• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kuzum inşallah ya insan bir an önce eski haline dönmek istiyor gerçekten 🤲🏻 ama az kaldı sanırım inşallah ben de yakın zamanda daha da iyi duruma geleceğim inanıyorum. Yaaa alıştık çok şükür ama insan korkuyor bakmaya kıyamıyor bir şey olursa koruyamazsam hasta olursa şu olursa bu olursa Allah korusun tabi ama hep bir kaygılıyım hele o boğazına mama kaçtıktan sonra daha da bir kaygılı oldum. Eymen çok seviyor hiç yanından ayrılmak istemiyor biraz daha büyürse daha da güzel olacak o günlerini ilişkilerini iple çekiyorum ❤️🥰 senin nasıl gidiyor bebişle🥰
Az kaldı az canım şu 40 ı bir çıkaralım biraz daha rahatlarız inşallah seninde 11 gün olmuş bile maşallah ☺️🙏🏻 Öyle düşünme canım doğurduk çok şükür Allahın izniyle de sağlıcakla güzelce büyüteceğiz bebitolarımızı 😍 Ay maşallah Eymen e çok sevindim hep böyle gider sever kollar kıskanmaz inşallah kuzum 🧿💙

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlar minik kuş 🩵

Doğuma 67 ile girdim snbdhdbdjd hayatımda ilk defa görüyorum bu sayıları psikolojim bozulmuştu ya dogumdan sonra kalırsa çoğu vs diye dusunuyorum çok takilmasam da dusunduruyordu valla dndbdjndd daha gitsin biraz daha fazla hâlâ 😆 burdaki vki tablosu bende açıktı en son kırmızı alana düşünce kaldirdim goresim gelmedi dhbdjdjdjdjej

İyi mi uyudum yoksa hiç uyuyamayip kafami kasiyacak zamanim mi yoktu tartışılır sjshjsjdejj sabah 8 gibi banyo yaptırdık gazı sıkıştırıyor diye iyi gelir belki diye düşünerek.... Sadece uyudu işte öğlene kadar gazına etkisi olmadı sanirim karnı gurur guru hâlâ ikiniyor hdbdhdjdhd
Naptı kuzucuk canım biraz daha rahatladı mı bizimki de bugün doğru düzgün kaka yapamadı ya ıkınıp duruyor 🤦🏻‍♀️
Hayir sarılik yok. Kusuyodu sürekli. Halsizlesti epey uyanmamaya aglamamaya basladi
Allah Allah niye oluyormuş acaba kuzum ya sağlıcakla hemen çıkar inşallah acil şifalar diliyorum 🙏🏻

Naptı kuzucuk canım biraz daha rahatladı mı bizimki de bugün doğru düzgün kaka yapamadı ya ıkınıp duruyor 🤦🏻‍♀️

Allah Allah niye oluyormuş acaba kuzum ya sağlıcakla hemen çıkar inşallah acil şifalar diliyorum 🙏🏻
Bir saat önce emzirdikten sonra yaptı biraz rahatladi 🥰 sonunda yarabbi dedim uyuyo şimdi ama yine olur mu akşama bilmiyorum gorucez 🫠🫠 olmaz inşallah üzülüyorum ya bir şey de yapamiyorum şansıma tam babası gidince başıma geliyo bunlar geçen de öyle oldu... Babası gelince normale dönüyor biraz daha sıpa 😂

Kızlar bebeğim 11 günlük gündüzleri uyuyodu geceleri uyumuyodu smdi hic uyumuyor yatağına koyunca ağlıyor özellikle dünden beri böyle direniyor cok az uyuyo neden acaba sürekli bir kısır döngünün içindeyim dünden beri altı temiz karnı tok gaz yok dert ne olabilirki huyu değisti 1 günde 😭

Kızlarr tecrübeli bilgili annelere bir sırum var, ben sağarak besliyorum bir süre sonra sağınca süt gelmeyecek mi? Emzirmezsem süt gelmeyefek şeklinde duydum, silikonla emzirmeye devam edicem eğer bçyle bi durum varsa :(

