Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    151
İsmi selim çağrı oldu

Kız bayılmışım ipeğin gazını babası alıp yatirdi valla buralarda mısın nasil oldun yazmadifins göre suanlik aynı durumda olduğunu varsayıyorum... Benim Nisan gelmedi geldiyse ne zaman geldi bilmiyorum djxbjd randdvumdan önce nst girdim sancı çıkmış diye açıklığa baktı 3cm dediler şak yatış falan smxnjdndjd sancılar hep gece var gündüz yok şeklindeydi yani başka bir şey yoktu bende açıkçası
Bence de öyle olmuştur. Zaten zor giriyorduk misafirlerle daha zor yani zaman ayırmak bu bebe uyumuyo imdaaaat emzirdim bezini değiştirdim falan gazini cikarcam omzuma alıyorum bayılıyor yerine koyuyorum ikinmaya başlıyor, yine alıyorum yine bayılıyor 5-10 dkdir kısır döngüye girdik. İsin kotusu rastgele denemek için kendi yatagima birakinca ikinasi gelmiyo veledin
Evet şuan çipil çipil bana bakıyor
Ben gece uyandırmıyırum kendi kalkıyor sağolsun geride uyuması zor oluyor tabi oyğzden akiam 8 den sonra uyutmamaya çalılıyorum
Ben de alarmlari kapattim artık. 3-4 saate bir uyanıyor zaten kendisi canı isterse djbdjdjd bazen 1 saat tabi

Aksam oldu yine ikinmalarimiz basladi 18 gunluk olduk ya kizlar bu ıkınma gaz sorununa cozum bulan var mi ?

kaledıon damla ve laktaz enzımınden cok memnunum canm ben doktoruna sorup kullanabılırsın.hala devam sorun ama en azından gazını daha rahat cıkarıyor.3 ay surermıs bu problem

Bizim yoğun bakım sürecimizde kaleidon başlanmıştı ve biz de düzenli veriyorduk. Bayramda bitmişti ve nöbetçi eczanelerde bulamadık. O zaman anladık etkisini. Yavrum sürekli ıkınıyor ne uyuyabiliyor ne doğru düzgün karnı doyuyordu. 2 hafta önce de 1 hafta boyunca süren ağlama krizleri ile doktora gitmiştik ve laktaz enzimi önerdi. 2 haftadır bu krizler yok bol bol gaz çıkarıp rahatlıyor. İkisini de şiddetle öneriyorum. Doktorunuza sorun mutlaka

Bende gece uyandirmayanlardanim zaten ilerde sık sık uyaniyorlar sarılık riski yok güzel besleniyorsa kilo alıyorsa bence gerek yok sonradan birden bozuluyor zaten sadece ablalarindan şifayı kaptı 4 ye uyandı başında bekliyorum genzi boğazı ağrıyor muhtemelen kiyamiyorumda kuzuma. Bizim de konu komşu muhtemelen bayram.sonrasi bebek gormesine gelir artık onun telasesi var şimdi.

Nasil yani ilerde daha mi sık uyancak bu bebeler

İsmi selim çağrı oldu
Selim de çok güzel bir isim hayırlı olsun ismiyle yaşasın kuzucuk

Vallahi kısır döngü içindeyiz hepimiz benim ki de göğsümde uyumaya bayılıyor koyduğum anda açıyor gözleri gaz belasından kurtulamıyoruz

Bixim doktor da dedi 1 ay kontrolünde gece artık 6 saate kadar kaldirmana gerek yok zaten kendi de kalkar diye ben kuran okutucam gelmeyin dedim herkese bi dün esimin kuzeni ve hamile esi geldi o da bebisin5 dk falan gördüler uyudu bebitom biz oturduk bunalmistim iyi geldi muhabbet sjjdjdod

Hemen adapte olsalar baei bu bağırsak gelişimi konusunda ya 3 ay cekdxeksekk nanay

Evet şuan çipil çipil bana bakıyor
Ben gece uyandırmıyırum kendi kalkıyor sağolsun geride uyuması zor oluyor tabi oyğzden akiam 8 den sonra uyutmamaya çalılıyorum
Kız benimki de öyle karnımda kıpırdak, geceleri mızırdak ve hep çipildek
Ben biraz vicdan yapıyorum ya beslenemiyorsa falan diye.. yoksa zaten kendi de sürekli uyanıyor..

Ayyy kızlarrr gece 2’den beri ayaktayız, yine ıkınma seansına girdik, çıkarmaya çalıştı çıkaramadı önceleri çok üzülüyordum ve çaresiz hissediyordum ama artık hem sürece alıştım hem de sanki bebiş de yavaş yavaş büyüdükçe atlatması daha kolaylaşmaya başladı gibi… ben bir de 2-3 gündür artık bere takmıyorum kafası çok terliyor, kafasında bere sırılsıklam olunca sanki daha çabuk hastalanır gibi geliyor.. siz takıyor musunuz

Yaaa ben de uyuyakalmışım vicdanen çok rahatsızdım aç bıraktım diye.. bak sevindim şimdi bizim bayramdan sonra da aşımız var

Bende takmıyorum

Eki Görüntüle 3569313 Eki Görüntüle 3569313
Evet kız ilk 15 gün kadar benim kızdan da geldi normal o korkma . Kız bebeklerden geliyor şeffaf sümük gibi bişey geçiyor sonra ıslak pamukla temizle sorun olmaz

Bayramı bekliyordu herkes bizim de başlıyor telaşlı günler

Bere takmıyorum takmıyorum. Hiç sevmiyor ağlıyor takınca. Bizim doktorumuz da uyandırma acıkınca kendisi uyanır zaten dedi. Eğer çok uyursa çığlık çığlığa uyaniyor çok açım diye

Çok geçmiş olsun rica etsem ilaçların ismini bana atabilir misin?

Nabersiniz kızlar nerelerdesiniz bayram gezmesinde misiniz warcrew göremiyorum seni büş

misophonia_ kuzum uzun zamandır göremiyorum sanki seni nerelerdesin nasılsınız minik kızçelerin nasıl
Canım biraz zor geçti günlerimiz, fırsat bulamadım. Küçüğümün ağlamaları kriz şeklindeydi. Gecemiz gündüz oldu. Ablamız da bebek oldu iyice.
Sen nasılsın? Her şey yolunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…