- 1 Nisan 2014
- 3.796
- 5.832
- 358
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #34.281
İsmi selim çağrı olduYok çok haklısın niye yanlış anlayalım düşünceli bir tip olsa takısını alır gelir takar benim yan komşum geldi takı taktı ya mecbur olmadığı halde hiçbir beklentisi de yok çocuklarını da yapmış büyütmüş öyle olunca insan dah çok sinir oluyor yabancı bile taktı bunlar takmadı diye benimkiler uzakta daha gelmediler ilkinde takmıştı bebeğe bana bir şey yoktu ama ne diyim ona da şükür
Hayırlı olsun Allah damatlıkınızda göstersin isme karar verebildiniz mi
Aynen canım benimki de öyle bende takıyorum eldiveni de çıkarıyor bazen çorap bile takıyorum kaç kere çizdi içim gitti
Kız bayılmışım ipeğin gazını babası alıp yatirdi vallaŞimdi nst bağlandı yine hastanedeyiz Dr tatilde bence doğurtmamak için baya uğraştırdı bu gün ebeleri ahsjdjd Çifter Çifter ilaç içirtiyolar açılma ilerlemesin diye. Senin nişandan ne kadar sonra başladı doğum
Bence de öyle olmuştur. Zaten zor giriyorduk misafirlerle daha zor yani zaman ayırmakBizim de aynı çok şükür diyeyim daha beter olmasınMisafir yorgunlugu da olmuştur dinlenebilirsin inşallah canım valla grupta baya sakin herkes bir yerlere gitmiş 2-3 kişi kalmışız gibi doğumdan sonra herkes bebesiyle uğraşıyor
İste canım ederiz Allah kolaylıkla sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Ben de alarmlari kapattim artık. 3-4 saate bir uyanıyor zaten kendisi canı isterse djbdjdjd bazen 1 saat tabiEvet şuan çipil çipil bana bakıyor
Ben gece uyandırmıyırum kendi kalkıyor sağolsun geride uyuması zor oluyor tabi oyğzden akiam 8 den sonra uyutmamaya çalılıyorum
Aksam oldu yine ikinmalarimiz basladi 18 gunluk olduk ya kizlar bu ıkınma gaz sorununa cozum bulan var mi ?
kaledıon damla ve laktaz enzımınden cok memnunum canm ben doktoruna sorup kullanabılırsın.hala devam sorun ama en azından gazını daha rahat cıkarıyor.3 ay surermıs bu problem
Nasil yani ilerde daha mi sık uyancak bu bebelerBende gece uyandirmayanlardanim zaten ilerde sık sık uyaniyorlar sarılık riski yok güzel besleniyorsa kilo alıyorsa bence gerek yok sonradan birden bozuluyor zaten sadece ablalarindan şifayı kaptı 4 ye uyandı başında bekliyorum genzi boğazı ağrıyor muhtemelen kiyamiyorumda kuzuma. Bizim de konu komşu muhtemelen bayram.sonrasi bebek gormesine gelir artık onun telasesi var şimdi.
Biz şok msndbdndkdkNasil yani ilerde daha mi sık uyancak bu bebeler
Selim de çok güzel bir isimİsmi selim çağrı oldu
Vallahi kısır döngü içindeyiz hepimiz benim ki de göğsümde uyumaya bayılıyor koyduğum anda açıyor gözleri gaz belasından kurtulamıyoruzKız bayılmışım ipeğin gazını babası alıp yatirdi vallaburalarda mısın nasil oldun yazmadifins göre suanlik aynı durumda olduğunu varsayıyorum... Benim Nisan gelmedi geldiyse ne zaman geldi bilmiyorum djxbjd randdvumdan önce nst girdim sancı çıkmış diye açıklığa baktı 3cm dediler şak yatış falan smxnjdndjd sancılar hep gece var gündüz yok şeklindeydi yani başka bir şey yoktu bende açıkçası
Bence de öyle olmuştur. Zaten zor giriyorduk misafirlerle daha zor yani zaman ayırmakbu bebe uyumuyo imdaaaat emzirdim bezini değiştirdim falan gazini cikarcam omzuma alıyorum bayılıyor yerine koyuyorum ikinmaya başlıyor, yine alıyorum yine bayılıyor 5-10 dkdir kısır döngüye girdik. İsin kotusu rastgele denemek için kendi yatagima birakinca ikinasi gelmiyo veledin
Ben de alarmlari kapattim artık. 3-4 saate bir uyanıyor zaten kendisi canı isterse djbdjdjd bazen 1 saat tabi
Bixim doktor da dedi 1 ay kontrolünde gece artık 6 saate kadar kaldirmana gerek yok zaten kendi de kalkar diyeBende gece uyandirmayanlardanim zaten ilerde sık sık uyaniyorlar sarılık riski yok güzel besleniyorsa kilo alıyorsa bence gerek yok sonradan birden bozuluyor zaten sadece ablalarindan şifayı kaptı 4 ye uyandı başında bekliyorum genzi boğazı ağrıyor muhtemelen kiyamiyorumda kuzuma. Bizim de konu komşu muhtemelen bayram.sonrasi bebek gormesine gelir artık onun telasesi var şimdi.
