- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #7.341
tesekkür ederim canım, sana da eminim ki cook yakismistir. annelik her kadinin en özel halleriBende diyete yeni baslamisken hamile kaldimbakalm ne zaman belli olcak bu hamile göbüşü. Size ve diger resmini paylasan arkadaslara cok yakismis masallah rabbim saglkla şişirsin gobusleri
Merhaba. Ben de bu hafta girdim 13. Haftaya ama kalça ağrısı olmadı cnmKızlar merhabalar ilk gebeliğim 13.haftadayım 2 haftadır kalça ağrısı çekiyorum özellikle sabahları uyanınca bu hafta kontrole gittiğimde doktoruma da danışacağım fakat henüz erken değil mi ya da benim gibi bu durumu yaşayanlarınız var mı
Haftam daha erken sizden ama bende de var yani belle kalça ortası tam anlamlandıramadığım bi bölge. Özellikle yattıktan veya oturduktan sonra oluyorKızlar merhabalar ilk gebeliğim 13.haftadayım 2 haftadır kalça ağrısı çekiyorum özellikle sabahları uyanınca bu hafta kontrole gittiğimde doktoruma da danışacağım fakat henüz erken değil mi ya da benim gibi bu durumu yaşayanlarınız var mı
Günaydınn.. Benimde böyle belle kalça arası bir bölgede sanki etim sıkışıyormuş gibi bir ağrım oluyor. Çok yürüdüğümde ya da evde çok ayakta kaldığımda daha çok oluyor. Anneme sordum o da bana hamileyken aynı ağrıyı çekmiş o yüzden normal kabul ettim :)Kızlar merhabalar ilk gebeliğim 13.haftadayım 2 haftadır kalça ağrısı çekiyorum özellikle sabahları uyanınca bu hafta kontrole gittiğimde doktoruma da danışacağım fakat henüz erken değil mi ya da benim gibi bu durumu yaşayanlarınız var mı
Benimde beklentim o yönde yoksa zehir olucak valla kilo bile alamıyorum .Yani bu tiksinti inşallah 12. Haftada son bulur
Dut kurusu iyi tabi canim ama benim seker sorunum vardi su an normal gorunuyor ama cikmasin diye tatli olan seyleri cok tuketmiyorum yanma oluyordu bende bir de 90 cikmisti lokosit idrarda artik yanma olmuyor doktor ureme yoksa cok onemli degil demisti munorol vermisti sase ama basedecek gibi degildi sık sık ic camasirimi degistiriyorum mesela islak olmamasina dikkat ediyorum bszilari utuluyor ic camasirlarini ben onu yapmadim hic bir de bana onceki doktorum turna yemisi demle ic demistiTeşekkür ediyorum denicem bende bugün dut suyuyla başladım geçtiğini nasıl anlıyorsun peki bende artık kronik normalimi unuttumsarımsı yeşilimsi akıntı geliyor diyorum bitmemiş
Pit pit atmasi hareketmis cocugun yavas yavas hareketleri basliyormus oyle duymustum canim hatta erkek cocugu daha once pıt pıt atiyormus duydugum bu sekildeydiGünaydın kızlar. Bendede bel ağrısı dışında sağ kasığımda sanki damarım çekiliyor gibi oluyor. Böyle pıt pıt atıyor. Sizdede oluyormu. Sadece sağda. Solda hiç yaşamadım
Ayni ben heryer heryerde bir suru camasir varGünaydın kızlaaar
Kocamı işe yolladıktan sonra bir çay aldım ev kalk gidelim diyor ben b.k yeme otur diyorumhiç iş yapasım yok daha kahvaltı sofrası duruyor mesela nasıl çalıştım on yıl ben ya
Canim ben de ayni hafifledi diyorum bir bakiyorum yarin yine ayni hemen yoruluyorum benim kg vermem durdu su an yediklerimi icimde tutmaya calisiyorumKızlar ben hala kilo vermeye devam ediyorum yiyorum ama etki etmiyor. Karnımda büyümeye başladı bulantılar bir türlü geçmiyor tam geçti diyorum tekrar nüks ediyor. Canım çok saçma şeyler çekiyor bu gün cappuccino ve salatalık turşusu yedim aynı anda
Bugün de böyle olsun be gebeyiz biz ne yapsak haktırAyni ben heryer heryerde bir suru camasir varama asla birsey yapmak istemiyorum
Ay Hadi inşallah. Köyü birşey olmasında sağlıkla gelsin kuzum. Yarın 12+3üm. 2li tarama için randevum var. Bakalım belki cinsiyet için birşeyler der inşallahPit pit atmasi hareketmis cocugun yavas yavas hareketleri basliyormus oyle duymustum canim hatta erkek cocugu daha once pıt pıt atiyormus duydugum bu sekildeydi
aynen canimBugün de böyle olsun be gebeyiz biz ne yapsak haktır
Amin insallah canim.Hadi bakalim haberlerini bekliyoruz tez dogru cikacak mi ?Ay Hadi inşallah. Köyü birşey olmasında sağlıkla gelsin kuzum. Yarın 12+3üm. 2li tarama için randevum var. Bakalım belki cinsiyet için birşeyler der inşallah
Kızlar peki enfeksiyonunuz sık idrara çıkarıyor mu benimde lökosit yüksekti şase verdi ama benim problemim akıntı vs değil gece boyu idrara çıkmak sürekli saat başı amaDut kurusu iyi tabi canim ama benim seker sorunum vardi su an normal gorunuyor ama cikmasin diye tatli olan seyleri cok tuketmiyorum yanma oluyordu bende bir de 90 cikmisti lokosit idrarda artik yanma olmuyor doktor ureme yoksa cok onemli degil demisti munorol vermisti sase ama basedecek gibi degildi sık sık ic camasirimi degistiriyorum mesela islak olmamasina dikkat ediyorum bszilari utuluyor ic camasirlarini ben onu yapmadim hic bir de bana onceki doktorum turna yemisi demle ic demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?