Tamamen olay bu aslında. Konu sahibinin kendi cümlelerine bakalim:
"Ama söz verilmiş ve benim bununla yıkılacağımı bildiği halde bunu bana yaptı." - İstenmeyen cinsel temastan bahsediliyor burada, cinsel taciz yani. Saygısız, sınırsız bir adam, cinsel taciz kapasitesi var ve karşısındakinin "yikilacagini bildiği halde" yapacak kadar kendi şeyine düşkün.
"Fakat bu 3 yıl içerisinde küfür çok etti." - Küfürbaz bir hanzo. O ağız alışkanlığını başka üyelerin dedigi gibi patronuna, üstlerine uygulasın bakalım? Konu sahibine gelince bu nasılsa beni çeker rahatlığı, gene sınır bilmezlik had safhada.
"Eğer ki ben ona karşı dediğini yaparsam örneğin kıyafetimi uygun bulmadı ise neyse tamam dikkat ederim veya değiştireyim dersem bana hep aşkım sen harika bir sevgilisin sözümü dinliyorsun, ailem ben herkes çok şanslı böyle bi kadin karışma çıkardığı için Allah’a dua ediyorum vs övgüler övgüler iltifatlar havada uçardı. Ama hayır sen benim kıyafetime karışamazsın dersem yakıştırmalar yapardı erkeklere mi kendini baktırıyorsun ne b*k yiyeceksin bu kıyafetlerle dışarıda vs der." - Manipulator, konu sahibi istediklerini yaptığı sürece muhteşem bir kadın, itiraz edince sadakatsiz bir ilgi o*su (söylediğinin alt metini o çünkü).
" Ocak ayina kadar düşün taşın evet dersen beklerim yoksa başkasıyla nişan takarım diyor. Ailesini yüz üstü bırakmışım dusmani bile ona bunu yapmazmış. Rezil biriymişim vs vs." - Hakaretlere devam, manipuleye devam, duygusal santaja devam. Adamın hamuru bu çünkü.
Daha çok malzeme var konunun içinde adamın ne kadar işe yaramaz olduğuna dair ama bunaldım. İşin kötü tarafı, konu sahibi bozuk saat gibi ilk defa doğru bir şey yapmış tanışmayı iptal ederek, ama fırsat bu fırsat deyip, kendi tanımıyla toksik dediği ilişkiyi kestirip atacağına, şu yukarıda seceresinin çok ufak bir kısmı bile iğrenç olan adama bekle diye süre veriyor. Konu sahibi, inşallah profesyonel yardımla ya da öyle ya da böyle kendinize gelirsiniz de bu adamdan kurtulursunuz. Yoksa toksik bir adamla evlendim konularınızı da bol bol okuruz gibi geliyor bana.