Hemen adapte olsalar baei bu bağırsak gelişimi konusunda ya 3 ay cekdxeksekk nanaySelim de çok güzel bir isimhayırlı olsun ismiyle yaşasın kuzucuk
Vallahi kısır döngü içindeyiz hepimiz benim ki de göğsümde uyumaya bayılıyor koyduğum anda açıyor gözleri gaz belasından kurtulamıyoruz
Evet şuan çipil çipil bana bakıyor
Ben gece uyandırmıyırum kendi kalkıyor sağolsun geride uyuması zor oluyor tabi oyğzden akiam 8 den sonra uyutmamaya çalılıyorum
Ben biraz vicdan yapıyorum ya beslenemiyorsa falan diye.. yoksa zaten kendi de sürekli uyanıyor..Bende gece uyandirmayanlardanim zaten ilerde sık sık uyaniyorlar sarılık riski yok güzel besleniyorsa kilo alıyorsa bence gerek yok sonradan birden bozuluyor zaten sadece ablalarindan şifayı kaptı 4 ye uyandı başında bekliyorum genzi boğazı ağrıyor muhtemelen kiyamiyorumda kuzuma. Bizim de konu komşu muhtemelen bayram.sonrasi bebek gormesine gelir artık onun telasesi var şimdi.
YaaaBixim doktor da dedi 1 ay kontrolünde gece artık 6 saate kadar kaldirmana gerek yok zaten kendi de kalkar diyeben kuran okutucam gelmeyin dedim herkese bi dün esimin kuzeni ve hamile esi geldi o da bebisin5 dk falan gördüler uyudu bebitom biz oturduk bunalmistim iyi geldi muhabbet sjjdjdod
Bende takmıyorumAyyy kızlarrr gece 2’den beri ayaktayız, yine ıkınma seansına girdik, çıkarmaya çalıştı çıkaramadıönceleri çok üzülüyordum ve çaresiz hissediyordum ama artık hem sürece alıştım hem de sanki bebiş de yavaş yavaş büyüdükçe atlatması daha kolaylaşmaya başladı gibi… ben bir de 2-3 gündür artık bere takmıyorum kafası çok terliyor, kafasında bere sırılsıklam olunca sanki daha çabuk hastalanır gibi geliyor.. siz takıyor musunuz
Evet kız ilk 15 gün kadar benim kızdan da geldi normal o korkma . Kız bebeklerden geliyor şeffaf sümük gibi bişey geçiyor sonra ıslak pamukla temizle sorun olmazSağol canım içimi rahatlattın vallailk 4 gün güzel yaptı siyahtı rengi ve hatta 4. Günde 3 kere yaptı rengi yeni yeni açılıyodu sonra birden durdu inşallah bugün yarın yapar bakalım bide bi sorun daha var sağlık ocağına topuk kanı için gidince sorcam bezinde çişle karışık akıntı gibi bişey görüyorum sarı çiş renginde ama jelimsi bişey kızlarda oluyormuş sanırım başına gelen varmı hiç
Bayramı bekliyordu herkes bizim de başlıyor telaşlı günlerBende gece uyandirmayanlardanim zaten ilerde sık sık uyaniyorlar sarılık riski yok güzel besleniyorsa kilo alıyorsa bence gerek yok sonradan birden bozuluyor zaten sadece ablalarindan şifayı kaptı 4 ye uyandı başında bekliyorum genzi boğazı ağrıyor muhtemelen kiyamiyorumda kuzuma. Bizim de konu komşu muhtemelen bayram.sonrasi bebek gormesine gelir artık onun telasesi var şimdi.
Bixim doktor da dedi 1 ay kontrolünde gece artık 6 saate kadar kaldirmana gerek yok zaten kendi de kalkar diyeben kuran okutucam gelmeyin dedim herkese bi dün esimin kuzeni ve hamile esi geldi o da bebisin5 dk falan gördüler uyudu bebitom biz oturduk bunalmistim iyi geldi muhabbet sjjdjdod
Bere takmıyorum takmıyorum. Hiç sevmiyor ağlıyor takınca. Bizim doktorumuz da uyandırma acıkınca kendisi uyanır zaten dedi. Eğer çok uyursa çığlık çığlığa uyaniyor çok açım diyeAyyy kızlarrr gece 2’den beri ayaktayız, yine ıkınma seansına girdik, çıkarmaya çalıştı çıkaramadıönceleri çok üzülüyordum ve çaresiz hissediyordum ama artık hem sürece alıştım hem de sanki bebiş de yavaş yavaş büyüdükçe atlatması daha kolaylaşmaya başladı gibi… ben bir de 2-3 gündür artık bere takmıyorum kafası çok terliyor, kafasında bere sırılsıklam olunca sanki daha çabuk hastalanır gibi geliyor.. siz takıyor musunuz
Çok geçmiş olsunBende çok kötü şeyler yaşadım ama şu an geçti doktor antibiyotikli krem verdi onun harici ne gümüş kapak nede lansnoh asla iyi gelmedi iki tane krem verdi onları karıştırıp sür dedi emzirirken sil pamukla öyle emzir dedi anca o şekilde 4 günde iyi oldu . Zaten emziremedim sağdım biberonla verdim iyi olana kadar bide kremi sürdükten sonra evde göğüslerim açık gezdim hava alması gerekiyor dedi şu an çok şükür emzirmeye döndükDoğumdan daha zor bi acı yeminle insan ölüp ölüp diriliyor
canım şu ikisi bir pıt birinden bir pıt diğerinden aynı miktar elimde karıştırıp ikisine de sürdümÇok geçmiş olsunrica etsem ilaçların ismini bana atabilir misin?
çok çok teşekkür ederim bugün alacağım umarım bana da şifa olur.canım şu ikisi bir pıt birinden bir pıt diğerinden aynı miktar elimde karıştırıp ikisine de sürdüm
Canım biraz zor geçti günlerimiz, fırsat bulamadım. Küçüğümün ağlamaları kriz şeklindeydi. Gecemiz gündüz oldu. Ablamız da bebek oldu iyice.Nabersiniz kızlar nerelerdesiniz bayram gezmesinde misinizwarcrew göremiyorum seni büş
misophonia_ kuzum uzun zamandır göremiyorum sanki seni nerelerdesin nasılsınız minik kızçelerin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?