Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Adet bel ağrısı gibi b Lin ağrıyormu kız ben perişanım kaç
Gündür aşırı belim ağrıyor
Bilmiyorum ki ya hiçbir şeyi normal yaşayamıyorum herhalde önceki gün hafif vardı ama reglin ilk günü yatağa düşerim normalde ama bunda öyle bir durum yok o yüzden bilemedim belki de var ağrılarım ama genel vücut geberikliği yaşadığım için fark etmiyo olabilirim nsndndbdn

Canım uzmanlar yenidoğanlarda 7-10 güne kadar bile normal görüyor, yalancı kabızlık diyorlar ona, normalde kabız değiller ama aldıkları besini itemiyorlar, bol bol besle ki itebilsin aşağı
Anladım canım artık endişelenmem çok sağol ❤ Dün gece sonunda yaptı ve 3 günün acısını çıkardı Masal kuş

Kamyon çarpsa daha az hasar alırız herhalde kırk çıksın düzelicez inşallah be
Neler yaşadık neler doğum en kolayıymış diyor bazen insan

Kızlar ben hiç iyi hissetmiyorum
Bebeğimi çok seviyorum ama sanki hiç büyütemeyeceğim gibi geliyor .Eski hayatımı özledim ,çok yorgunum.Ara ara diyorum rahata ermişken bu sorumluluğu tekrar niye aldım yapamıyorum sanırım diyorum .Yalnızlık ayrı zor ,evde başka bir çocuğa yetememek ayrı zor ,fiziksel zorluğu psikolojisi…Siz de kusura bakmayın yazmak istemezdim ama rahatlamam lazım .Bu ara başa çıkamıyorum

Ben de gündüz ilk kez yalnız kaldım ve kendimi gerçekten yalnız hissediyorum. Eski hayatımı mı özledim bilmiyorum kötü bi anne miyim onu da bilmiyorum. Altından nasıl kalkıcam bilmiyorum becerebilcek miyim büyük sorumluluk

Canım bu düşünceleri hissetmen çok normal çünkü doğum yapmış her anne bende buna dahil çok fazla duygusal bozulmalar yaşıyoruz . 9 aydır değişen hormonlar yavaş yavaş kendini düzeltmeye çalışıyor kolay değil . Evet sorumluluk var hele ki vücudumuz tam iyi olmamışken birde bu sorumlulukla uğraşmak bizi ekstra yoruyor . Aşırı duygusal bi dönemden geçiyoruz kimbilğr bazılarımız ın her günü ağlamakla geçiyordur . Önemli olan bunların geçeceğini bilmek hepsi geçici emin ol ne geçmediki bak doğum bekliyorduk çatılarımız kemiklerimiz bizi uyutmuyordu şimdi bambaşka şeyler konuşuyoruz hepsi geçtiği gibi Buda geçecek . Yanımızda bize destek olan birileri varsa ne ala olmazsa da bir canlıyı dünyaya getirebilme özelliğine sahip olucak kadar mükemmel bir yapımız var elbette ona bakabiliriz de . Eskisi gibi herşey olucak sadece sen eskisi gibi bakmayı bil evet zor ama aşılmayacak şekilde değil . Kendinizi bu olumsuz düşüncelere lütfen teslim etmeyin . Hatta buraya yazmak rahatlatıyorsa yazalım anneler olarak ne hissediyorsak paylaşalım birbirimize destek olalım çünkü biz iyi olursak yavrularda iyi olur

Benim kan tekrar pbemsi kırmızıya dönmüş aktiflesiyor gibi ama ağrım yok gibi regl miyim yoksa kanamam devam mi ediyo jsbdhsnsjsjd ay bi bu eksikti
Ay olabilir ben ilkinde 40 ım çıkmadan regl olmaya başlamıştım
3.kez doğurmadan çıktım 2 cm açılmış zaten sancımda yok daha bu gün 36 oldum biraz daha dursun dedik
Hadi hayırlısı zamanında gelsin kuzucuk

Aynıyız kuzum 6 yıl aradan sonra niye topuğuma sıktım diye ara ara ağlıyorum Rahat batmış bize diyorum ne güzel uyuyorduk yine yeniden o günlere gelecez canım merak etme hayatımızdan bir 3 yıl daha gidecek kreşe atınca rahatlıcaz

Canim analar bir çoğumuz belki hepimiz ara ara bu düşüncelere giriyoruz. Evet zor bir süreç evet psikolojik olarak ağırlığı bambaşka. Ben de giriyorum o psikolojiye çoğu kez. Biraz düzeliyor tekrar giriyorum. Tam anlamıyla Eskisi gibi olmayacak hayatimiz anne olduk bizim gözümüze bilmem kaç yaşına da gelse bakacak bir evladimiz var artık. Sorumluluğu aşırı zor akıl işi de değil. Ama bu demek değil ki biz burda isyan ediyoruz falan. Asla öyle düşünmüyorum. Evet güzel bambaşka duygular ama yaninda gelen sorumluluk yetmeye çalışmak vs dünyanın en zor şeyi budur herhalde. İnsan içine de atamıyor cevreye söylese e sen istedin oluyo muhabbet. İnsan insani anlamiyor. Haklısınız iciniz sıkıldıkça gelin yazın burda hepimiz benzerini yaşadığımız icin kimse kimseyi geri cevirmez zaten altından kalkmayı düşünmeyin bile sizden daha iyi kimse bakamaz o bebelere hakkınız ödenmez asla. Bir gün büyüyecekler ve dönüp vay be diye dusunucez bunlar da getirileri. Üzülun ama çok dagitmayin güzel duygular kadar bunları da yaşayıp geçiricez bu günleri ozledigimiz o zamanlar da geri gelicek, şuan her şey çok yeni. Hepsi bir süreç

