Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
İyi ki de söyledin ben perşembe bildireyim. Senin hamilelikte mi miyom ortaya çıktı?

İnternetten çok farklı şeyler okuyorum. Araştırdıkça huzursuzlanıyor insan

Canim bizimki de oyle gorunuyor babasi yesil gozlu kumral ben de bugday tenliyim su an cok birsey belli olmuyor doktorumuz yesil gozlu olcak dedi goz sekli vs babaya benziyor

Doktor goz rengini nasl biliyor daha belli olmuyorki rengi
Ay evet şu an nasıl duruyor sizin bebişlerin gözleri? Kimisinin mavimsi durup sonra ya renkli ya kahve falan oluyormuş benimkinin en başından beri koyu gözüküyor zaten renkli gözlü olma ihtimali yok gibi bişeydi de kcckdksk

Bizimkinin rengi gri duruyor suan :) gorenler renkli gibi diyor ama grimsi parliyor birkac aya netlesir sanirim

Benim bebegimin burnunda var evet bende bunu sorcaktim
Brnim bebede de var. Annenin hormonlarindan olur deniyor yavas yavaş geçecek
Bende elendim kızlar nur topu gibi bi kızım oldu rabbim geride kalanlara yardım etsin 2 buçukta 5 dkda doğurdum çok şükür
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım
Gri gibi ama yavaştan kahveye dönüyor bence en baştaki grilik yok fazla
Allah yardımcımız olsun bacım. 1 gecede evde harp çıktı en az 1.5-2 ay sürüyormuş ne yapacağız
Ben hunileri hazırlıyorum isteyene kargo ile gönderebilirim

Allah yardımcımız olsun bacım. 1 gecede evde harp çıktı en az 1.5-2 ay sürüyormuş ne yapacağız
Ayy daha cok surmesinde ben raziyim 2 aya. Iki gundur aksam sofraya bebek mememdeyken oturuyorum baska turlu yemek yememe firsat vermiyor. Bazen çıglık atasim geliyor. Lohusalik pskolojisi diyorum kendimi sakinlestiriyorum

Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı biz geride kalanlara

Sağlıkla büyüsn canım inşallah sana da cok geçmiş olsun

Hepiniz sağolun allah razı olsun bu gidişle nisan annesi olcam diyodum çok şükür bitti mucizem kollarımda

Ayy daha cok surmesinde ben raziyim 2 aya. Iki gundur aksam sofraya bebek mememdeyken oturuyorum baska turlu yemek yememe firsat vermiyor. Bazen çıglık atasim geliyor. Lohusalik pskolojisi diyorum kendimi sakinlestiriyorum
Psikolojini bozma diye diyorum sidik yaristirmak için değil nsndjdndjd sofraya bile oturmuyorum anca uyuduysa bazen atistiriyorum aşırı kötü besleniyorum bu ara enerjim sifffffirlara düştü, kahvaltiyi babası hazirliyor ama tam yiyecegim zamana uyumayasi tutuyor veya 2 dk uyuyor sonra çığlık dnndjdjdjd kucağıma alıp yiyorum bir şeyler öyle böyle 2&3 ay sonra bu günleri de ozleriz gibi geliyo bana o yüzden aaamaaan diyorum boşver hic girme o lohusa psikolojisine falan keyfine bak bebeğin de senle birlikte beslenmek istiyo öyle düşünelim

Oyy senin durum daha vahim bende inan jet hiziyla yiorum sirf direncim dusmesin diye. Yedigimdende birsey anlamiyorum. Zaten yemegi esim işten gelip yapio yada disardan soyluyoruz. Bitik durumdayiz

Evett o noktalar bizde de var

Kızlar selam sarılık değeri 13 çıktı halbuki 2 saatte bir emziriyordum mama ile mi desteklesem böyle bir durumda olan oldu mu
Canım, benim sütüm hemen gelmedi, sarılık için küveze aldıklarında da sütüm çok az geliyordu, iki memeden 30 ml ancak çıkıyordu, doymayınca mama verdik.. mama mecbur kalınca kurtarıcı olabilir, benim etrafımda herkes aman mama vermeyin falan dedikleri için, çocuğum beslenemediği için sarılığı tetikledi.. şimdi de doymadığını hissettiğimde yine mama veriyorum.. onların sağlıklı beslenmesi çok daha önemli bence

Kolik kucaktada sakinleşmez diye biliyorum ama 2. Haftada gaz sancıları başlıyor belki gazdan olabilir ne yedin bu günler de

Benim minnoşumun burnunda da var minik yağ bezeleri teyzesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…