- 17 Haziran 2015
- 4.993
- 10.461
- 208
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #34.321
Ay bu kv lerin gelinlerini kıskanması ne zaman bitecek...Kızlar moralim çok bozuk . Kendimde suç aramaya başladım . Bebek olduktan sonra üç gece evde kayınvalidem kaldı bizle . Sürekli bebek aç doymuyor süt niye inmedi niye ağlıyor bilmem ne diye işte sürekli beni gerdi tamam yardımı da çok dokundu ses etmedim eşime dedim artık kalmasın kendimiz bakalım diye neyse gitti evine iki gündür gelmiyor bugün eşim getireyim sizi diye aradı ben de duyuyorum telefonda kızmış gelmicem ben hevesim kaçtı karışırım bi şeye falan diye konuştu eşim gitti yanına gelmiyor ağlıyormuş ben çok heves ettim bilmem ne diye tamam ama benim de ilk çocuğum benim de hevesim var kucağıma ben almak istiyorum ağlayınca hemen kalkıp o alıyordu tavırlarımdan kırılmış beni anlamıyor lohusa olan benim ağlayan o anlamadım . Kendi bebeğinle ilgilenmek istemek yalnız kalmak benim hakkım değil mi
Canım geçmiş olsun ya nelerle. UğraşmışsinDogurdugumdan beri bir rahata eremedim, en son mastit olmustum, o apseye cevirdi ve gogsumden enfeksiyon aspire edildi, gunde 4 tane antibiyotige devambu gecen haftanin gundemiydi, dun de ucuk cikarttim maskeyle emziriyorum bebisimi simdi, neyse ki garipsemedi beni hamileyken bilek agrimiz vardi hani, o da gecmedi bende normalde dert etmezdim de, bebegi hala tutarken zorlaniyorum, yarin doktora gidecegim. Bir cocuk dogurdum ve ne hale geldim
Bana geciyo dediler burda sormuştum sjnxksjd duşa girince lifliyorum biraz bazi yerleri açıldı ama hala var yine çoğu yerindeKizlar daha önce dogum yapanlara sorum bu göbekteki kararmalar kalıcı mı yoksa geçiyormu zamanla ?
Aynen öyle sanki bebek onun gibi davrandı ben de sinir oldum yüzümü asmışım ağlıyor bana ver diyorum kendi kucaklyıveriyordu sinirime dokundu üç gün kaldı ama sanki üç ay gibi sinir oldumAy bu kv lerin gelinlerini kıskanması ne zaman bitecek...
Kuzum bebek ağladığında seni istiyor zaten, ona ne oluyormuş. O sana bakacak, sen bebeğine bakacaksın, lohusanın yanına yardıma gelen bu amaçla gelmeli. Dinlenecek, uykunu alacak, besleneceksin ki sütün olacak, sabrın olacak yavruna bakabileceksin... Bir de oğluna mı ağlıyor koca kadın? Bak kapıyı kapatınca herkes dışarda kalıyor, sen eşin ve çocuğun kalıyorsunuz bir başınıza. Eşine bu duyguyu aşıla ki, kimse için seni üzmesin. Hamile ve lohusa kadını üzen herkesten nefret ediyorum. Kaçarsa kaçsın hevesi onun da hiç üzme kendini
Ben de bir doktora soylicem hicbirsey vermiyor ne damla ne birsey cocuk kivranip duruyorValla deliriyorum en son eşimi uyandiriyorum al bir şey yap uyansın gazını cikaralim mik mik en son aglamaya dönüyor çünkü sjbxhshxjdjd ay Allaha şükür ama bu probiyotikten mi bilmiyorum sabaha doğru yapıyor kakasini sonra rahatliyor zaten, memeden sonra üst gazını cikartmayinca uyumuyo zaten onu da cikartmadan yatirmiyorum o yüzden memede uyusa da uyandiriyorum nxnxnxndnnx çocuk her seferinde ne çektim senden der gibi bakıyor kaşlar çatık jshxhdhdhdbhs bayramın ilk günü çok kötüydü çünkühala gebe var mi bizi tekrar bi dua yagmuruna tutsun biri bebelerin bağırsağı düzelsin hemen diye djdnjdjd M Madame butterfly kiz dogurdun mu dogurmadiysan dua et jsnxjdn koyun can derdinde kasap et
hiçkimse anne gibi olmuyor ne olursa olsun benim bebeğimede kimse benim gibi bakamıyor altını değiştiriyorlar bezi yamuk bağlıyorlar üstüne çişi çıkmıiş değiştirmiyorlar sorarsan en çok ben seviyorum ozaman neden düzgün bakmıyorsun göstermelik herşey herkes kendi yavrusuna baksın gerçektenAnnem kalktı bana geldi Ankara’dan, herkes kendi yavrusuna baksın dedi kadın.. beni öyle güzel ayağa kaldırdı ki, kendisi oruçtu ama ne kahvaltımı ne ara öğünümü eksik etmedi, çorba pişirirken önüme getirdi bir kase iç sütün olsun dedi, rezene çayımı ben unutuyordum o unutmadan demleyip getiriyordu.. ötekiler de sadece bebeğe üşüştülerhalbuki bebeğe annesi zaten bakar, asıl anneye bakmaları lazım bunu bir anlayamadılar
