Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Ay bu kv lerin gelinlerini kıskanması ne zaman bitecek...
Kuzum bebek ağladığında seni istiyor zaten, ona ne oluyormuş. O sana bakacak, sen bebeğine bakacaksın, lohusanın yanına yardıma gelen bu amaçla gelmeli. Dinlenecek, uykunu alacak, besleneceksin ki sütün olacak, sabrın olacak yavruna bakabileceksin... Bir de oğluna mı ağlıyor koca kadın? Bak kapıyı kapatınca herkes dışarda kalıyor, sen eşin ve çocuğun kalıyorsunuz bir başınıza. Eşine bu duyguyu aşıla ki, kimse için seni üzmesin. Hamile ve lohusa kadını üzen herkesten nefret ediyorum. Kaçarsa kaçsın hevesi onun da hiç üzme kendini

Canım geçmiş olsun ya nelerle. Uğraşmışsin antibiyotikle emziliyo mu valla çocuk dogurunca kadın vücudu yenileniyo diyeni bulun getirin dovecem sjbssjjd benim sol elimde sızı oluyordu yavas yavaş azaldı Allah'tan o elle şıkı tutamiyodum bebişi
Kizlar daha önce dogum yapanlara sorum bu göbekteki kararmalar kalıcı mı yoksa geçiyormu zamanla ?
Bana geciyo dediler burda sormuştum sjnxksjd duşa girince lifliyorum biraz bazi yerleri açıldı ama hala var yine çoğu yerinde

Aynen öyle sanki bebek onun gibi davrandı ben de sinir oldum yüzümü asmışım ağlıyor bana ver diyorum kendi kucaklyıveriyordu sinirime dokundu üç gün kaldı ama sanki üç ay gibi sinir oldum

Ben de bir doktora soylicem hicbirsey vermiyor ne damla ne birsey cocuk kivranip duruyor

hiçkimse anne gibi olmuyor ne olursa olsun benim bebeğimede kimse benim gibi bakamıyor altını değiştiriyorlar bezi yamuk bağlıyorlar üstüne çişi çıkmıiş değiştirmiyorlar sorarsan en çok ben seviyorum ozaman neden düzgün bakmıyorsun göstermelik herşey herkes kendi yavrusuna baksın gerçekten
hakikaten bir bebek doğuruyoruz saç kılımızdan makatımıza kadar ağrımayan yerimiz kalmıyor bendede hemoroid gibi biley oldu sanırım canım çok acıyordu kantoronla hafiflettim şimdilik acılarımız son bulacak inşallah

38 yaşımdayım. Saçımda ilk beyazım bu bebekten sonra oldu

40ından sonra duzelir diyenler kandirdimi beni yani
40 dan sonra bilinçli hareket etmeye başlıyor sana bakıyor seni tanıdığını hissettiriyor bilinçli gülüyor sana gözleirnin içine bakıyor ve artık sende onu tanımış oluyorsun ozmaan sevginde daha artıyor ama zorlukları değişiyor sadece

antibiyotikle emziriliyormus, cidden bu nasil bir yenilenme bir de yenilenmeseydim….
Evet, seni tanimasi, gulumsemesi daha cok baglaniyorsunuz bebisle. Surec daha katlanilanilir oluyor

Hangi mamayi kullaniyorsunuz? Tum mamalar sicak suyla mi oluyor ya, benimki neden oda sicakliginda suyla
Hastahanede 300ml şişede hazir yapılmış ve normal ısıda mama vermislerdi. Yani oda sıcaklığında diyim. İçecek gibi normal ölçü kapina ölçüp verdik. İki türlüsü de var demekki

Canım biraz zor geçti günlerimiz, fırsat bulamadım. Küçüğümün ağlamaları kriz şeklindeydi. Gecemiz gündüz oldu. Ablamız da bebek oldu iyice.
Sen nasılsın? Her şey yolunda mı?
Allah kolaylık versin canım ne zamandır yoksun anladım tek misin hala diğer yavrukuşun da küçük tabi zor oluyordur bizimki 6 yaşında ona rağmen bebek oldu Senin kuzunda çok normal yerim o güzel kuzuyu hemen atlatır inşallah kıskançlık duygusu uzamaz Biz de canım aynıyız cok şükür diyeyim rutinimize Allah beterinden esirgesin gaz muhabbetimiz devam ediyor 3 gün sonra artık 1 aylık olcaz inşallah şu 40 gelmedi bir türlü sanki zaman geçmiyor

Kızlar doğruluğundan emin olmamakla beraber bebekleri yataga koyunca önce ayaklarını koyarsanız kendini güvende hissedip uyanmıyormuş ne kadar doğru tartışılır ben kendim direk koyup beyaz gürültü açıyorum resmen nimet şu beyaz gürültü düşünenden Allah razı olsun 1 saat boyunca oyalıyor işimi gücümü yapıyorum direk sesi kesiliyor yani denemeyen denesin bide iki kaşının arasında parmakla hafif masaj uykuya dalmasına yardımcı oluyor .

Benim kan tekrar pbemsi kırmızıya dönmüş aktiflesiyor gibi ama ağrım yok gibi regl miyim yoksa kanamam devam mi ediyo jsbdhsnsjsjd ay bi bu eksikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…