- 26 Ocak 2021
- 503
- 1.369
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #6.861
Hic sacma degil, benim bayaa hosuma gitti:)Kızlarrrr bir şey danışmak istiyorumm%90 kızımız olacağını öğrendiğimiz için isim düşünmeye başladık eşimle. Biraz uçuk belki absürt bilmiyorum sizin de fikrinizi almak istedim Derin Mavi ismi sizce nasıl? Maviyi eşim de ben de çok seviyoruz, genel olarak Derin diye sesler aileler diye düşündük. Kendimizce uyumlu ve farklı geldi ama sizin de fikrinizi almak istiyorum saçma mı acaba?
İkili tarama sonucum düşük risk çıktı. Bebeğin ense kalınlığı ölçümü de iyiydi çok şükür. Benim de içim epey rahatladı. Fetal dna sonucumuz da iyi gelir inşaallah.Çok şükür evet o çok önemliymiş. Senin sonuçların da iyi çıktı değil mi
Teşekkür ediyorum canım bende bakayımBen zorlanmadım canımm emilimi de iyi bence sürdüm üstümü giydim bulaşma yok. Arkadasım zaten sürekli bunu kullanıyormuş sabah akşam sürüyormuş. Sabah işe gitmeden önce sürüp üstünü giyiyor bulaşma olmuyormuş
neden saçma olsun ki canımsonuçta sizin bebeğiniz ve sizin seçiminiz, ki bence çook güzel benim çok hoşuma gitti
İkisi de ayrı ayrı çok hoş isimler bence
ayyy çok teşekkür ederim hepinizeHic sacma degil, benim bayaa hosuma gitti:)
Arkadaşımın kızının adı da aynısı çok uyumlu ve hoş bencedeKızlarrrr bir şey danışmak istiyorumm%90 kızımız olacağını öğrendiğimiz için isim düşünmeye başladık eşimle. Biraz uçuk belki absürt bilmiyorum sizin de fikrinizi almak istedim Derin Mavi ismi sizce nasıl? Maviyi eşim de ben de çok seviyoruz, genel olarak Derin diye sesler aileler diye düşündük. Kendimizce uyumlu ve farklı geldi ama sizin de fikrinizi almak istiyorum saçma mı acaba?
Aslında iki risk hesaplanıyor anladığım kadarıyla. Bebeğin ölçümlerinin kan değerleri ile karşılaştırılarak bir grafik hazırlıyorlar. Diğerinde de yaş ve aile öyküsü (önceki gebelikte down sendromu var mıydı mesela) hesaplanıyor. Yaş ilerledikçe riskin artması bu oluyor. 25 yaşındaki biriyle 40 yaşındaki birinin aynı riskte çıkmaz sonuçta. Ama zaten bu test o yaş ve değerlere sahip kaç kadının bebeğinde down, trizomi 18/13 sendromları görülmüş onu gösteriyor. Olasılık bir nevi. Kanda bakılan pap a değeri çok önemliymiş. Doktorum öyle söylemişti. O değerin yüksek olması bebeğin hastalığı hakkında epey bilgi veriyormuş doktorlaraBu ikili testte yaş büyüüük etken oluyor mu? Yani ben hiç bilmiyorum. 33 yaşındayım ve bu sonucu çok mu etkiliyor yani?
Çok sevindimmmmArkadaşımın kızının adı da aynısı çok uyumlu ve hoş bencede
Ben bio oil aldım canım lierac bütçemi aşıyor maalesef o kadar açılamıcammaya91 Lierac ‘ı hangi siteden almıştın acaba? Bugün eczanede sordum Çok pahalıymış
Anladım, çok teşekkür ederim uzun uzun anlattınızAslında iki risk hesaplanıyor anladığım kadarıyla. Bebeğin ölçümlerinin kan değerleri ile karşılaştırılarak bir grafik hazırlıyorlar. Diğerinde de yaş ve aile öyküsü (önceki gebelikte down sendromu var mıydı mesela) hesaplanıyor. Yaş ilerledikçe riskin artması bu oluyor. 25 yaşındaki biriyle 40 yaşındaki birinin aynı riskte çıkmaz sonuçta. Ama zaten bu test o yaş ve değerlere sahip kaç kadının bebeğinde down, trizomi 18/13 sendromları görülmüş onu gösteriyor. Olasılık bir nevi. Kanda bakılan pap a değeri çok önemliymiş. Doktorum öyle söylemişti. O değerin yüksek olması bebeğin hastalığı hakkında epey bilgi veriyormuş doktorlara
İçinize ne siniyorsa onu koyunKızlarrrr bir şey danışmak istiyorumm%90 kızımız olacağını öğrendiğimiz için isim düşünmeye başladık eşimle. Biraz uçuk belki absürt bilmiyorum sizin de fikrinizi almak istedim Derin Mavi ismi sizce nasıl? Maviyi eşim de ben de çok seviyoruz, genel olarak Derin diye sesler aileler diye düşündük. Kendimizce uyumlu ve farklı geldi ama sizin de fikrinizi almak istiyorum saçma mı acaba?
