• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlarr tecrübeli bilgili annelere bir sırum var, ben sağarak besliyorum bir süre sonra sağınca süt gelmeyecek mi? Emzirmezsem süt gelmeyefek şeklinde duydum, silikonla emzirmeye devam edicem eğer bçyle bi durum varsa :(
Canım bebek emdiği zaman tükürüğü ile memedeki süt bezlerini uyarıyor, bir de onun çene gücü makineye göre çok daha güçlü, bende lansinoh var mesela, geçen sağdım sağdım gelmedi, aynı memeyi bebenin ağzına verdiğimde silikon ucunda süt birikmişti.. silikonla da olsa memeden emsin.. ben şu an bile silikondan kurtulmak istiyorum

Kizlarr bebis uyaniyor uyandiginda aglayarak uyaniyor surekli araniyor birseyler yemek istiyor kipkirmizi oluyor ve asla doymuyor uykuya gecisi cok zor bu durumu yasayan var mi
Hem karnı aç hem gazı var.. benimki de öyle bağırarak uyandığında eğer vücudunu kasıyorsa anlıyorum ki gaz, aranıyorsa aç 🥹🥹🥹

Dün gaz rahat çıkarıyor dedim bugün sabah 5 ten beri perişan olduk resmen bir uyuyor bir uyanıyor ıkınırken kıpkırmızı oluyor yardım edemiyorum diye ben de kahroluyorum resmen onu öyle görünce. Bize güncelleme 13. Günde geldi
Canım hepımızın bebesınde aynı sorunlar var malesef uzulmemeye calıs ben bebek ıkındıkca agladım uzuldum bostan yere bebek dahada streslendı.hatta doktoru aradım bı sabah dedıkı gaz donemınde normal 3 aya kadar surebılır sabredeceksın dedı.senı asırı ıyı anlıyorım

Ayyy kızlar yaaa 🥰🥰🥰 burda 9 ay önce neler konuşuyorduk şimdi neler konuşuyoruz 🥰🥰 şükürler olsun… bu grubun varlığı beni çok rahatlatıyor, aynı şeyleri yaşadığımızı görmek tamam işte normal dedirtiyor 🥰🥰 bebekle ilgili bir şey olduğunda eşim koş koş sor kk’ya diyor 🥰🥰 çünkü bizi en iyi biz anlıyoruz

Üzüldüm böyle geçmesine keşke güzel hatirlauacagin şekilde gecseydi sürecin 🌸 ama hepimizin süreçleri bambaşka geçiyor, gerçekten hiç ummadık anda ummadık şekilde güzle veya kötü gecebiliyor :( şimdi iyiysen kötü tecrubene takılma boşver, bebişin de iyiymiş inşallah bu süreci kısa surede unutturacak güzellikte yaşarsınız bebikonla 🥰 Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️

Valla önceki ve bunu sayarsak 2-3 gündür böyle 😆 tek gazdan mi bilmiyorum cadı saati de diyorum ben dbdbbdndjdbd bu günlere kadar sorun yoktu ağzından çıkarıp uyutup yerine yatiriyodum. Şuan ağzından çıkıyor sonra alt gazı olduğu için swncilaniyor o yüzden meme aramaya basliyo falan derken kısır döngüye giriyoruz....

Valla bizim kendi nazarimiz değiyor bence ne zaman uyuyo desem pıt uyanıyor nsbdjdjdjd bu ıkınma muhabbeti bizde de 19. Günde başladı uyurken bile mir mir sürekli....

Hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz sıkmayın canınızı ❤️ ben ikinci gününde kabullendim yoksa stresleniyorum aşırı, bebek daha beter oluyor.... O yüzden sakin olalım böyle yararimiz da olmuyor soylemesi kolay da olsa bu süreci öyle ya da böyle atlaticaz 🌸
Öyle canım bebeğim iyi olsun yeterki acılar unutuluyor bı şekilde

