o kadar kafam dolu ve bi geçiş dönemindeyim ki. beynim de sürekli hep aynı soru ben 3 çocuğuma da yetebilecek miyim. bu bebeğim doğduğunda küçük kızım 19 aylık olmuş olucak daha babadan başka bi kelime söylemiyo, 3. dişi yeni patladı, yani çoook fazla gelişimi için zaman var ve hepsinde bana ihtiyacı var. memeyi bile kesemiyorum, kesmeye karar verip çat diye kesebilen annelere hayranım, nasıl yapıyorlar hep merak etmişimdir.. uyku eğitimleri falan hiç bana göre değil, keşke yapabilsem, ama emmeden uyumayan bebeler yapmışım ben. büyük kızım desen hala her gece annecim senin yanında yatabilir miyim diye soruyor, küçük kızım yanımda uyuduğundan aklı burda. aslına bakarsanız doğmadan evvel alıştırmıştım odasında uyumaya fakat doğunca küçük herşey değişti. bu hayata yeni adapte olmuşken, 3. bize neler getircek acaba diye bilinçaltımdan sürekli kendimi yokluyorum, herşeyde bir hayır var yapabilirim dememe rağmen. kardeşim bile abla ne olcak yaa ha 2 ha 3 bakarsın sen dedi siz düşünün
yani illa ki bakıcam Allah sağlık güç verdiği müddetçe ama ben de robot değilim ki.. öyle çok şey değişiyor ki insanın hayatında anne olduktan sonra.. uykusuzluğa tahammül, bir film açıp izleyememe, tuvalet-banyo ihtiyacını bir lüksmüş gibi karşılama ve daha fazlası.. ama hepsi onların bir gülüşüyle yerini umursamamaya bırakıyor.
en kötüsü de hasta oldukları günler geceler.. elinden gelen herşeyi yapıp da çaresiz kalmak bi işe yarayamamak çok can sıkıyor..
off çok kafanızı şişirdim, biraz dertleşmek istedim, sanırım rahatladım