- 1 Nisan 2014
- 2.842
- 4.154
- 333
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #7.361
Günaydın kızlarhaftamız güzel, sıkıntısız, sağlıklı ve huzurlu geçsin inşallah
Günaydın kızlaaar
Kocamı işe yolladıktan sonra bir çay aldım ev kalk gidelim diyor ben b.k yeme otur diyorumhiç iş yapasım yok daha kahvaltı sofrası duruyor mesela nasıl çalıştım on yıl ben ya
Hepinize günaydın geçte olsaGünaydın kızlar
Ay helal olsun valla ben bişey istesem bile iki lokma yesem daha fazla yiyemiyorum . Kahvaltı da bir adet domates yedim . Tabi domatese tuz banyosu yaptırarakCanim ben de ayni hafifledi diyorum bir bakiyorum yarin yine ayni hemen yoruluyorum benim kg vermem durdu su an yediklerimi icimde tutmaya calisiyorumbenim canim surekli limonata cekiyor gecen iskender cekti doktora sordum yoyebilirsin dedi dun gittik 1 taneyle doymadim iki tane soylemeye de utandim
Bende perşembe doktor kontrolünden sonra gidip açtiricam inşallahGunaydin hanimlar, herkese iyi bir hafta dilerim
Aile saglik merkezinden arandim bugun, gebelik kaydi actirmam icin cagirdilar. Doktorun sekreteri ile gorustum ve genel sorular sordu, 19. haftada tetanoz asisi olmam icin tekrar cagirdi.
Ben dün 3 tane ıslak hamburger yedim. Valla nasıl yedim yuttumAy helal olsun valla ben bişey istesem bile iki lokma yesem daha fazla yiyemiyorum . Kahvaltı da bir adet domates yedim . Tabi domatese tuz banyosu yaptırarak
AaağğğğBen dün 3 tane ıslak hamburger yedim. Valla nasıl yedim yuttum
Bende koca bir hamburger gömdüm hala tadi damagimda, istahim inanilmaz acikBen dün 3 tane ıslak hamburger yedim. Valla nasıl yedim yuttum
Islak hamburgerler biliyorsundur lokmalık ufacıklar ondan 3 tane yanlış anlama olmasınBende koca bir hamburger gömdüm hala tadi damagimda, istahim inanilmaz acik
Afiyet bal olsun, hep saglikli beslenecek degilizIslak hamburgerler biliyorsundur lokmalık ufacıklar ondan 3 tane yanlış anlama olmasın
dün hamburger günüymüs heralde ben de 2 tane gömdüm hahaBende koca bir hamburger gömdüm hala tadi damagimda, istahim inanilmaz acik
Zıbın nı aldın ne aldınCinsiyetini öğrenene kadar beklemeyi planlıyodum ama sonunda dayanamayıp bebeğe kıyafet aldım çok tatlılar çok heyecanlıyım x-D
Ben de surekli idrara cikiyorum olabilir canim bir de cok su iciyorsan ondan da olabilirKızlar peki enfeksiyonunuz sık idrara çıkarıyor mu benimde lökosit yüksekti şase verdi ama benim problemim akıntı vs değil gece boyu idrara çıkmak sürekli saat başı ama
Evet tuzlu ve eksi en sevdigim seyler canim bu 3 gundur felan istahim boyle yiyorum sonra da mide bulantisi oluyorAy helal olsun valla ben bişey istesem bile iki lokma yesem daha fazla yiyemiyorum . Kahvaltı da bir adet domates yedim . Tabi domatese tuz banyosu yaptırarak
ben normalde de hep tuzlu tercih eden biriyim pek tatlici degilimdir, ama bu aralar tuzlu ve tatli yiyorum hep. eksi canim cekmiyorEvet tuzlu ve eksi en sevdigim seyler canim bu 3 gundur felan istahim boyle yiyorum sonra da mide bulantisi oluyor
İnşallah biran evvel geçer giderMalesef geçmedi canım 12+1deyim. Geçer gibi oldu bitti sandım ama koku hassasiyetim ilk başlardan bile daha yoğun etkiliyor beni. Mesela asla soğan kokusuna gelemiyorum midem delicesine bulanıyor. Geçer dediler 12.haftada ama bende aksine koku hassasiyetim çok daha derinden hissetmeye başladım. Ama şöyle gece bulantılarım ve sabah bulantılarım azaldı. Fakat günün her hangi bir saatinde sevmediğim bir koku gelirse tüm günüm bulantı ile geçiyor. Ne zaman geçer bu durum bilemiyorum.
Adına çok sevindim inşallah benimde geçer biran evvelCanım merhaba çok geçmiş olsun, ben ilk zamanlarda kusuyordum 10. Haftadan itibaren geçti benim şu an 13.haftamdayım
Yaa sonradan geçeceğini bilmek insanı rahatlatıyor bir nebzeAaağğğğüstüne bişey yiyebiliyor musunuz gün içi ben günde tek öğün besleniyorum
YaaaaCinsiyetini öğrenene kadar beklemeyi planlıyodum ama sonunda dayanamayıp bebeğe kıyafet aldım çok tatlılar çok heyecanlıyım x-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?