- 22 Ekim 2024
- 1.987
- 4.833
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #34.301
Ben evde hiç takmadim yenidoganken bileAyyy kızlarrr gece 2’den beri ayaktayız, yine ıkınma seansına girdik, çıkarmaya çalıştı çıkaramadıönceleri çok üzülüyordum ve çaresiz hissediyordum ama artık hem sürece alıştım hem de sanki bebiş de yavaş yavaş büyüdükçe atlatması daha kolaylaşmaya başladı gibi… ben bir de 2-3 gündür artık bere takmıyorum kafası çok terliyor, kafasında bere sırılsıklam olunca sanki daha çabuk hastalanır gibi geliyor.. siz takıyor musunuz
Yok kız sarılık muhabbeti kalmadıysa fazla artık şekeri düşmez dedi bana işte doktor. Ben yine 6 saat beklemem ama olur ya insanlık hali uyuruz vs vicdan yapma hiçYaaaben de uyuyakalmışım vicdanen çok rahatsızdım aç bıraktım diye.. bak sevindim şimdi bizim bayramdan sonra da aşımız var
Valla canım benimki kabuk bağlamıştı bildigin o kabukları filan baya söktü geçirdi . İnşallah sana da iyi gelirçok çok teşekkür ederim bugün alacağım umarım bana da şifa olur.
Aynen sanki bebeği o doğurdu tamam yardım etsin ama sadece ev işlerine bebeğime ben bakarım bunu anlayabilecek hassasiyette değil malesef neyse düzelir zamanla inşallahYaaa nefret ediyorum böyle insanlardan yaaakendilerini çocuğun annesi sanıyorlar resmen canım valla ben kendim bakıyorum artık, annem 3 hafta kaldı gitti, bir haftadır kendim bakıyorum vallahi kafam rahat memeler zaten fora olmasın kimse yeter artık.. ben en zor zamanları kendim aştıysam iyi olduğum zamanlarda da olmasına gerek yok gerçekten eşim ısrarla annem geldin falan diyor ama çok net ve keskin gelmesin istemiyorum deyince hiçbir şey diyemiyor biraz üzülüyor ama benim üzüldüğüm yetti artık ne halleri varsa görsünler
Bende ilk bebeğimde çok çektim meme uzmanı oldum diyebilirim memelerim başıma bela oldu tam 4-5 ay rezil oldumSelam canım benimde daha 4. Günüm aynı durumdayım. Hümgür hüngür ağlıyorum emzirmeye çalışırken. Yemin ederim doğum sancısından bile kötü. Sabah çocuğun ağzı kan olmuştu. Bunun bir çaresi yok mu yasürekli emizrmeye çalılştıkça da nasıl iyileşecek bilmiyorum..
MaaselefNasil yani ilerde daha mi sık uyancak bu bebeler
Bende şuan lansinoh, gümüş kapak ve kantaron kullanıyorum ama hiç geçecek gibi değil.Bende ilk bebeğimde çok çektim meme uzmanı oldum diyebilirim memelerim başıma bela oldu tam 4-5 ay rezil oldum
hiçbişeyde fayda etmeiyordu bu seferde birçok şey denedim olmadı yara olmaya başladı uçlar en silikon kalkan taktım kantaron sürdüm hafif atlatmaya başladım ilerlemedi acıyor ama dayanabiliyorum ilki gibi olmadı çıldırıyordum ozaman
40ından sonra duzelir diyenler kandirdimi beni yaniMaaselefşuan en akıllı zamanları aslında benim için
Hem de ne nanay canim yandık gercekten asla uyunmuyor gece gunduz de mık mık uyumuyorHemen adapte olsalar baei bu bağırsak gelişimi konusunda ya 3 ay cekdxeksekk nanay
Kucakta bayılıyor uykusu var ama yatirinca mik mik aynısı nsndndndjd gece gündüz b*k yolu gözler oldumHem de ne nanay canim yandık gercekten asla uyunmuyor gece gunduz de mık mık uyumuyor
Hahah ayni benKucakta bayılıyor uykusu var ama yatirinca mik mik aynısı nsndndndjd gece gündüz b*k yolu gözler oldum
Valla deliriyorum en son eşimi uyandiriyorum al bir şey yap uyansın gazını cikaralim mik mik en son aglamaya dönüyor çünkü sjbxhshxjdjd ay Allaha şükür ama bu probiyotikten mi bilmiyorum sabaha doğru yapıyor kakasini sonra rahatliyor zaten, memeden sonra üst gazını cikartmayinca uyumuyo zaten onu da cikartmadan yatirmiyorum o yüzden memede uyusa da uyandiriyorum nxnxnxndnnx çocuk her seferinde ne çektim senden der gibi bakıyor kaşlar çatık jshxhdhdhdbhs bayramın ilk günü çok kötüydü çünküHahah ayni benkucakta uyuyor yatirinca aninda gozler aciliyor
