Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kız maşallah çabuk toparladın birden de bir yoğunluğun içine giriyorsun valla büşün dediği gibi dikkat et nazarlara gelme

warcrew canım kafadaki şişlik nasıl bir şey belli bir yerde mi yenidoğanlarda genelde oluyor geleli normal doğumda sonra düzeliyor öyle bir şey mi

Anladim cnm acaba bu donemde cocuk doktoruna kontrole götürmek lazimmi
Ay bilmiyorum ki bence o şişlik için 1 ay sonra tekrar çağırdı. Yani rutinde nasıl gidiliyor bilmiyorum
Senin kaos koca yokken çıkıyor belli ki Allah sabir versin enerji versin güç versin ben tekiyle bile bu kadar yapamıyorum valla djbdjdjdj
Benim tosunumun kafa ölçüsü ile benim çatı genişliği çok uyumlu değildi, doğumda anladılar. Karnıma bastirdilar falan yoksa kendi çıkamazdi herhalde onlar olana kadar baya denedik kendim doğurayim diye ama mudahale gerekti işte o ara belki zorlandığı için zor olan doğumlarda oluyormuş bir süre sonra iniyor dediler. Baya kocamandı sivrilik hatta iç kanama tarzi bir sorun var mi diye 3. Gün kontrolünde ultrasona gönderdi doktoru bakıldı vs sorun yok iner bir süre sonra dediler. Ben aylar sürer sanmıştım ama hemen inmiş şükür aynen o dediğin sanırım şuan gözle görülür yok elle dokununca minicik hissediliyor. Geçti sayılır yani.

Sorma kocadan ziyade hafta sonu çocuğun evde olması sıkıntı haftaiçi okula gidiyor rahatlıyorum haftasonu bize sarıyor baba ile ikiye bölünüyoruz ama o da olmayınca kaos Amin canım sağolasın

Sevindim kuzu geçmesine genelde normal doğumda daha çok oluyor ama benim sezeryanda ipek dönmemişti karnımda yan duruyordu kafa sağ tarafımdaydı o kadar bastırmış ki oraya bebe bir çıktı kafası üstten basık Ay dedim bu çocuğun kafası niye böyle bir sıkıntı mı var doktor dedi ki bebeklerin kafası pinpon topu gibidir zamanla düzelir ama ben de beni teselli ediyorlar bu kafa nasıl düzelecek diye ağlanıyordum Gerçekten düzeldi şükür

Kızlar benim kız gene yapmamaya yemin etmiş 15 günde 3 kere yaptı Allahım aşamıyorum şu durumu . Keyfide yerinde ama ben tedirginim napsam

Öyle gerçekten yumusak kafaları aynen genelde normal doğumda oluyo diyolar senin ipek kuş biraz kendine has davranmış he haftasonu olması da önemli detay iyi yine okula gidiyo olması ya az da olsa nefeslenecek zamanin olur

Öncekine yazmayo unutmusum yine yarım aklımla jsxbjsbdjd gece yoktum yine hem şarjım azdi hem kendi pilim azdı bebitom da zor uyudu uyanacak diye onu bekledim falan derken öyle oldu valla skbhdjdks

Kesinlikle bı danışma almak lazım bende devletin hemşiresine yazdım haber vericek inşallah basaricaz bu durumu

Kızlar benim kız gene yapmamaya yemin etmiş 15 günde 3 kere yaptı Allahım aşamıyorum şu durumu . Keyfide yerinde ama ben tedirginim napsam
9 güne kadar normal diyolar sadece anne sütü ise canım bağırsakları yeni yeni gelişiyor istersen yine sor sağlık ocağına vs veya doktorunuz varsa özel ona sor için rahat etsin istersen

Ben yatamadımki doğum yaptım kantine indim çıktım bebeğin peşinden gittim muayeneye derken dinlenme olmadı evdede muhtaç bir çocuk var mecbur bacak aram ağrıyor ya heralde doğumdan oda
Olsun annesi bayramlığı olsun birde kız ciciş ciciş giyinir

