Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Gazdan deliriyordu benim oğlan yırtınırcasına ağlıyor asla susmuyordu. Doktor laktaz enzimi verdi her beslenmede veriyorum şükür baya rahatladı. Doktorlariniza sorun isterseniz. Bizim de gece 3ten 7ye kadar oturdu. Uykusu bitti adeta. Gözü kapatmadı bile hiç. Yalandan benimle ilgilenin kucakta gezdirin diye ağlıyordu tabi biz ayakta uyuyorduk o sıra

Rahatladiysa güzel ya uyusun da büyüsün yavrucaklar

Gecmıs olsun canım.ınan hıc bılmıyorum.kötü bişey olsa zaten soylerdı doktor endıselenme hiç.duzeldımı dıye bakıyorlardır muhtemelen.aradılarmı pekı topuk kanından

Aynen sıkıntı varsa değerlerde tekrar kan istiyorlar netleştirmek için başıma da geldi ama Hemsire rahatlatmisti sağolsun beslenmesi az olduğu için olabilir vs tarzı sonrasında sıkıntı çıkmadı.. ilk öğrenince insan bı dumur oluyor korku salıyor hiç bişey yokken ortada hüngür hüngür ağladım bişey çıkarsa diye ama çok şükür

Benim koca henüz yok bayram telaşesindeyşz mevlütümüz var haftaya sünnetimşz var herkesi bekleriz
Ooo hayırlı olsun kizzz aynı şehirde olsak bi uğrardik jebdjejej benim koca da istediği saatlerde istediği gün çalışıyor o yüzden şuan çalışıyor mesela ndbdhdjdjd

Ooo hayırlı olsun kizzz aynı şehirde olsak bi uğrardik jebdjejej benim koca da istediği saatlerde istediği gün çalışıyor o yüzden şuan çalışıyor mesela ndbdhdjdjd
Çıkın çıkın gelin bacım200 kişi var en az sadece aile içiymiş oda
Benimkine izin varmediler köyde kaldı o maalesef bayramda gelecek ama kayınvalideye geçicez biraz kalıp evimize döneceğiz iki bebişle

Sağol canım inşallah dün bende de pat diye geldi ay dedim sökülecek derken sonra yine hiçbir şey yok benimde çarşamba bir bakacak bana niye antibiyotik verdi anlamadım inşallah sökülür seninde canım bir an önce
İpek 6 yaşında içerliyor biraz bize yansıtmamaya çalışıyor ama vaz da geçemiyor kıyamıyor Bugün beraber yıkadık bebitoyu o da suyunu döktü yaş farkı çok oldu derken yardımcı olması açısından iyi oluyormuş Kolay gelsin canım çok gazı olmaz inşallah bizde erken başladı kıvranıyor yavrucak

200 ne kız nerenin aşiretisiniz evde değildir inşallah 200 kişi sıkıntı Allah kolaylık versin bi de yoğunluğu düşünemiyorum bi de yeni doğurdun sen hey maşallah nazar değdirme kendine hemen iyileşti derler kem gözlüler

Bildin valla aşiretler kv nin evinde olacak tabi evleride ona göre yapmışlar kocaman
hergün çıkıyoruz çarşıya kıyafet felan bakmaya çocuklara aldım kendimede aldım ama içime sinmedi birazdan gene çıkıcam benşm kemik ağrıları gene coşuyor tabi bir yandan

Neren ağrıyor ayakta kaldığın içinse zaten daha 9 gün olmuş normal. Ben yine maşallah diyorum gerçekten nazar değmesin ben daha geçen hafta ayaklandim senin maşallahın var. O ağrılar da geçer en kısa sürede cok Yorma kendini ayakta durmak iyi gelmiyor

Ben bayramlık falan gerek yok diyorum kv kp evine gidip kahvaltı sonrasi eve döneceğiz akraba gezmesi yapmayi düşünmüyoruz dedim almayiz ama babasi ilk bayrami ille de alacam dedi zaten o almasa kp alırmış sjhdjdjdid cuma randevudan sonra alırız dedik kendime düşünmüyorum zaten evden giyerim öteki bayrama nasippp

Hoşgeldin bacım bugün kocalar evde herhalde kimseden çıt çıkmıyor sıkıldım valla ipeksi19
Hoşbulduk baciko Kız aksine yoktu benimki evde ipek ben parla başbaşa kaldık birini doyur diğerini doyur kendimi doyur kakalı bez çişli bez derken afedersin totom yer görmedi resmen Sonra sırayla da banyo faslı yaptık çok verimli bir gündü Valla evde çocukla çok daha zormuş Allah kolaylık versin hem bebesi olana hem küçük çocuğu olana kızlar Dün gece geldim buralara yoktun canım nerelerdeydin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…