Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
40 dk anca uyudum bebis de uyuyodu ama üstünü ince giydirmisim biraz göğsü soğuk gibiydi uyandirma pahasina üstünü değiştirdim sjhxsjhdjdjd emzirdim şimdi gazi cikarsa uyuyacak inş

Selamlar, 1.ay asisi iptal edilmiş karma aşı ile birlikte yapılacakmış diye birsey gördüm instagramda.. bizim bu ay sonu 1.ay imiz. Bilgisi olan yada bilgi alan oldu mu?
Annem de bana söyledi nerden duydu bilmiyorum. Biz geçen gün 1 ay aşımızı olduk ve verem aşısı için gün verildi 21 Nisan'a.

Güno çıtır analar sesiniz çıkmıyor jdjdjdjdjd
Çıtır degil kıtır oldum gece hic uyumadi bu cocuk. Uykusuzluktan aglicam artk gazini cikariorum 5 dk sonra tekrar gazdan kıvranmaya başliyor kafayi yicem. Emerken bile öyle bir kasılıyorki taş gibi oluyor yavrum. Aksam kimyon cayi ictim banamisin demedi. Napcam şaştim kizlar yaa

Gaz damlaları için cok mu erken acaba ? Çok kivrandigi zaman kullanilabiliyor diye biliyorum ama doktors danışmak lazim randevunuz ne zaman

Annem de bana söyledi nerden duydu bilmiyorum. Biz geçen gün 1 ay aşımızı olduk ve verem aşısı için gün verildi 21 Nisan'a.
Kafam karıştı benimde 14 nisanda yeni aşılar gelecekmiş. 6 li ve içinde hepatit asisinda var yani fazladan mi olucaz

ne randevusu kuzum? Gaz damlalari cok ise yaramiyor diolar ama bilmiorm. 40 ı ciksa duzelir biraz belki yani insallah
Bazıları 15 inde bazıları sonrasinda vs cagirsbiliyor diue sordum. Bizim 28 inde var ay inşallah da 3 aya kadar normal diye biliyorum
Biz 2 haftadır doktor tavsiyesi ile kullanıyoruz gaz damlası.
İşe yarıyor mu

Makattaki sıkıntının geçmesine sevindim canım, tekrarlamaz umarım. Bende de kanama alanı vardı, tek kullanımlık bir ilaç verdi doktorum. Biranda atacaksın o kanı dedi ama öyle olmadı. Bir hafta kanamam oluyor, bir hafta olmuyor. Değişik bir durumdayım. 40 kontrolüne gidince bir daha baksın bakalım ne diyecek.
İpek kaç yaşındaydı? Nasıl karşılıyor kardeşini?
Biz de daha iyiyiz. Güzel alıştık birbirimize. İlk günler gaz sorunu yoktu, şimdi başladı. Onunla uğraşıyoruz.

Bılmıyorumkı bende:)) bıseylerı eksıkmı ıyımı tammı ayagından aldılar ya ıkı kez ondan bakıyorlarmı merak ettım
Benim bildiğim o sağlık ocağından alınan kan çok kapsamlı araştırılıyor, Ankara’ya gönderildiğini söylemişti sanki biri.. tetkikte bir şey çıkarsa onları geri dönüyor sanırım… Allah korusun hiçbir şey çıkmasın inşallah

Kızlar bu topuk kanından troıde falan bakıkıyormu bebegın?hıc kan almadılar demk bebıslerden genel saglıgı hakkında?
Bizden defalarca kere aldılar kan çocuğun elleri delik deşik oldu bizim troid yüksek çıktı kanda doktor topuk kanı aldığınız da sağlık ocağında ordan da size troidi yüksek derler muhtemelen dedi. Bir de bu troid meselesini bilen var mı? Yüksek olunca ne oluyor tehlikeli mi? Doktor pek korkulacak bir şey var gibi konuşmadı sadece takip edelim dedi, sürekli kan veriyoruz o sebeple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…