Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

normal canım beni de 4 hafta sonra çağırdı
Ben o detayı atlamisim canım içeri biraz girse yolunu bulur ya dokulardan eriyerek etki ediyordur diye düşünüyorum
Neyse bu iş için ben eşimden destek alayım hahaha
Dur bu akşam böyle deniyimmm bakalım nasıl olcaak
 
Değişiyor. Bazen o şunlara şunlara dikkat et diyor. Bazen ben ne yapayım diye soruyorum. Muayene sonrası konuşurken şekilleniyor.

Bana direk neler yiyip içmem gerektiğini söyledi neler yememem gerektiğini de tekrar gelirsen ilerleriz dedi . İyiydi kadın

Kendisi soyledi direk
Kızlar yani ben sormadan bir şey söylemiyor. Mesela cinselliği bile utana sıkıla ben sordum. Kahveyi vs vs böyle küçük şeyleri. Yazmasam ben de unuturum yani. Sonuçta ilk gebeliğim tecrübesizim. Okey iyi pozitif bi doktor ama sanırım değiştireceğim.
 
Ben de degistircem canim medicalpark gaziosmanpasaya bakcam bir de liv hospital vadipark
 
Maalesef söylemiyor bende bebeği görmeyi bekliyor diye düşünüyorum. Mesela hamilelikte her güneş kremi kullanılmıyor bildiğim kadarıyla tavsiyede bulunmasını beklerdim. Bende unuttum sormayı. Onun dışında diğer kozmetik ürünler vs. zararı olur mu?
Yalnızca yediğin etlerin piştiğinden emin ol dedi. İlk hamilelik aslında tecrübesiziz desteğe ihtiyacımız var anlamıyorlar.
Umarım perşembe gideceğim doktor daha ilgili olur öyle olursa sizlerle de paylaşırım. maya91
 
Haklisin sen sormadan cogu seyi solemesi gerekirdi
 
Kızlar aksam yemepinde neler yapıyorsunuz bıraz tavsıye verırmısınızmalum mıdeden dolayı pek secenek bulamıyorum ben.yazdıklarınızı not edıcem hergün birini pişiricem:))
Ahh ahh o buyuk dert :) hamile olmadan once etçiydim et tavuk bayilirdim. Smdi midem almio et türü seyleri. Buaralar sadece sebze yemek istiyorum. Eşimde sebze pek sevmez. Kısir döngüdeyiz :)
 
Ahh ahh o buyuk dert :) hamile olmadan once etçiydim et tavuk bayilirdim. Smdi midem almio et türü seyleri. Buaralar sadece sebze yemek istiyorum. Eşimde sebze pek sevmez. Kısir döngüdeyiz :)
Ben de acayip sekilde mercimek kofte istiyorum eksi eksi ama icinde taze sogan vs oldugu icin midem kotu olcak o yuzden yiyemiyorum etten cok tiksindim corbayi asla sevmezdim simdi canim corba istiyor yemek istemiyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…