Sen çok güçlü bir anasın lütfen dinlen biraz

Evet ya çok şükür hafta içi sadece bebitoyla ilgileniyorum abla okulda
kız benimde öyle oluyor ya unutuyorum hatta bazen alıntıları da unutuyorum inşallah atladığım cevap vermediğim olmuyordur kafa gidik bir de hızlıca üstten geçiyorum çok geride kaldığımda mümkün olduğunca bakmaya çalışıyorum ama tabi uykusuz olunca kaçabiliyor gözden İyi yapmışsın bende dün gece alarm kurmuştum uyanamadım mı calmadı mı anlamadım 4 saati geçik uyumuşum acayip moralim bozuldu iyi uyumuşum gece 4 gibi kalktım besledim ama tabi analık vicdan azabından uyuyamadım sonra da

Benim ikinci kız 15 gün yapmadığı oluyordu sonra kafasına kadar yapardı anne sütü alıyorsa normal beni de çok korkuuttular zamaninda

Karışmak istemem ama fikir olarak söylemeden edemeyecegim..
İlk çocuğum klips ile oldu 11 aylıktı.. hem geç sünnet ettirdigim için( çünkü yürüyodu çok zorlandık ) hemde klips tercih ettiğim için (estetik açısından hic hoş olmadı) pismanim..
Diğer iki çocuğumda doğduktan sonraki gün hastanede yatarken estetik sünnet yaptırdık rahatlığın ne olduğunu anladım. Bebekler ilk 3 ay sünnet yerlerinde his olmuyormus animsadigim kadarıyla.. ilk etapta 1ml calpol verdiler ardından sünnet yerine emla sürüp aldılar.. geldiğinde ve iyileşme süreçlerinde hiç sorun yaşamadım.. şimdi yine erkek çocuğu bekliyorum yine aynı şekilde tercih edeceğim

Olsun beben de uyanmamis sarılık yoksa bir şey olmaz tek tük böyle.. demekki uykuya ihtiyacın vardı bebiton da uyumuş sen de uyumuşsun beslemişsin sonuçta vicdan yapma hiç bir şey olmaz kuzucugun da sen uyu diye ses etmemiş belli ki üzülme ama analık cidden vicdan...

Emzik konusundaki ayni vicdan azabi yaşıyorum bebemi emzirince kucağıma alip gazini cikariyordum su ana kadar rutin böyle gittim. Gazini cikarinca da sırtını ovalayip severek devam ettim kucağımda uyumasini da sevdiğim için öyle uyutup yerine koydum hep ve alışmış..... Emzikle uyutim dedim çünkü hep arandi ve çok emdiği için çeşme suyu akar gibi kustu en son dedim bu tok uyumasi lazim, o yüzden emzik verdim falan zor bela dalıyor gibi olup 3-4 dk içinde hep geri uyandi asla dikis tutturamadik... En son babası aldi kucağına aynı şekil bana da ac bu aranıyor emzir öyle yatiralim dedi ve bi geldim kucağında hemen uyumuş sıcağı alınca ben aldim kucağıma uyansın açsa emzirir yatiririm diye yine uyanmadi ben de öyle bıraktım yerine ve 2 saat olacak uyuyor dnbxjnxjddn özetle kucağımda uyumaya alıştı(((( emziği de verince vicdanim aşırı sızlıyor acaba aç da kandırıyor muyum diye üzülüyorum dnbdjsbdjd belki onun stresini benden hissedip uyumuyodur diye djjfjdjdjd düşünmekten yoruldum valla napcam bilmiyorum emzik tutsa dert tutmasa dert

Teşekkür ederim canım tecrübeli annelerden bilgi almak ne güzel estetik yöntem dediğin lazer mi acaba? İnan hiçbir fikrim yok, hangi şehirdesin ve nerde yaptırmayı düşünüyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…