- 18 Temmuz 2023
- 568
- 1.347
- 33
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
- #33.261
Hepimizin derdi ne kadar da ortak 

emzirememe, silikon, biberon, mama, GAZZZZ 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan aliniyor mu normalde bebislerdenKızlar bu topuk kanından troıde falan bakıkıyormu bebegın?hıc kan almadılar demk bebıslerden genel saglıgı hakkında?
Annem de bana söyledi nerden duydu bilmiyorum. Biz geçen gün 1 ay aşımızı olduk ve verem aşısı için gün verildi 21 Nisan'a.Selamlar, 1.ay asisi iptal edilmiş karma aşı ile birlikte yapılacakmış diye birsey gördüm instagramda.. bizim bu ay sonu 1.ay imiz. Bilgisi olan yada bilgi alan oldu mu?
Çıtır degil kıtır oldumGüno çıtır analar sesiniz çıkmıyor jdjdjdjdjd
Gaz damlaları için cok mu erken acaba ? Çok kivrandigi zaman kullanilabiliyor diye biliyorum ama doktors danışmak lazim randevunuz ne zamanÇıtır degil kıtır oldumgece hic uyumadi bu cocuk. Uykusuzluktan aglicam artk
gazini cikariorum 5 dk sonra tekrar gazdan kıvranmaya başliyor kafayi yicem. Emerken bile öyle bir kasılıyorki taş gibi oluyor yavrum. Aksam kimyon cayi ictim banamisin demedi. Napcam şaştim kizlar yaa
![]()
Kafam karıştı benimde 14 nisanda yeni aşılar gelecekmiş. 6 li ve içinde hepatit asisinda var yani fazladan mi olucazAnnem de bana söyledi nerden duydu bilmiyorum. Biz geçen gün 1 ay aşımızı olduk ve verem aşısı için gün verildi 21 Nisan'a.
ne randevusu kuzum? Gaz damlalari cok ise yaramiyor diolar ama bilmiorm. 40 ı ciksa duzelir biraz belki yani insallahGaz damlaları için cok mu erken acaba ? Çok kivrandigi zaman kullanilabiliyor diye biliyorum ama doktors danışmak lazim randevunuz ne zaman![]()
Biz 2 haftadır doktor tavsiyesi ile kullanıyoruz gaz damlası.Gaz damlaları için cok mu erken acaba ? Çok kivrandigi zaman kullanilabiliyor diye biliyorum ama doktors danışmak lazim randevunuz ne zaman![]()
Bazıları 15 inde bazıları sonrasinda vs cagirsbiliyor diue sordum. Bizim 28 inde varne randevusu kuzum? Gaz damlalari cok ise yaramiyor diolar ama bilmiorm. 40 ı ciksa duzelir biraz belki yani insallah![]()
İşe yarıyor muBiz 2 haftadır doktor tavsiyesi ile kullanıyoruz gaz damlası.
Makattaki sıkıntının geçmesine sevindim canım, tekrarlamaz umarım.Oy canım benim sağol daha iyiyiz çok şükürmakattan gelen kanamam vardı tam sebebi belli değil ama fitil verdi doktor onun için çok şükür durdu
Bir de benim kanamam erken durdu rahimde toplanmış kanama alanı ama gelmiyor onunda sökülmesi gerekiyormuş yoksa enfeksiyon yapıyormuş onun için de antibiyotik yazdı kullanıyoruz bakalım haftaya yine kontrolüm var
Bebiktoyla da alışıyoruz birbirimize cok uykusuzluk, gaz durumlarımız devam ediyor tabi bir de ablayı memnun etmeye çalışıyoruz
Siz nasıl oldunuz siz de durumlar nasıl güzel kızçelerin napıyor![]()
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versinHayir sarılik yok. Kusuyodu sürekli. Halsizlesti epey uyanmamaya aglamamaya basladi
Bu dönemde alınmıyor bebişin ek bi bulgusu şikayeti olmadıkça, hatta hiç bir şikayeti olmazsa rutin tahlillerine 9. Ayda bakılıyorKan aliniyor mu normalde bebislerden![]()
Kızlar bu topuk kanından troıde falan bakıkıyormu bebegın?hıc kan almadılar demk bebıslerden genel saglıgı hakkında?
Nasıl oldu bebegınız?ıyıdır ınsallahHayir sarılik yok. Kusuyodu sürekli. Halsizlesti epey uyanmamaya aglamamaya basladi
Bılmıyorumkı bende:)) bıseylerı eksıkmı ıyımı tammı ayagından aldılar ya ıkı kez ondan bakıyorlarmı merak ettımKan aliniyor mu normalde bebislerden![]()
Benim bildiğim o sağlık ocağından alınan kan çok kapsamlı araştırılıyor, Ankara’ya gönderildiğini söylemişti sanki biri.. tetkikte bir şey çıkarsa onları geri dönüyor sanırım… Allah korusun hiçbir şey çıkmasın inşallahBılmıyorumkı bende:)) bıseylerı eksıkmı ıyımı tammı ayagından aldılar ya ıkı kez ondan bakıyorlarmı merak ettım![]()
Tiroide bakilio evet. Aile hekimi soyledi bizeBılmıyorumkı bende:)) bıseylerı eksıkmı ıyımı tammı ayagından aldılar ya ıkı kez ondan bakıyorlarmı merak ettım![]()
Bizi 1. Ay aşisina cagirdilar ondan bahsediosanBazıları 15 inde bazıları sonrasinda vs cagirsbiliyor diue sordum. Bizim 28 inde varay inşallah da 3 aya kadar normal diye biliyorum
İşe yarıyor mu
Bizden defalarca kere aldılar kan çocuğun elleri delik deşik olduKızlar bu topuk kanından troıde falan bakıkıyormu bebegın?hıc kan almadılar demk bebıslerden genel saglıgı hakkında?