Kızlarr tecrübeli bilgili annelere bir sırum var, ben sağarak besliyorum bir süre sonra sağınca süt gelmeyecek mi? Emzirmezsem süt gelmeyefek şeklinde duydum, silikonla emzirmeye devam edicem eğer bçyle bi durum varsa :(
Sağmak bebeğin çekmesi gibi olmadığı için bir süre sonra sütün azaldığını yada kesildiğini bende duydum maalesef arkadşım sağarak ve mamayla besliyordu 6-7 ay gibi artık sağmaya pes etti kesti çocuğu sütüde az da olsa vardı😣
Silikon ile emiyorsa öyle emzir sonra bıraktırırsın

Ay ben de emin olamıyorum ona emziği verince ya hâlâ açsa gerçekten o yüzden emmek istiyorsa diye dusuncelere dalıyorum:( nerden anliyoruz doyduğunu:(

Benim boydan uzun ama ayagini ölçtüm patik kismina büyük oluyo sjdbsjbdjd ayağı büyük olacak galiba 😂 maşallah kuzuya 🧿

Yok ya zorlamicam ne zaman baslanir bilemedigim için sordum djdnjdjd

Emziği vercem ama korkuyorum ya doymuyorsa diye gerçi bu emziği midesi bulanmış gibi atiyor ya çok acsa ya disardayken krizlendiysr tutuyor sadece.... aventi denemek istiyorum da sjdbjsjdjd

Ay su gibi olur inşallah doğumun canım ucuna gelmişsin gerisi biraz bebişe bağlı 🤗 iki türlü de inşallah zorlanmadan biter süreç sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🥰 ❤️ haber ver canim 🌸
Çok zor bir doğum yaptım 8-9 cm acilmam vardı çok sancı çektim bebeğim kanala yan girmiş ve ben çığlıklar içinde sezaryana alındım sitres yaptım spinal anestezi oldum kalp atışim hızlandı nefes alamadım çok sancı çekip bebek gelemedigi içinde sezeryandan sonra ard arda kactane rahim toparlayici serum aldım ağrım zaten çok kötü anlamadığım süreklide dktr muayene etti yani direk sezaryana almasi lazımdi gerçekten kötü bir doğum sürecim oldu bebeğim iyi çok şükür

Bir saat önce emzirdikten sonra yaptı biraz rahatladi 🥰 sonunda yarabbi dedim uyuyo şimdi ama yine olur mu akşama bilmiyorum gorucez 🫠🫠 olmaz inşallah üzülüyorum ya bir şey de yapamiyorum şansıma tam babası gidince başıma geliyo bunlar geçen de öyle oldu... Babası gelince normale dönüyor biraz daha sıpa 😂
Gaz sancılarınız ne zaman başladı henüz bizde ki kolay çıkıyor ilk 2 hafta gaz sancısı olmazmış

Kızlar bebeğim 11 günlük gündüzleri uyuyodu geceleri uyumuyodu smdi hic uyumuyor yatağına koyunca ağlıyor özellikle dünden beri böyle direniyor cok az uyuyo neden acaba sürekli bir kısır döngünün içindeyim dünden beri altı temiz karnı tok gaz yok dert ne olabilirki huyu değisti 1 günde 😭
1 aylık annelik tecrübemle
Anne kokusu istiyor, memede keyif yaparak uyumak istiyor, yatak soğuk geliyor( ben emzirmeden önce kalorifere penye battaniyesini atıyorum, yatırırken de yatağa seriyorim ki sıcak olsun yatak) , biz anlamasak da bazen gaz olabiliyor masaj yapıyorum karnına bunun için, uyku zamanını geçirmiş olabiliyorum bazen de. Belirtileri gördüğüm gibi uyuttuğumda sorun olmuyor. Çok uykusu gelince uykuya geçiş zorlanıyor, gün ışığı gözünü alıyor olabilir ya da uyuduğu odada fazla uyaran olabilir. Tv ışığında asla uyutmuyorum mesela. . 2 dk emzirim şurda yatağına yatırırım uyuyunca dedim ama değişen ışıklar uykuya geçişini önledi

Selamlar, 1.ay asisi iptal edilmiş karma aşı ile birlikte yapılacakmış diye birsey gördüm instagramda.. bizim bu ay sonu 1.ay imiz. Bilgisi olan yada bilgi alan oldu mu?