Önce bir annem gitsinde balım. Yoksa diyetisyene verdiğim emekte parada boşuna giderAhahahhaha, bir an once biter insallah ama 2 kilo almissiniz sadece ilac ve dinlenmeyle cok iyi aslinda :) pcos vb durumlar icin benim diyetisyenim bayaa iyi sonuclar aliyor diye goruyorum instagramdan, hamilelerle de calisiyor zaten. Simdi ya da ileride ihtiyac duyarsaniz aklinizda bulunsun, bilgilerini paylasirim:)
Ben eczaneden 980 tlye aldım eczane indirim yaptı bu ara bulunmuyor normalde 860 tlye alacaktım bana ne yaptılar ne ettiler buldular bu fiyata. İnternettekilete pek güvenemiyorum bi de yaz ayı çok çabuk bozulacakmış gibi geliyormaya91 Lierac ‘ı hangi siteden almıştın acaba? Bugün eczanede sordum Çok pahalıymış
Aa size yaramadı mı bende emildi hemen demek ki kurak çöl gibi cildimBen eczaneden 980 tlye aldım eczane indirim yaptı bu ara bulunmuyor normalde 860 tlye alacaktım bana ne yaptılar ne ettiler buldular bu fiyata. İnternettekilete pek güvenemiyorum bi de yaz ayı çok çabuk bozulacakmış gibi geliyorbio oil aldım bende alerji yaptı hala bile ara ara kaşınıyorum bi de hiç emilimi yok lierac aşırı rahat Hindistan cevizi yağı sürüp üstüne lierac sürüyorum onunla yağ emiliyor asla bulaşma yok hemen kuruyor
Anldım canım yanlış hatırladım o zaman Bio oili ben de aldım Biraz emilimi zor gibi ama işimi gördü yine Kış için daha emilimi olan bir şey olsun dedimBen bio oil aldım canım lierac bütçemi aşıyor maalesef o kadar açılamıcam
hımm bugün eczanede 1000 tl dediler . Ben genelde eczanelerde görüyorum ama fiyatları yüksektir diye düşündüm hep Dediğin gibi internete de güvenmek sorunBen eczaneden 980 tlye aldım eczane indirim yaptı bu ara bulunmuyor normalde 860 tlye alacaktım bana ne yaptılar ne ettiler buldular bu fiyata. İnternettekilete pek güvenemiyorum bi de yaz ayı çok çabuk bozulacakmış gibi geliyorbio oil aldım bende alerji yaptı hala bile ara ara kaşınıyorum bi de hiç emilimi yok lierac aşırı rahat Hindistan cevizi yağı sürüp üstüne lierac sürüyorum onunla yağ emiliyor asla bulaşma yok hemen kuruyor
Ben hem bioderma hem biooil aldım, bio oili henüz denemedim fakat bioderma güzel geldi bana yapış yapış hissi olmadı araştır istersen, lierac aşırı pahalı geldiği için almadım ben deAnldım canım yanlış hatırladım o zaman Bio oili ben de aldım Biraz emilimi zor gibi ama işimi gördü yine Kış için daha emilimi olan bir şey olsun dedim
hımm bugün eczanede 1000 tl dediler . Ben genelde eczanelerde görüyorum ama fiyatları yüksektir diye düşündüm hep Dediğin gibi internete de güvenmek sorunBir kaç eczaneye daha soriyim madem Benim çatlak problemim var zaten
Ben de şuan bio oil kullanıyorum sadece.Ben bio oil aldım canım lierac bütçemi aşıyor maalesef o kadar açılamıcam
Maşallah miniğeKızlar kızlar sizin çikolata olayını bi deneyim dedim bugün kontrole gittim kıpır kıpırdı elini kolunu hareket ettiriyor kendini kaldırıyordu aşırı şaşkın bi şekilde izledim aaa hareket ediyor bu diye doktor daha çok edicek dedi 10+5 deyimParlayanGece denemelin kontrole gitmeden çikolatayı
Ay ben çikolata görünce midem dalga dalga oluyorKızlar kızlar sizin çikolata olayını bi deneyim dedim bugün kontrole gittim kıpır kıpırdı elini kolunu hareket ettiriyor kendini kaldırıyordu aşırı şaşkın bi şekilde izledim aaa hareket ediyor bu diye doktor daha çok edicek dedi 10+5 deyimParlayanGece denemelin kontrole gitmeden çikolatayı
Ya ben çatlağa çok meyilliyim zaten, bir de karın ve memeler çatlamasınBen de şuan bio oil kullanıyorum sadece.umarım çatlaksız geçiririz bu dönemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?