Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    151
Benimkide sadece emerken uyuyor baska turlu uyumuyor bende dusunuyorum nereye kdr bole olcak nasil kendiliginden uyumaya alistircam bilmiorum. Bide diolarki kucaga alismis ne alakasi varki surekli emziriyorum emerkende uyuyor bu benim sucummu diyorum

Evet hastanedeyiz 35+6 olduğum için Dr geciktirmeye çalışıyor doğumu, önlem amaçlı yatış yaptılar

Aynen öyle emerken uyuyakalıyor uyandırıyorum emmeye devam ediyor, artık uyanmadığı noktada da yatağa koyuyordum Bu aralar hep yatağına koyunca uyandı ben de kucağımda uyutuyorum ne yapalım uyumasın mı çocuk İlk 3 ay kucağa alışma olmaz diye bir bilgi edindim buna inanmak istiyorum

Nabersiniz kızlar nerelerdesiniz bayram gezmesinde misiniz warcrew göremiyorum seni büş

@misophonia_ kuzum uzun zamandır göremiyorum sanki seni nerelerdesin nasılsınız minik kızçelerin nasıl
Bayram benim travmam oldu jsbxjsjd annemler burdaydi asel canavari ipek falan derken yoğun geçti jsbdjdb ipek kuş da baya gaz problemi oldu sabahlar akşam geceler sabah olmadı öyle diyim jsjdhsbhsjwhdi anca gittiler biraz rutine döndüm öyle işte aşırı yorgunum bu gece de yoğum sonraki gecelere bakariz sjsnjsjdjdkjd sen napiyosun

Canım bazı insanların mizacı mı desem fıtratı mı desem böyle, sen bunlara hiç takılıp da stres yaratma kendine.. çok şükür bebişin almışsın kucağına boşver getiren getirdin getirmeyen de kendi terbiyesini açık eder.. benim kp ve kv birer yarım taktı, dolabı ağzına kadar doldurdular raflarda yer kalmadı ama gel gör ki evimin huzurunu alıp götürdüler, evlendikten 5 yıl sonra çocuğum olmuş, bir sürü sıkıntılar yaşamışım, bize ana baba olma sevincini bile yaşatmadılar.. o kadar stres pompaladılar ki gözyaşım ekmeğime katık oldu.. ben neyleyim onların altınını gümüşünü bana bunları yaşattıktan sonra.. hiç önemi yok gelenin boşver gitsin..