Emzik rahatlatiyormu bebegini. Yani işe yariyormu. Ben daha vermedim hic emzik. Eger ise yaramiyorsa vermiyim boşaValla deliriyorum en son eşimi uyandiriyorum al bir şey yap uyansın gazını cikaralim mik mik en son aglamaya dönüyor çünkü sjbxhshxjdjd ay Allaha şükür ama bu probiyotikten mi bilmiyorum sabaha doğru yapıyor kakasini sonra rahatliyor zaten, memeden sonra üst gazını cikartmayinca uyumuyo zaten onu da cikartmadan yatirmiyorum o yüzden memede uyusa da uyandiriyorum nxnxnxndnnx çocuk her seferinde ne çektim senden der gibi bakıyor kaşlar çatık jshxhdhdhdbhs bayramın ilk günü çok kötüydü çünkühala gebe var mi bizi tekrar bi dua yagmuruna tutsun biri bebelerin bağırsağı düzelsin hemen diye djdnjdjd M Madame butterfly kiz dogurdun mu dogurmadiysan dua et jsnxjdn koyun can derdinde kasap et
Annem kalktı bana geldi Ankara’dan, herkes kendi yavrusuna baksın dedi kadın.. beni öyle güzel ayağa kaldırdı ki, kendisi oruçtu ama ne kahvaltımı ne ara öğünümü eksik etmedi, çorba pişirirken önüme getirdi bir kase iç sütün olsun dedi, rezene çayımı ben unutuyordum o unutmadan demleyip getiriyordu.. ötekiler de sadece bebeğe üşüştülerAynen sanki bebeği o doğurdu tamam yardım etsin ama sadece ev işlerine bebeğime ben bakarım bunu anlayabilecek hassasiyette değil malesef neyse düzelir zamanla inşallah
Ayyyy benim de umudum 40’ıydıııı40ından sonra duzelir diyenler kandirdimi beni yani
Kemal Sunal ‘ın filminde eşeğinKucakta bayılıyor uykusu var ama yatirinca mik mik aynısı nsndndndjd gece gündüz b*k yolu gözler oldum
Ahsjsjs daha doğurmadım ederim bir hafta daha dua isteyebilirsinizValla deliriyorum en son eşimi uyandiriyorum al bir şey yap uyansın gazını cikaralim mik mik en son aglamaya dönüyor çünkü sjbxhshxjdjd ay Allaha şükür ama bu probiyotikten mi bilmiyorum sabaha doğru yapıyor kakasini sonra rahatliyor zaten, memeden sonra üst gazını cikartmayinca uyumuyo zaten onu da cikartmadan yatirmiyorum o yüzden memede uyusa da uyandiriyorum nxnxnxndnnx çocuk her seferinde ne çektim senden der gibi bakıyor kaşlar çatık jshxhdhdhdbhs bayramın ilk günü çok kötüydü çünkühala gebe var mi bizi tekrar bi dua yagmuruna tutsun biri bebelerin bağırsağı düzelsin hemen diye djdnjdjd M Madame butterfly kiz dogurdun mu dogurmadiysan dua et jsnxjdn koyun can derdinde kasap et
Valla canım eğer tutarsa büyük kolaylıkEmzik rahatlatiyormu bebegini. Yani işe yariyormu. Ben daha vermedim hic emzik. Eger ise yaramiyorsa vermiyim boşa
Keşke benim de annem kalsaydı ama hasta olduğu için mecbur kaldım onların kalmasına . Kendi annem olsa istediğim gibi davranırım sorun olmazdı ama el insanı alınacak yer arıyorAnnem kalktı bana geldi Ankara’dan, herkes kendi yavrusuna baksın dedi kadın.. beni öyle güzel ayağa kaldırdı ki, kendisi oruçtu ama ne kahvaltımı ne ara öğünümü eksik etmedi, çorba pişirirken önüme getirdi bir kase iç sütün olsun dedi, rezene çayımı ben unutuyordum o unutmadan demleyip getiriyordu.. ötekiler de sadece bebeğe üşüştülerhalbuki bebeğe annesi zaten bakar, asıl anneye bakmaları lazım bunu bir anlayamadılar
Rahatlatıyor bence,aten hep almıyor gazi varken aranıyor o zaman emzik alıyor. Bazen uyumak için meme arıyor o zaman aç değilse yine emzik iş yapıyor. Veya dışarda krizlenince vs bunlar dışında normal anında zaten memeyi de tutmuyor emzigi de akşama kadar tutmuyorEmzik rahatlatiyormu bebegini. Yani işe yariyormu. Ben daha vermedim hic emzik. Eger ise yaramiyorsa vermiyim boşa
Jdjfbcjc adamsınAhsjsjs daha doğurmadım ederim bir hafta daha dua isteyebilirsiniz
ben de sadece dogdugu gun taktim, bir de soguk gunler disari cikarken ve banyo sonrasi, uykuda hic takmiyorumAyyy kızlarrr gece 2’den beri ayaktayız, yine ıkınma seansına girdik, çıkarmaya çalıştı çıkaramadıönceleri çok üzülüyordum ve çaresiz hissediyordum ama artık hem sürece alıştım hem de sanki bebiş de yavaş yavaş büyüdükçe atlatması daha kolaylaşmaya başladı gibi… ben bir de 2-3 gündür artık bere takmıyorum kafası çok terliyor, kafasında bere sırılsıklam olunca sanki daha çabuk hastalanır gibi geliyor.. siz takıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?