- 11 Temmuz 2024
- 1.507
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.403
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #33.301
Hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersinBenim koca henüz yok bayram telaşesindeyşz mevlütümüz var haftaya sünnetimşz var herkesi bekleriz
Kız maşallah çabuk toparladın birden de bir yoğunluğun içine giriyorsun valla büşün dediği gibi dikkat et nazarlara gelmeBildin valla aşiretlerkv nin evinde olacak tabi evleride ona göre yapmışlar kocaman
hergün çıkıyoruz çarşıya kıyafet felan bakmaya çocuklara aldım kendimede aldım ama içime sinmedi birazdan gene çıkıcambenşm kemik ağrıları gene coşuyor tabi bir yandan
Ay bilmiyorum ki bence o şişlik için 1 ay sonra tekrar çağırdı. Yani rutinde nasıl gidiliyor bilmiyorumAnladim cnm acaba bu donemde cocuk doktoruna kontrole götürmek lazimmi
Senin kaos koca yokken çıkıyor belli ki Allah sabir versin enerji versin güç versinHoşbulduk bacikoKız aksine yoktu benimki evde ipek ben parla başbaşa kaldık birini doyur diğerini doyur kendimi doyur kakalı bez çişli bez derken afedersin totom yer görmedi resmen Sonra sırayla da banyo faslı yaptık çok verimli bir gündü Valla evde çocukla çok daha zormuş Allah kolaylık versin hem bebesi olana hem küçük çocuğu olana kızlar Dün gece geldim buralara yoktun canım nerelerdeydin sende
Benim tosunumun kafa ölçüsü ile benim çatı genişliği çok uyumlu değildi, doğumda anladılar. Karnıma bastirdilar falan yoksa kendi çıkamazdi herhaldeKız maşallah çabuk toparladın birden de bir yoğunluğun içine giriyorsun valla büşün dediği gibi dikkat et nazarlara gelme
warcrew canım kafadaki şişlik nasıl bir şey belli bir yerde mi yenidoğanlarda genelde oluyor geleli normal doğumda sonra düzeliyor öyle bir şey mi
Sorma kocadan ziyade hafta sonu çocuğun evde olması sıkıntı haftaiçi okula gidiyor rahatlıyorum haftasonu bize sarıyor baba ile ikiye bölünüyoruz ama o da olmayınca kaosAy bilmiyorum ki bence o şişlik için 1 ay sonra tekrar çağırdı. Yani rutinde nasıl gidiliyor bilmiyorum
Senin kaos koca yokken çıkıyor belli ki Allah sabir versin enerji versin güç versinben tekiyle bile bu kadar yapamıyorum valla djbdjdjdj
Benim tosunumun kafa ölçüsü ile benim çatı genişliği çok uyumlu değildi, doğumda anladılar. Karnıma bastirdilar falan yoksa kendi çıkamazdi herhaldeonlar olana kadar baya denedik kendim doğurayim diye ama mudahale gerekti işte o ara belki zorlandığı için zor olan doğumlarda oluyormuş bir süre sonra iniyor dediler. Baya kocamandı sivrilik hatta iç kanama tarzi bir sorun var mi diye 3. Gün kontrolünde ultrasona gönderdi doktoru bakıldı vs sorun yok iner bir süre sonra dediler. Ben aylar sürer sanmıştım ama hemen inmiş şükür aynen o dediğin sanırım şuan gözle görülür yok elle dokununca minicik hissediliyor. Geçti sayılır yani.
Öyle gerçekten yumusak kafalarıSorma kocadan ziyade hafta sonu çocuğun evde olması sıkıntı haftaiçi okula gidiyor rahatlıyorum haftasonu bize sarıyor baba ile ikiye bölünüyoruz ama o da olmayınca kaosAmin canım sağolasın
Sevindim kuzu geçmesine genelde normal doğumda daha çok oluyor ama benim sezeryanda ipek dönmemişti karnımda yan duruyordu kafa sağ tarafımdaydı o kadar bastırmış ki oraya bebe bir çıktı kafası üstten basıkAy dedim bu çocuğun kafası niye böyle bir sıkıntı mı var doktor dedi ki bebeklerin kafası pinpon topu gibidir zamanla düzelir ama ben de beni teselli ediyorlar bu kafa nasıl düzelecek diye ağlanıyordum Gerçekten düzeldi şükür
Onuda istemiyor maalesef devlette emzirme hemşiresine yazdım haftaici eğitim alcaZ kesinlikle kaşık mama kullan slikon uç biberon yok ddiSen de dene istersen silikonla emzirmeyi, plastik olduğu için biberon gibi emebilir canım. Bana çok çekemiyor gibi geliyor silikonla
Kesinlikle bı danışma almak lazım bende devletin hemşiresine yazdım haber vericek inşallah basaricaz bu durumuAyyy çok sevindimmm şükürler olsuunnnbenim bir gecede ömrümden ömür gitti resmen, sen silikonla da olsa meme vermeye devam et, benimki de küvezde mecburen biberonla beslendi, memede hep uyuyordu, şimdi de öyle, memeye ne zaman yatsa uyuyor.. belki süt az geldiği için yoruluyor ve uyuyor.. ama biberonla verdiğimde copur copur emiyor.. sürekli yazıyorum ama ben artık emzirme danışmanlığıyla durumu toparlamak istiyorum artık son umudum bu gerçekten