Ayyyy benim de umudum 40’ıydııııaldatıldık aldatıldık dünya böyle değil Rengin’den bize gelsin
Kemal Sunal ‘ın filminde eşeğinElmas beklediği beklediği gibi bekliyorum resmen
Dogurdugumdan beri bir rahata eremedim, en son mastit olmustum, o apseye cevirdi ve gogsumden enfeksiyon aspire edildi, gunde 4 tane antibiyotige devambu gecen haftanin gundemiydi, dun de ucuk cikarttim maskeyle emziriyorum bebisimi simdi, neyse ki garipsemedi beni hamileyken bilek agrimiz vardi hani, o da gecmedi bende normalde dert etmezdim de, bebegi hala tutarken zorlaniyorum, yarin doktora gidecegim. Bir cocuk dogurdum ve ne hale geldim
38 yaşımdayım. Saçımda ilk beyazım bu bebekten sonra olduhakikaten bir bebek doğuruyoruz saç kılımızdan makatımıza kadar ağrımayan yerimiz kalmıyor bendede hemoroid gibi biley oldu sanırım canım çok acıyordu kantoronla hafiflettim şimdilik acılarımız son bulacak inşallah
40 dan sonra bilinçli hareket etmeye başlıyor sana bakıyor seni tanıdığını hissettiriyor bilinçli gülüyor sana gözleirnin içine bakıyor ve artık sende onu tanımış oluyorsun ozmaan sevginde daha artıyor ama zorlukları değişiyor sadece40ından sonra duzelir diyenler kandirdimi beni yani
antibiyotikle emziriliyormus, cidden bu nasil bir yenilenmeCanım geçmiş olsun ya nelerle. Uğraşmışsinantibiyotikle emziliyo mu valla çocuk dogurunca kadın vücudu yenileniyo diyeni bulun getirin dovecem sjbssjjd benim sol elimde sızı oluyordu yavas yavaş azaldı Allah'tan o elle şıkı tutamiyodum bebişi
Bana geciyo dediler burda sormuştum sjnxksjd duşa girince lifliyorum biraz bazi yerleri açıldı ama hala var yine çoğu yerinde
Evet, seni tanimasi, gulumsemesi daha cok baglaniyorsunuz bebisle. Surec daha katlanilanilir oluyor40 dan sonra bilinçli hareket etmeye başlıyor sana bakıyor seni tanıdığını hissettiriyor bilinçli gülüyor sana gözleirnin içine bakıyor ve artık sende onu tanımış oluyorsun ozmaan sevginde daha artıyor ama zorlukları değişiyor sadece
Hangi mamayi kullaniyorsunuz? Tum mamalar sicak suyla mi oluyor ya, benimki neden oda sicakliginda suylaKizlar mama yaparken disarda suyu sicak,ılık tutmak icin hangi termosu kullaniyorsunuz ?
Hastahanede 300ml şişede hazir yapılmış ve normal ısıda mama vermislerdi. Yani oda sıcaklığında diyim. İçecek gibi normal ölçü kapina ölçüp verdik. İki türlüsü de var demekkiHangi mamayi kullaniyorsunuz? Tum mamalar sicak suyla mi oluyor ya, benimki neden oda sicakliginda suyla
Allah kolaylık versin canım ne zamandır yoksun anladım tek misin hala diğer yavrukuşun da küçük tabi zor oluyordur bizimki 6 yaşında ona rağmen bebek olduCanım biraz zor geçti günlerimiz, fırsat bulamadım. Küçüğümün ağlamaları kriz şeklindeydi. Gecemiz gündüz oldu. Ablamız da bebek oldu iyice.
Sen nasılsın? Her şey yolunda mı?
Kız noldu durumlar nasıl hastaneden geri mi çıktınız evde misinizAhsjsjs daha doğurmadım ederim bir hafta daha dua isteyebilirsiniz
Yok canim oda sicakliginda su olmasi gerekiyor ben ılıklastiriorum o yuzden ben sma kullaniyorum mamayiHangi mamayi kullaniyorsunuz? Tum mamalar sicak suyla mi oluyor ya, benimki neden oda sicakliginda suyla
3.kez doğurmadan çıktımKız noldu durumlar nasıl hastaneden geri mi çıktınız evde misiniz
Ay çok sağolun kızlar valla iyiki varsınız bilmediğim bişey olunca hemen öğreniyorum sayenizdeEki Görüntüle 3569313 Eki Görüntüle 3569313
Evet kız ilk 15 gün kadar benim kızdan da geldi normal o korkma . Kız bebeklerden geliyor şeffaf sümük gibi bişey geçiyor sonra ıslak pamukla temizle sorun olmaz
Benimde aynı sulu pembe şu anBenim kan tekrar pbemsi kırmızıya dönmüş aktiflesiyor gibi ama ağrım yok gibi regl miyim yoksa kanamam devam mi ediyo jsbdhsnsjsjd ay bi bu eksikti
Adet bel ağrısı gibi b Lin ağrıyormu kız ben perişanım kaçBenim kan tekrar pbemsi kırmızıya dönmüş aktiflesiyor gibi ama ağrım yok gibi regl miyim yoksa kanamam devam mi ediyo jsbdhsnsjsjd ay bi bu eksikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?