- 2 Ekim 2022
- 1.900
- 2.578
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #34.521
Cnm bebekler akşam yıkanmazmış en azindan birkaç ay. Bu engin bilgide benim kayınvalidemden. Ben oyuzden bebegimi güneş batmadan once yikiyorum. Cunku kayinvalideler herseyi bilirİmkanı olan akşam 8-9 gibi yikasin bu çocuk ne zaman yikasam bayiliyo snxbxbnd gündüz 2 saat bile uyumadi max 1 saati görmüştür gerisi hep kesik kesik 10 dk 15 dk şeklinde canım çıktı:')
Bugün bende öyle en son aksam 8 de uyuttum şükür birazdan kaldiricam beslenmesi içinİmkanı olan akşam 8-9 gibi yikasin bu çocuk ne zaman yikasam bayiliyo snxbxbnd gündüz 2 saat bile uyumadi max 1 saati görmüştür gerisi hep kesik kesik 10 dk 15 dk şeklinde canım çıktı:')
Kesinlikle canım insanı psikolojik olarak yoruyolarOnlari yumruk yağmuruna tutasım var cidden. Herbokolog diye bise var ya işte bunlar onlar
Bütün gün kucağımda. Yarım saat bebek arabasında uyudu sadece. Kolum yorulunca 5 dk bebek arabasıyla geziyoruz oda oda, sonra yine ağlıyor kucak istiyor, huniyi takmam yakındır.Kizlar sizin bebisler gunduz uyiyor mu benim ki gunduz de uyumuyor
Ben zaten demistim 28. Haftalarda yıkayıp utulerken sjdnsjjdjd ilk bi ütü yapayim da sonra kesin yapmam diye aksbwjbsjs yapmadım henüzBen de kurutmaya atıyorum mümkün değil tek tek as topla ütülee ayy
Sadece anne sütü ise 9 güne kadar normal diyolar bebişlere göre değişiyor demekki, sıkma canınıKızlar benim bebiş 2 gündür kaka yapmıyor ya beslenmesi çişi filan iyi gazdan sürekli ıkınıyor gazı az az çıkarıyor ama kaka yok
Ben ne zaman yikasam bayiliyo çocuk işine yarar mi bilmiyorum akşam yatirmadan önce yikayabilirsin rahatliyorlar. Belki gündüz yikiyosan diye dedim, öyle değişle başka fikrim yok benimki de uyumadi iki gündür geberikoBenimki de gündüzleri full uyuyor ne yaparsam yapayım asla uyanmıyor gece oldu mu da zabahaaa kadar dansssnasıl tersine çevirebilirim bu durumu yaaaa çok yoruldum , gündüz de çok ışık alan bir yerde ses yaparak yatırıyorum geceleri karanlık ve sessiz bir yerde ama ona rağmen gündüz ful uyuyup gece hiç uyumuyor bu sıpa helppppp
Niye kız akşam olunca ne oluyo ki jsnxjdnxjd ben hep akşam yikadim bi tek ilk banyosunu babannesi yardim etti sağolsun öğlen yikamistik....Cnm bebekler akşam yıkanmazmış en azindan birkaç ay. Bu engin bilgide benim kayınvalidemden. Ben oyuzden bebegimi güneş batmadan once yikiyorum. Cunku kayinvalideler herseyi bilir
Maşallah maşallahBugün bende öyle en son aksam 8 de uyuttum şükür birazdan kaldiricam beslenmesi için
Geçmiş olsun canımBütün gün kucağımda. Yarım saat bebek arabasında uyudu sadece. Kolum yorulunca 5 dk bebek arabasıyla geziyoruz oda oda, sonra yine ağlıyor kucak istiyor, huniyi takmam yakındır.
Atıyorum. Benim ütülemeye hiç vaktim olmuyor gerçekten. Kahvaltı tabağımı makinaya akşam atabildim. Kahvaltı dediğim de iki yumurta kırıp ağzıma nasıl attığımı bilmiyorum o yani. Sütüm kesilcek diye o da. Bas bas ağlıyordu. Şuan babasında da bi 10 dk nefes alıyorum. Hayaller hayatları yaşıyorum. 40 çıkınca hani her şey değişiyordu yaKizlar bebek kiyafetlerini kurutmaya atiyor musunuz? Bu havalarda kurumuyor her gun de camasir cikiyor
Benimki doğduğundan beri öyle. 2-3 günde 1 yapıyor. Doktor normal dedi. YouTube'da kaka masajı var onu yapıyorum ara ara.Kızlar benim bebiş 2 gündür kaka yapmıyor ya beslenmesi çişi filan iyi gazdan sürekli ıkınıyor gazı az az çıkarıyor ama kaka yok
9 gibi yıkadım ben de, 1saat mememde tepindi sütüm de az ama karnı toktu mama vermiştim banyodan 1 saat önce. Uykuya daldı. Yatağa koyduğum an uyandı. Annem diyor ki sen de öyle uykusuz bebektin, sana çekmiş. Annem ben ergenken onu çok bunaltınca derdi ki "allah sana da senin gibi evlat versin." Duası kabul olmuşİmkanı olan akşam 8-9 gibi yikasin bu çocuk ne zaman yikasam bayiliyo snxbxbnd gündüz 2 saat bile uyumadi max 1 saati görmüştür gerisi hep kesik kesik 10 dk 15 dk şeklinde canım çıktı:')
Aynen öyle insanlar sadece konuşuyor. Dene pes etme zorla olsa da ver. Aç kalırsa mecbur emecek, ağlasın daha bebek o anlamaz bir şey olmaz bilmem ne vs. Zaten Pisilolojik yükü ağır geliyor insana bir de insanların bu lafları cidden sinir bozucu. Biri gelecekte yanında biberon vericem diye çekinir ve utanır hale geldim resmen.Meme reddi herkeste mi var ve emmemesine karışan tayfa insanı en çok yorani beni de şu zaman zarfinda delirtiler biberon vermek kolaylık mama vermek kolaylık zevkimden veriyorum dogru gecenin bı vakti sunl ısıtmak biberon hazırlamak memeni açıp vermekten daha kolay uzaktan konuşmak çok basit
Eyvah smnsnsndnd olmuş gerçekten9 gibi yıkadım ben de, 1saat mememde tepindi sütüm de az ama karnı toktu mama vermiştim banyodan 1 saat önce. Uykuya daldı. Yatağa koyduğum an uyandı. Annem diyor ki sen de öyle uykusuz bebektin, sana çekmiş. Annem ben ergenken onu çok bunaltınca derdi ki "allah sana da senin gibi evlat versin." Duası kabul olmuş
Turuncu püskürtme gibi ise o bizim de vardı ama bu hafta gelen güncelleme ile tuvaletini yapamadigi için her sabah saatlerinde vs anca yapıyor kalan bezler sade cisKızlar benim bebiş çok kaka yapıyor normal mi? Haftaya doktora gitcem sorcam ama yine de kafama takılıyor her çişli bezde kakası da oluyor
Ay noluyo bize yaaaa dokuluyoruz resmenKızlar burnu. Kanayan varmı ya gün içerisinde azar azarda olsa burnum kanıyor benim .