9 güne kadar normal diyolar sadece anne sütü ise canımKızlar benim kız geneyapmamaya yemin etmiş 15 günde 3 kere yaptı Allahım aşamıyorum şu durumu . Keyfide yerinde ama ben tedirginim napsam
Ben yatamadımki doğum yaptım kantine indim çıktım bebeğin peşinden gittim muayeneye derken dinlenme olmadı evdede muhtaç bir çocuk var mecbur bacak aram ağrıyor ya heralde doğumdan odaNeren ağrıyor ayakta kaldığın içinse zaten daha 9 gün olmuş normal. Ben yine maşallah diyorum gerçekten nazar değmesinben daha geçen hafta ayaklandim senin maşallahın var. O ağrılar da geçer en kısa sürede cok Yorma kendini ayakta durmak iyi gelmiyor
Ben bayramlık falan gerek yok diyorum kv kp evine gidip kahvaltı sonrasi eve döneceğiz akraba gezmesi yapmayi düşünmüyoruz dedim almayiz ama babasi ilk bayrami ille de alacam dedi zaten o almasa kp alırmış sjhdjdjdid cuma randevudan sonra alırız dedikkendime düşünmüyorum zaten evden giyerim öteki bayrama nasippp
Teşekkür ederiiiizHayırlı olsun Allah damatlığını da göstersinİkisini birden mi tek bebiş mi olacak
Sen çok güçlü bir anasınBen yatamadımki doğum yaptım kantine indim çıktım bebeğin peşinden gittim muayeneye derken dinlenme olmadı evdede muhtaç bir çocuk var mecbur bacak aram ağrıyor ya heralde doğumdan oda
Olsun annesi bayramlığı olsun birde kız ciciş ciciş giyinir
Evet ya çok şükür hafta içi sadece bebitoyla ilgileniyorum abla okuldaÖyle gerçekten yumusak kafalarıaynen genelde normal doğumda oluyo diyolar senin ipek kuş biraz kendine has davranmış he haftasonu olması da önemli detay iyi yine okula gidiyo olması ya az da olsa nefeslenecek zamanin olur
Öncekine yazmayo unutmusum yine yarım aklımla jsxbjsbdjd gece yoktum yine hem şarjım azdi hem kendi pilim azdı bebitom da zor uyudu uyanacak diye onu bekledim falan derken öyle oldu valla skbhdjdks
Canım hangi yöntemle yaptıracaksın? Biz de bir aylıkken falan düşünüyoruz ama doğum yaptığım hastane sadece geleneksel yöntemle yapıyomuş dikişle sanırım, klips ve lazer önermiyormuş doktorTeşekkür ederiiiizTek bu olacak ilkinide 2 haftalıkken yapmıştık
Benim ikinci kız 15 gün yapmadığı oluyordu sonra kafasına kadar yapardı anne sütü alıyorsa normal beni de çok korkuuttular zamanindaKızlar benim kız geneyapmamaya yemin etmiş 15 günde 3 kere yaptı Allahım aşamıyorum şu durumu . Keyfide yerinde ama ben tedirginim napsam
Karışmak istemem ama fikir olarak söylemeden edemeyecegim..Canım hangi yöntemle yaptıracaksın? Biz de bir aylıkken falan düşünüyoruz ama doğum yaptığım hastane sadece geleneksel yöntemle yapıyomuş dikişle sanırım, klips ve lazer önermiyormuş doktor
İğne. Parol şurup yazdı doktoru, akşam yarım ölçek verdim önlem için. Ateş olmadı şükür.Canım iğne mi damla şeklindemi aşı?birde ates yaptımı önden ates dusurucu verdınızmı
Olsun beben de uyanmamis sarılık yoksa bir şey olmaz tek tük böyle.. demekki uykuya ihtiyacın vardı bebiton da uyumuş sen de uyumuşsunEvet ya çok şükür hafta içi sadece bebitoyla ilgileniyorum abla okulda
kız benimde öyle oluyor ya unutuyorum hatta bazen alıntıları da unutuyorum inşallah atladığım cevap vermediğim olmuyordur kafa gidik bir de hızlıca üstten geçiyorum çok geride kaldığımda mümkün olduğunca bakmaya çalışıyorum ama tabi uykusuz olunca kaçabiliyor gözden İyi yapmışsın bende dün gece alarm kurmuştum uyanamadım mı calmadı mı anlamadım 4 saati geçik uyumuşum acayip moralim bozuldu iyi uyumuşum gece 4 gibi kalktım besledim ama tabi analık vicdan azabından uyuyamadım sonra da
Teşekkür ederim canım tecrübeli annelerden bilgi almak ne güzelKarışmak istemem ama fikir olarak söylemeden edemeyecegim..
İlk çocuğum klips ile oldu 11 aylıktı.. hem geç sünnet ettirdigim için( çünkü yürüyodu çok zorlandık ) hemde klips tercih ettiğim için (estetik açısından hic hoş olmadı) pismanim..
Diğer iki çocuğumda doğduktan sonraki gün hastanede yatarken estetik sünnet yaptırdık rahatlığın ne olduğunu anladım. Bebekler ilk 3 ay sünnet yerlerinde his olmuyormus animsadigim kadarıyla.. ilk etapta 1ml calpol verdiler ardından sünnet yerine emla sürüp aldılar.. geldiğinde ve iyileşme süreçlerinde hiç sorun yaşamadım.. şimdi yine erkek çocuğu bekliyorum yine aynı şekilde tercih edeceğim
Ay vallaha mı durdukça tedirgin oluyorum ben yaBenim ikinci kız 15 gün yapmadığı oluyordu sonra kafasına kadar yapardı anne sütü alıyorsa normal beni de çok korkuuttular zamaninda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?