- 7 Mart 2013
- 6.128
- 18.444
- Konu Sahibi lutfenyardi
Psikoloğa gidin. Şubat ayına kadar vermeniz gereken kararı vermiş olursunuz.3 buçuk seneyi çöp etmek istemedim her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüm. Dediğim gibi iki aydır da saçma şeylerle kafamı yorduğum için kendime gelemedim. Onun bana yaptığı küfür hakaret zorlamalar hiç gözüme batmadı. Ta ki cuma gününe kadar. Tanışmayı iptal ettiğim için de başkasıyla evlendim tehditleri havada uçtu. Dün konuştuk en fazla seni şubat ayina kadar beklerim oda net tarih verirsin belirsizlikte kalmak istemiyorum evleneceğim dedi. Tek haklı olduğu konu belirsizliktile kalmak istememesi. Haricinde haklı görmüyorum artık onu. Sevgisini de içimden atmak istiyorum çok yoruldum
Evlilik ciddi bir adım. Mağazadan gidip kıyafet almıyoruz sonuçta. Onda bile deniyoruz üstümüze, malın kalitesine, defosuna vs bakıyoruz. Biri sizi kapıda beklese, hadi benim acelem var, hemen alıp çıkalım dese ya acele etmemesini isteriz ya da ürünü bırakıp daha sakin bir zamanda ürünü denemek için geliriz. Kıyafet için bile vakit ayırıyoruz. Evlilik için karar vereceksek de sakince düşünmemiz lazım. İsterseniz 10 yıl birbirinizi tanıyın, eş adayı gözüyle de düşünüp tartmanız lazım.
Karşı tarafın sizi sıkıştırmasına izin vermeyin.