Yaparsın canım böyle böyle alışacaksın merak etme yanında biri varken iyi oluyor tabi destek ama tek başına da yapabilirsin hepimiz eski hayatımızı özlüyoruz canım bu seni kötü yapmaz zamanla alışacaksın bazı şeylere hatta pratiğe dökeceksin

Kızla benim bebenin kv kişisine benzeme işini napcaz ya yardım edin lütfen hamileyken suratını bile görmedim nasıl benzeyebilir bu kadar
Maalesef aynısını annem yaşamış babannem den nefret eder ben bir doğmuşum kopyasıyım halende öyleyim değişmedinde diyor bizde görüşmüyoruz kendileriyle bizi sevmezler neyapalım çok benziyorum

Kızla benim bebenin kv kişisine benzeme işini napcaz ya yardım edin lütfen hamileyken suratını bile görmedim nasıl benzeyebilir bu kadar
Oğlunun suratını gördün ordan yakalamış sjbdjsndk benimki de andiriyor az bir şey ama ilk doğduğunda direkt kv demiştim kaş yapısı benziyodu diye şuan bana benziyo jsbdjsjdjd ben kime benzerse benzesin ben yaptim sonuçta diyip geziyorum başka yapcak bir şey yok senin de şansına dnndjdjd

Maalesef aynısını annem yaşamış babannem den nefret eder ben bir doğmuşum kopyasıyım halende öyleyim değişmedinde diyor bizde görüşmüyoruz kendileriyle bizi sevmezler neyapalım çok benziyorum
Ana ya benimki değişir inşallah valla baktıkça onu görüyorum eşim havalanmasın diye bir şey de diyemiyorum içime attım resmen

unutkanlıklarınız ne durumda hanımlar
Önceden de unutkan bir insandım ama şuan yine inanılmaz bir hal aldı, iki bebekle dışarı çıkıyorum dışarı çıkmak denirse tabi rezil bir halde biri 15 aylık biri yenidoğan yanıma çantalarını almıyorum kaç oldu unutuyorum annem de çocukların Allaha emanet yaşıyor diyor sürekli dalıyorum hiçbişey yapmak istemiyorum ama okadar çok şey beni bekliyor ki bazen vicdan yapıyorum bazen çocukları annemlere yada kv ye falanmı bırakıp gitsem diyorum abuk sabuk düşüncelerdeyim köydeki evim hayatım çok zor kendimizi zor idare ediyoruz orda iş güç bitmiyor evin derdi bitmiyor hava çok soğuk götürüp perişan edeceğim yine zaten büyüğüyle ilgilenemiyorum kendi kendine yaşıyor artık ben ne halt edeceğim şaşırdım eşim eve gelsinde kavga edeyim biraz

Okurken ilk güldüm sonra derdine ortak oldum sonunda yine güldüm affet msndjsndjdndj ben de beynimin yarısını dogumda bıraktığıma inanıyorum.... B12 ler düştü herhalde bilemedim başka mantıklı aciklamam yok ne kadar kötü olduğunu düşünsen de senden iyi bakamaz kimseeee kendi anan dahil eşinle kavga et stresini boşalt sonra öpüşüp barışın ndnxjdjdkdj

napcan evlat işte kabullencez bir şekilde inşallah değişir
Unutkanlık bende de bayağı yüksek 5 dk önce ne yaptığımı unutuyorum resmen ya Bende bebeğin bizden almasına veriyorum emzirirkende vitamin mi almak lazım bilemedim hiçbir şey kullanmıyorum henüz ben Senin çocukların çok küçük canım çok normal destek alabiliyorsan al bencede hayatımızı kolaylaştıracak şeylere ihtiyacımız var diğer türlü kendimizden gidiyor

Eşim ısrarla yardım için annemi getirelim diyor şuan kv yanındayım şimdi bile dışarı çıktı geldi benden yemek bekliyor küstü hemen yapamadım diye yapmam mümkün değilki çocuklarıma yetemiyorum şuan herşeyi benden bekliyor daha doğrusu çenesiyle de insanı hayattan bezdiriyor yaşamiyim daha iyi diyorsun onun yanındayken binbirtürlü şey soruyor herşeyi üstüne atıyor daha yeni geldik evine evde ne eksik al diyor hemen eksikleri üstüme atar eve girdiğim an ki yemeği herşeyi ben yapmak zorunda kalayım misafir gelince ben ağırlamak zorunda kalayım çünkü malzemeler ben aldım ne yapılacak ben düşündüm ona göre aldım çok fena yaa uzaktan bakarsan bu kadın ne saftirik dersin inanamazsın, birde oğlunu kıskanır sürekli önceki doğumda da bezdirdi beni benle kalmak içinde bahane arıyor bir yandan benle yaşamak istiyor iki lafından biri bana bakın ben hastayım ölüyorum senden benden de iyi yaşıda genç yani cin gibi benim kaldıramadığımı kaldırıyor yataktan çıkmıyor, pisliğine girmek dahi istemiyorum hayatımda daha pis iğrenç bir insan görmedim bahsetmeyeyim mideniz bulanmasın Allahım neyapacağım bilmiyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…