Günaydın bebitooo ve diğer tatliş anneler, yavrulara kavuşmayı bekleyen güzel hamişler 🥰🥰🥰 sen ne ara uyandın ne ara ayıldın da koşarak gelip yazdın 😂😂😂
Ben uyanali oldu biraz bebikomun gazini cikarirken aldım telefonu 😂 gece sarjim yoktu ya %1 di en son kapanacak diye sabah ezaninda eşime taktirdim 😆 yoksa gece emzirme seanslarinda da gelirdim jzhshshsjdj uykulu olunca açılsın diye telefon iyi geliyo 🫠🫠🫠 uyuyacağım şimdi tekrar kısmetse jshdhssj max 12 gibi gelirim 😂😂😂😂

Kızlarr tecrübeli bilgili annelere bir sırum var, ben sağarak besliyorum bir süre sonra sağınca süt gelmeyecek mi? Emzirmezsem süt gelmeyefek şeklinde duydum, silikonla emzirmeye devam edicem eğer bçyle bi durum varsa :(
Canım meme reddi mi var slikonla emiyormu peki bendede aynı durum var emziremiyorum kuvezde biberona alistirdilar

Canım sizin son durumunuz noldu, ne diyo Dr? Kaç gün kalacağı falan belli mi?
Perşembe çıktı canım eve 🤍 evimizdeyiz çok şükür biberon ile besleniyo ama emmeye gelince almiyo bazen silikon uç ile kandırıyorum ama maalesef istediğim verimi alamıyorum büyüyünce emer diyolar umarım öyle olur 😓

Canım meme reddi mi var slikonla emiyormu peki bendede aynı durum var emziremiyorum kuvezde biberona alistirdilar
Evet canım ilk doğduğunda meme ucum olmadığı için tutamadı mememi, hastanede silikon uç aldırdılar. Boş asla tutmuyor sadexe silikonla emiyor biberona da alıştı

Evet canım ilk doğduğunda meme ucum olmadığı için tutamadı mememi, hastanede silikon uç aldırdılar. Boş asla tutmuyor sadexe silikonla emiyor biberona da alıştı
Slikonla emiyorsa yinede şükür bende uc var ama asla istemiyo anlamadım ya ilk gün refleksi yoktu 7 gün kuvezde kaldı eve geldik biberona abandik

Slikonla emiyorsa yinede şükür bende uc var ama asla istemiyo anlamadım ya ilk gün refleksi yoktu 7 gün kuvezde kaldı eve geldik biberona abandik
Sen de dene istersen silikonla emzirmeyi, plastik olduğu için biberon gibi emebilir canım. Bana çok çekemiyor gibi geliyor silikonla

Perşembe çıktı canım eve 🤍 evimizdeyiz çok şükür biberon ile besleniyo ama emmeye gelince almiyo bazen silikon uç ile kandırıyorum ama maalesef istediğim verimi alamıyorum büyüyünce emer diyolar umarım öyle olur 😓
Ayyy çok sevindimmm şükürler olsuunnn 🙏 benim bir gecede ömrümden ömür gitti resmen, sen silikonla da olsa meme vermeye devam et, benimki de küvezde mecburen biberonla beslendi, memede hep uyuyordu, şimdi de öyle, memeye ne zaman yatsa uyuyor.. belki süt az geldiği için yoruluyor ve uyuyor.. ama biberonla verdiğimde copur copur emiyor.. sürekli yazıyorum ama ben artık emzirme danışmanlığıyla durumu toparlamak istiyorum ☺️ artık son umudum bu gerçekten

Ayyy kızlar yaaa 🥰🥰🥰 burda 9 ay önce neler konuşuyorduk şimdi neler konuşuyoruz 🥰🥰 şükürler olsun… bu grubun varlığı beni çok rahatlatıyor, aynı şeyleri yaşadığımızı görmek tamam işte normal dedirtiyor 🥰🥰 bebekle ilgili bir şey olduğunda eşim koş koş sor kk’ya diyor 🥰🥰 çünkü bizi en iyi biz anlıyoruz
Evet cok duygusal🥹🥹😍😍cok sukur bebeklerımız yanıbasımızda🙏🙏❤️❤️o kadar guzel bı duygu ki…bızde oyleyız hep bahsedıyoruz kk grubumuzdan.gercekten insan cok rahatlıyor aynı seylerı yasayan kısılerle paylasınca

Back
X