Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Ben evde hiç takmadim yenidoganken bile dışarı cikarken soguks takiyorum veya banyo yaptirdiysam sacinin nemini aliyorum ama yavas hava ufleyen kurutma makinesi olmadığı için tam kurumuyor banyo yapinca da takıyorum başka yok nsnsjsjd zaten evde önermiyordu bir doktor fazla sıcağı kafadan atar diye. Ev sıcaksa takma boşver
Yaaa ben de uyuyakalmışım vicdanen çok rahatsızdım aç bıraktım diye.. bak sevindim şimdi bizim bayramdan sonra da aşımız var
Yok kız sarılık muhabbeti kalmadıysa fazla artık şekeri düşmez dedi bana işte doktor. Ben yine 6 saat beklemem ama olur ya insanlık hali uyuruz vs vicdan yapma hiç bizim de aşi bayramdan sonraya kaldi

Aynen sanki bebeği o doğurdu tamam yardım etsin ama sadece ev işlerine bebeğime ben bakarım bunu anlayabilecek hassasiyette değil malesef neyse düzelir zamanla inşallah

Bende ilk bebeğimde çok çektim meme uzmanı oldum diyebilirim memelerim başıma bela oldu tam 4-5 ay rezil oldum
hiçbişeyde fayda etmeiyordu bu seferde birçok şey denedim olmadı yara olmaya başladı uçlar en silikon kalkan taktım kantaron sürdüm hafif atlatmaya başladım ilerlemedi acıyor ama dayanabiliyorum ilki gibi olmadı çıldırıyordum ozaman

Bende şuan lansinoh, gümüş kapak ve kantaron kullanıyorum ama hiç geçecek gibi değil. Nilikom34 ün söylediklerini alıp deneyeceğim bugün. Bana da iyi gelirse yazarım mutlaka. Böyle bir acı yok gerçekten

Hahah ayni ben kucakta uyuyor yatirinca aninda gozler aciliyor
Valla deliriyorum en son eşimi uyandiriyorum al bir şey yap uyansın gazını cikaralim mik mik en son aglamaya dönüyor çünkü sjbxhshxjdjd ay Allaha şükür ama bu probiyotikten mi bilmiyorum sabaha doğru yapıyor kakasini sonra rahatliyor zaten, memeden sonra üst gazını cikartmayinca uyumuyo zaten onu da cikartmadan yatirmiyorum o yüzden memede uyusa da uyandiriyorum nxnxnxndnnx çocuk her seferinde ne çektim senden der gibi bakıyor kaşlar çatık jshxhdhdhdbhs bayramın ilk günü çok kötüydü çünkü hala gebe var mi bizi tekrar bi dua yagmuruna tutsun biri bebelerin bağırsağı düzelsin hemen diye djdnjdjd M Madame butterfly kiz dogurdun mu dogurmadiysan dua et jsnxjdn koyun can derdinde kasap et

Emzik rahatlatiyormu bebegini. Yani işe yariyormu. Ben daha vermedim hic emzik. Eger ise yaramiyorsa vermiyim boşa

Aynen sanki bebeği o doğurdu tamam yardım etsin ama sadece ev işlerine bebeğime ben bakarım bunu anlayabilecek hassasiyette değil malesef neyse düzelir zamanla inşallah
Annem kalktı bana geldi Ankara’dan, herkes kendi yavrusuna baksın dedi kadın.. beni öyle güzel ayağa kaldırdı ki, kendisi oruçtu ama ne kahvaltımı ne ara öğünümü eksik etmedi, çorba pişirirken önüme getirdi bir kase iç sütün olsun dedi, rezene çayımı ben unutuyordum o unutmadan demleyip getiriyordu.. ötekiler de sadece bebeğe üşüştüler halbuki bebeğe annesi zaten bakar, asıl anneye bakmaları lazım bunu bir anlayamadılar
40ından sonra duzelir diyenler kandirdimi beni yani
Ayyyy benim de umudum 40’ıydıııı aldatıldık aldatıldık dünya böyle değil Rengin’den bize gelsin
Kucakta bayılıyor uykusu var ama yatirinca mik mik aynısı nsndndndjd gece gündüz b*k yolu gözler oldum
Kemal Sunal ‘ın filminde eşeğin Elmas beklediği beklediği gibi bekliyorum resmen

Ahsjsjs daha doğurmadım ederim bir hafta daha dua isteyebilirsiniz

Keşke benim de annem kalsaydı ama hasta olduğu için mecbur kaldım onların kalmasına . Kendi annem olsa istediğim gibi davranırım sorun olmazdı ama el insanı alınacak yer arıyor

Emzik rahatlatiyormu bebegini. Yani işe yariyormu. Ben daha vermedim hic emzik. Eger ise yaramiyorsa vermiyim boşa
Rahatlatıyor bence,aten hep almıyor gazi varken aranıyor o zaman emzik alıyor. Bazen uyumak için meme arıyor o zaman aç değilse yine emzik iş yapıyor. Veya dışarda krizlenince vs bunlar dışında normal anında zaten memeyi de tutmuyor emzigi de akşama kadar tutmuyor
Ahsjsjs daha doğurmadım ederim bir hafta daha dua isteyebilirsiniz
Jdjfbcjc adamsın bekler bebişin merak etme

ben de sadece dogdugu gun taktim, bir de soguk gunler disari cikarken ve banyo sonrasi, uykuda hic takmiyorum

Dogurdugumdan beri bir rahata eremedim, en son mastit olmustum, o apseye cevirdi ve gogsumden enfeksiyon aspire edildi, gunde 4 tane antibiyotige devam bu gecen haftanin gundemiydi, dun de ucuk cikarttim maskeyle emziriyorum bebisimi simdi, neyse ki garipsemedi beni hamileyken bilek agrimiz vardi hani, o da gecmedi bende normalde dert etmezdim de, bebegi hala tutarken zorlaniyorum, yarin doktora gidecegim. Bir cocuk dogurdum ve ne hale geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…