Canm ben meme+30cc mama verıyodum 3 gundur meme+60cc mamaya gectık.sizler nekadar verıyorsunuz
Yaa canım valla emdiğinde ne kadar emdiğini kestiremiyorum ama 10-15 dk sonra memede uyuyor, 50cc mama ya da süt verince de yarım saat hıçkırık tutuyor, midesinin hacmi mi dar anlamadım ki.. ben mamayı doymadığını hissettiğim ya da uykuya geçemediği zamanlarda veriyorum, artık mamadan ziyade kendi sütümü sağıp veriyorum.. onun için sormak istedim beslenemiyor mu acaba diye
Ayy ne ağlamıştır kıyamam, olur canım böyle şeyler sonuçta senin canının bir parçası o kasıtlı yapmadın ya, bir şey olmaz korkma, çabuk geçer onun acısı dokular çok hızlı iyileşir bebeklerde, o kadar ki sünnet olduğunu bile hissetmiyor minnoşlar 40’ın içinde yapıldığında ben halen o çok ağladığında onunla birlikte ağlıyorum
Yaaa nefret ediyorum böyle insanlardan yaaa kendilerini çocuğun annesi sanıyorlar resmen canım valla ben kendim bakıyorum artık, annem 3 hafta kaldı gitti, bir haftadır kendim bakıyorum vallahi kafam rahat memeler zaten fora olmasın kimse yeter artık.. ben en zor zamanları kendim aştıysam iyi olduğum zamanlarda da olmasına gerek yok gerçekten eşim ısrarla annem geldin falan diyor ama çok net ve keskin gelmesin istemiyorum deyince hiçbir şey diyemiyor biraz üzülüyor ama benim üzüldüğüm yetti artık ne halleri varsa görsünler
Heee kız bir tek bunlar doğurmuş sanki, baksan hepsi çocuk profesörü
Eşim de onu haklı buluyor işte o da beni üzdü
Ana kuzuları bunlar atarlar mı analarını hiç boşver canım sen hiç takılma, senin odaklanman gereken şey kucağında zaten
Ben de halen giydiremiyorum yaaa.. hele bu uzun kollu çıtçıtlı badiler kabusum oldu, kolunu çıkarıcam diye aklım gidiyor ben de baktım giydiremiyorum kolları çok dar, kestim kollarını atlet badi yaptım
Aksam oldu yine ikinmalarimiz basladi 18 gunluk olduk ya kizlar bu ıkınma gaz sorununa cozum bulan var mi ?
Karın masajı yap canım, bacaklarını hareket ettir be mutlaka her beslenmeden sonra gazını çıkart
Bu kadar minik bebekler kucağı ne bilsin yaa herkes her şeyi ne kadar da çok biliyor maşallah herkes alim oldu başımıza ayrıca alışırsa alışsın, bu beniş bir daha bu kadar küçülmeyecek, günden güne büyürken bir daha bu günler geri gelmeyecek hepimizin bebişi şu an aynı, beşiğe koyar koymaz açılıyr o gözler yatak soğuk geliyor olabilir, beşiğe koyarken bir boşluğa düşme hissi de olduğu için uyanıyorlar.. bazen de gaz veya sancı varsa sırtüstü yatmak istemiyorlar..

Kızlar aranızda bebeği 3 4 gün kaka yapmayan varmı benimki sadece anne sütü aldığı için kabız olacağını sanmıyorum 3. Gün oldu halâ kaka yok niye acaba
Canım uzmanlar yenidoğanlarda 7-10 güne kadar bile normal görüyor, yalancı kabızlık diyorlar ona, normalde kabız değiller ama aldıkları besini itemiyorlar, bol bol besle ki itebilsin aşağı

Ya evet benim ki de uyumak için mememi kullanıyor resmen yatıyorum uyandıysa tekrar meme istiyor

He dogurmamissin henüz hiç stres yapma hayırlısıyla olsun hakkınızda haftan cok kotu değil. Güzle düşün her şey güzel olur inşallah sağlıkla kavuşursun bebisinle zamanında inşallah canım gece uğramayacaktim ama uğrayayim bari just for u Bir gelisme olursa haber et bak sırf ondan girip bakıcam son durumun nedir doktor ne diyor M Madame butterfly

Şimdi nst bağlandı yine hastanedeyiz Dr tatilde bence doğurtmamak için baya uğraştırdı bu gün ebeleri ahsjdjd Çifter Çifter ilaç içirtiyolar açılma ilerlemesin diye. Senin nişandan ne kadar sonra başladı doğum

Bizim de aynı çok şükür diyeyim daha beter olmasın Misafir yorgunlugu da olmuştur dinlenebilirsin inşallah canım valla grupta baya sakin herkes bir yerlere gitmiş 2-3 kişi kalmışız gibi doğumdan sonra herkes bebesiyle uğraşıyor

Doğuma girmeden dua isterim
İste canım ederiz Allah kolaylıkla sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Yahu kızlar bu bebeleri besleyelim diye gecenin bir yarısı uyandırıyoruz sonra da uyutmak için savaşıyoruz bu nasıl bir kısır döngüdürrr yaaa süt sağacaktım ona da müsaade etmedi hanımefendi, bilmiyor ki kendi topuğuna sıktığını vazgeçtim sağmaktan memeden kendi emsin madem

Evet şuan çipil çipil bana bakıyor
Ben gece uyandırmıyırum kendi kalkıyor sağolsun geride uyuması zor oluyor tabi oyğzden akiam 8 den sonra uyutmamaya çalılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…