Ben iyi olacağıma olan inancımı kaybettim ela her gün bişey oluyor bana sabahta gözlerim görmüyorduEyvah smnsnsndnd olmuş gerçektenyatirdigin yerde sırtında denk gelen örtüsü vs varsa onu al kucagindayke. Öyle uyut o şekilde yatır o sicakliktan anlık yatak soğuk olunca irkiliyorlar. Eğer böyle bir şey değilse senin bebe az uyumayi seven cins
Turuncu püskürtme gibi ise o bizim de vardı ama bu hafta gelen güncelleme ile tuvaletini yapamadigi için her sabah saatlerinde vs anca yapıyor kalan bezler sade ciso arada da genelde ik mik ve uyku geriligi yasiyoruz malesef... Bence normaldir ama sor yine de
Ay noluyo bize yaaaa dokuluyoruz resmenhavalar biraz kuru ondan olabilir belki
Phlips canim evet krem var bir sureyom ondanBende öyle bişe olmadı krem varmı krem sur canım hangi marka sağma makinen
Bizimki de cok kucaga alisti canimBütün gün kucağımda. Yarım saat bebek arabasında uyudu sadece. Kolum yorulunca 5 dk bebek arabasıyla geziyoruz oda oda, sonra yine ağlıyor kucak istiyor, huniyi takmam yakındır.
CAnim 3 ayi gozden cikarcaz sanirim hamilelikre 4 ay bekledim bulantim gecsin diye bunda da ayni sekilde cocugun gazi gecsin diye bu defa beklicem asker gibi surekli gün sayiyorumAtıyorum. Benim ütülemeye hiç vaktim olmuyor gerçekten. Kahvaltı tabağımı makinaya akşam atabildim. Kahvaltı dediğim de iki yumurta kırıp ağzıma nasıl attığımı bilmiyorum o yani. Sütüm kesilcek diye o da. Bas bas ağlıyordu. Şuan babasında da bi 10 dk nefes alıyorum. Hayaller hayatları yaşıyorum. 40 çıkınca hani her şey değişiyordu ya
Tansiyona falan baktirsana canim sen yaBen iyi olacağıma olan inancımı kaybettim ela her gün bişey oluyor bana sabahta gözlerim görmüyordu
Canım bana seseryandan sonra ağrı kesici verişler bir kutu kullandım nerdeyse ağrıdan hem de farklı marka parola rahat kullanabilirsin hamileyken bile günde 3 taneye kadar rahat kullanabiliyorduk bir sıkıntı olmaz için rahat olsun günde bir taneden :)Kızlar dünden beri ciddi kemik ağrım var her tarafım sızlıyordün parol içtim iyi geldi, bugün de içsem bir sorun olur mu bilen var mı? Zarar verir mi bebeğe 2 gün üst üste içmek sütümü azaltır mi ?
O neydiii gızzzÜfff 5. Hafta atak haftası miymiş rezalet
Ay bende akşam yıkıyorum bu gecede yıkadım rahat uyusun diye uyanmadı hatta 3 saati geçti öyle olunca ağzına biberonu dayadıkCnm bebekler akşam yıkanmazmış en azindan birkaç ay. Bu engin bilgide benim kayınvalidemden. Ben oyuzden bebegimi güneş batmadan once yikiyorum. Cunku kayinvalideler herseyi bilir
Kız aynı bedduayı mı diyim ben de aldım9 gibi yıkadım ben de, 1saat mememde tepindi sütüm de az ama karnı toktu mama vermiştim banyodan 1 saat önce. Uykuya daldı. Yatağa koyduğum an uyandı. Annem diyor ki sen de öyle uykusuz bebektin, sana çekmiş. Annem ben ergenken onu çok bunaltınca derdi ki "allah sana da senin gibi evlat versin." Duası kabul olmuş
Bir ıslaklık oluyor ama yağ değil peçete ile siliyorum seninkisi yağlı kısmı denk gelmiş olabilirKızlar siz de sağdıktan sonra göğsünüzden yağ tabakası gibi bir şey geliyor mu? Pompayı çıkardığımda göğsümün altında birikmiş balgam gibi bi tabaka oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?