala canımm
Beden ölçülerimiz değişiyordur artıkk aslında bu aylarda bi ölçüm yapsak iyi olurdu tartıda bende değişmedim canımBEnim de alt karnimda hafif gobek vardi canim aka ssnki mide taraflarimda olmaya basladi kg olarak ayniyim ama sanki gobus sisti
Aynen yaaa gobuslu oluyoruzBeden ölçülerimiz değişiyordur artıkk aslında bu aylarda bi ölçüm yapsak iyi olurdu tartıda bende değişmedim canım
Hamur hiç yapmadım aklıma gelmediğinden. Kıymaya dokunuyorum evetKızlar bir şey sorucam. Çiğ hamur, kıyma gibi şeylere dokunuyor musunuz?
Benim karnım hep çıkıktı o yüzden göbek mi bebek mi anlamıyorum benKizlar karniniz cikti mi ?
sabahları dümdüz nasıl ki yemek yiyorum o anda başlıyor şişmeyeKizlar karniniz cikti mi ?
Ben kendi fikrimi değil doktorumun önemsediği verileri aktardım. Sizin doktorunuzun düşüncesi o yöndeymiş demek ki. Sağlıklı, huzurlu bir hamilelik diliyorum hepimize. SevgilerBen doktorun önerisini belirttim doktorum yeterince bilgili ve özellikle tüp bebek konusunda da çok fazla tercih edilen sıra bulunması zor bir doktor . Bu testin yapılmasından sonra aksi bir bulguda çocuğa dair herhangi bir müdahalede bulunma olmadığını belirtti . Test sonucuna göre bebeğe herhangi bir tedavi uygulayamayız o yüzden bi önemi yok dedi . Siz kendi fikrinizi belirtmişsiniz teşekkürler
aa ben dokunuyorum ne oluyor ki Tabiki çok iyi yıkıyorum sonra zaten normalde de biraz tiksinirimKızlar bir şey sorucam. Çiğ hamur, kıyma gibi şeylere dokunuyor musunuz?
benim karnım dümdüz değildi ama kilolu da değilim göbeğim çıktı sanki baya Hatta artık pantolonlarımın karın kısmından olmadığını fark ettim. Bir iki elbise aldım bugün milladan haftaya işim başlıyor Kışın tekrar alış veriş gerekecek gibiKizlar karniniz cikti mi ?
Teşekkürler yazdıklarının ekran görüntüsünü aldım şimdiHayırlı olsun canım, çok sevindim
Mobilya teslim süresi ve kurulum sağlandıktan sonra bir süre kokusunun çıkmasını hesap ederek başlayabilirsin sen de o haftalarda.
İlk gebelikte hamileyken her şey gerekli gibi geliyor insana. Fazla abartmadan 0-3 ay ve 3-6 ay kıyafet, zıbın, çorap, ağız mendilleri, havlu, battaniye, müslin örtüler, lastikli çarşaf (yatağın ölçüsü kesinse), bebek telsizi, ana kucağı, sling, anne-bebek çantası, banyo malzemesi (küvet, tas, kova takımı) bebek arabası yavaş yavaş alınır. Doğumdan sonra eksik gördükçe alınmaya devam edilir. İlk aylar emdikten sonra kusması olabilir. Ben çok kıyafet almak yerine kurutma makinesi almıştım mesela.2 günde 1 yıkayıp kurutup tekrar giydiriyordum. Zaten çabuk büyüyorlar. Kıyafetler eskimiyor bile. 1 beşik, 4 çekmeceli bir şifonyerle 2 yıl idare eder çocuk.
Canım ben beşik ve şifonyerle iki yıl idare ettim. Hiç de zorlanmadık. Kızım 2 yaşına gelince mağazaya gittik ve yatağını kendisi seçtiTeşekkürler yazdıklarının ekran görüntüsünü aldım şimdi
Ay kurutma makinesi alarak iyi yatırım yapmışız o zaman Doğru yıkarız sürekli en kötü . Ay büyük mobilya alacağımı düşünmemiştim Doğru bu çocuğun kıyafetler nere konacakHiç aklıma gelmeyen şeyler çıkıyor sürekli
benim cok azdi ama dort gundur kabizim, su an bayaa var karnimKizlar karniniz cikti mi ?
Evet her şeye heves edip boşuna masraf da yapmak istemiyorum ben de Bir de evim küçük sonra bir ton yük olması. Bilinçli bir şekilde alış veriş yapmalı diye düşünüyorum zaten Dediğin gibi anlamaya başladığı zamanlarda kendisi seçer istediğini Mantıklı buldumCanım ben beşik ve şifonyerle iki yıl idare ettim. Hiç de zorlanmadık. Kızım 2 yaşına gelince mağazaya gittik ve yatağını kendisi seçtiKüçücük bir bebek, 1 sepet kıyafeti olsa yetiyor zaten. Küçülenlerin yerine yenileri geliyor her seferinde. Şu an 3 kapaklı gardırobu ve 4 çekmeceli şifonyeri var ama içini dolduramıyoruz bile. İhtiyaç dahilinde her şey online olarak da alınıyor nasılsa. Elzem olanları alıp, gerisini ihtiyaç oldukça almak bana en mantıklı geleni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?