- 10 Şubat 2014
- 273
- 612
- 303
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #33.281
Hem sağlık ocağına aşıya hem de doktoruna randevu aldık, benim bebe zor doğduğu için kafasında şişlik vardi belki ona da bakmak için cagirmislardir diye düşünüyorumBizi 1. Ay aşisina cagirdilar ondan bahsediosan
Rahatladiysa güzel ya uyusun da büyüsün yavrucaklarGazdan deliriyordu benim oğlan yırtınırcasına ağlıyor asla susmuyordu. Doktor laktaz enzimi verdi her beslenmede veriyorum şükür baya rahatladı. Doktorlariniza sorun isterseniz. Bizim de gece 3ten 7ye kadar oturdu. Uykusu bitti adeta. Gözü kapatmadı bile hiç. Yalandan benimle ilgilenin kucakta gezdirin diye ağlıyordu tabi biz ayakta uyuyorduk o sıra
Gecmıs olsun canım.ınan hıc bılmıyorum.kötü bişey olsa zaten soylerdı doktor endıselenme hiç.duzeldımı dıye bakıyorlardır muhtemelen.aradılarmı pekı topuk kanındanBizden defalarca kere aldılar kan çocuğun elleri delik deşik oldubizim troid yüksek çıktı kanda doktor topuk kanı aldığınız da sağlık ocağında ordan da size troidi yüksek derler muhtemelen dedi. Bir de bu troid meselesini bilen var mı? Yüksek olunca ne oluyor tehlikeli mi? Doktor pek korkulacak bir şey var gibi konuşmadı sadece takip edelim dedi, sürekli kan veriyoruz o sebeple
İnsaAllahGecmıs olsun canım.ınan hıc bılmıyorum.kötü bişey olsa zaten soylerdı doktor endıselenme hiç.duzeldımı dıye bakıyorlardır muhtemelen.aradılarmı pekı topuk kanından
Canım iğne mi damla şeklindemi aşı?birde ates yaptımı önden ates dusurucu verdınızmıAnnem de bana söyledi nerden duydu bilmiyorum. Biz geçen gün 1 ay aşımızı olduk ve verem aşısı için gün verildi 21 Nisan'a.
Aynen sıkıntı varsa değerlerde tekrar kan istiyorlar netleştirmek için başıma da geldi ama Hemsire rahatlatmisti sağolsun beslenmesi az olduğu için olabilir vs tarzı sonrasında sıkıntı çıkmadı.. ilk öğrenince insan bı dumur oluyor korku salıyor hiç bişey yokken ortada hüngür hüngür ağladım bişey çıkarsa diye ama çok şükürBenim bildiğim o sağlık ocağından alınan kan çok kapsamlı araştırılıyor, Ankara’ya gönderildiğini söylemişti sanki biri.. tetkikte bir şey çıkarsa onları geri dönüyor sanırım… Allah korusun hiçbir şey çıkmasın inşallah
Evet yaa gercekten oyle gunduz iyi ama gece kotu oluyorEvet yaaa sabaha kadar ayaktayız, sakinleştirmek de çok zor oluyor.. biz bacak karın masajı yapıyoruz sürekli, o anda yapamasa da sonradan rahatlayıp pırtlatıyo
Onu çok sorun etmiyorlar ya düzeliyor yavaş yavaşHem sağlık ocağına aşıya hem de doktoruna randevu aldık, benim bebe zor doğduğu için kafasında şişlik vardi belki ona da bakmak için cagirmislardir diye düşünüyorum
Benim koca henüz yok bayram telaşesindeyşz mevlütümüz var haftaya sünnetimşz var herkesi bekleriz
Aynen zaten gözle görülmüyor artık şükür ben aylar sürer sanmıştım dokunmasam anlamam bile şimdiOnu çok sorun etmiyorlar ya düzeliyor yavaş yavaş
Ooo hayırlı olsun kizzzBenim koca henüz yok bayram telaşesindeyşz mevlütümüz var haftaya sünnetimşz var herkesi bekleriz
Çıkın çıkın gelin bacımOoo hayırlı olsun kizzzaynı şehirde olsak bi uğrardik jebdjejej benim koca da istediği saatlerde istediği gün çalışıyor o yüzden şuan çalışıyor mesela ndbdhdjdjd
Sağol canım inşallah dün bende de pat diye geldi ay dedim sökülecek derken sonra yine hiçbir şey yok benimde çarşamba bir bakacak bana niye antibiyotik verdi anlamadım inşallah sökülür seninde canım bir an önceMakattaki sıkıntının geçmesine sevindim canım, tekrarlamaz umarım.Bende de kanama alanı vardı, tek kullanımlık bir ilaç verdi doktorum. Biranda atacaksın o kanı dedi ama öyle olmadı. Bir hafta kanamam oluyor, bir hafta olmuyor. Değişik bir durumdayım. 40 kontrolüne gidince bir daha baksın bakalım ne diyecek.
İpek kaç yaşındaydı? Nasıl karşılıyor kardeşini?
Biz de daha iyiyiz. Güzel alıştık birbirimize. İlk günler gaz sorunu yoktu, şimdi başladı. Onunla uğraşıyoruz.
200 ne kız nerenin aşiretisinizÇıkın çıkın gelin bacım200 kişi var en az sadece aile içiymiş oda
Benimkine izin varmedilerköyde kaldı o maalesef bayramda gelecek ama kayınvalideye geçicez biraz kalıp evimize döneceğiz iki bebişle
Bildin valla aşiretler200 ne kız nerenin aşiretisinizevde değildir inşallah 200 kişi sıkıntı Allah kolaylık versin bi de yoğunluğu düşünemiyorum bi de yeni doğurdun sen hey maşallah nazar değdirme kendine hemen iyileşti derler kem gözlüler
Neren ağrıyor ayakta kaldığın içinse zaten daha 9 gün olmuş normal. Ben yine maşallah diyorum gerçekten nazar değmesinBildin valla aşiretlerkv nin evinde olacak tabi evleride ona göre yapmışlar kocaman
hergün çıkıyoruz çarşıya kıyafet felan bakmaya çocuklara aldım kendimede aldım ama içime sinmedi birazdan gene çıkıcambenşm kemik ağrıları gene coşuyor tabi bir yandan
Anladim cnm acaba bu donemde cocuk doktoruna kontrole götürmek lazimmiHem sağlık ocağına aşıya hem de doktoruna randevu aldık, benim bebe zor doğduğu için kafasında şişlik vardi belki ona da bakmak için cagirmislardir diye düşünüyorum
Hoşbulduk baciko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?