Çok zor bir doğum yaptım 8-9 cm acilmam vardı çok sancı çektim bebeğim kanala yan girmiş ve ben çığlıklar içinde sezaryana alındım sitres yaptım spinal anestezi oldum kalp atışim hızlandı nefes alamadım çok sancı çekip bebek gelemedigi içinde sezeryandan sonra ard arda kactane rahim toparlayici serum aldım ağrım zaten çok kötü anlamadığım süreklide dktr muayene etti yani direk sezaryana almasi lazımdi gerçekten kötü bir doğum sürecim oldu bebeğim iyi çok şükür
Üzüldüm böyle geçmesine keşke güzel hatirlauacagin şekilde gecseydi sürecin 🌸 ama hepimizin süreçleri bambaşka geçiyor, gerçekten hiç ummadık anda ummadık şekilde güzle veya kötü gecebiliyor :( şimdi iyiysen kötü tecrubene takılma boşver, bebişin de iyiymiş inşallah bu süreci kısa surede unutturacak güzellikte yaşarsınız bebikonla 🥰 Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️
Gaz sancılarınız ne zaman başladı henüz bizde ki kolay çıkıyor ilk 2 hafta gaz sancısı olmazmış
Valla önceki ve bunu sayarsak 2-3 gündür böyle 😆 tek gazdan mi bilmiyorum cadı saati de diyorum ben dbdbbdndjdbd bu günlere kadar sorun yoktu ağzından çıkarıp uyutup yerine yatiriyodum. Şuan ağzından çıkıyor sonra alt gazı olduğu için swncilaniyor o yüzden meme aramaya basliyo falan derken kısır döngüye giriyoruz....
Dün gaz rahat çıkarıyor dedim bugün sabah 5 ten beri perişan olduk resmen bir uyuyor bir uyanıyor ıkınırken kıpkırmızı oluyor yardım edemiyorum diye ben de kahroluyorum resmen onu öyle görünce. Bize güncelleme 13. Günde geldi
Valla bizim kendi nazarimiz değiyor bence ne zaman uyuyo desem pıt uyanıyor nsbdjdjdjd bu ıkınma muhabbeti bizde de 19. Günde başladı uyurken bile mir mir sürekli....

Hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz sıkmayın canınızı ❤️ ben ikinci gününde kabullendim yoksa stresleniyorum aşırı, bebek daha beter oluyor.... O yüzden sakin olalım böyle yararimiz da olmuyor soylemesi kolay da olsa bu süreci öyle ya da böyle atlaticaz 🌸

Aynıyız cidden. Ben de öyle emziriyorum mesela uykuya dalar gibi olup tekrar uyanıyor ama mama verdiğinmde daha kolay uykuya dalıyor. Ya göğüs ucu yaralarıyla da mücadele ediyorum zaten her emzirme anı geldiğinde daha emzirmeden ağlamaya başlıyorum. Şu yaralar tamamen geçse iyi olsa tam odaklanabilsem Allah gerçekten yardımcımız olsun annelik çok zor 😢 emzirme danışmanı olayı çok mantıklı gerçekten çözüm oluyor görüyorum çevremdeki örneklerde de
Ben silikonla verdiğim için sanırım meme ucu bebişin ağzıyla tanışmadı, bir tane emzirme danışmanı buldum, silikonla emzirdiğimi söyledim bir sürü enjektör falan istedi görüşme öncesinde.. benim meme ucu çok yayıldığı için bebik tutamıyor 😫😫😫 işte bu süreçte hem süt miktarını artırma, mamadan kurtulma ve sütteki kaliteyi artırmak tek amacım.. yoksa çevredekilerle bu iş olmayacak anladım ben.. 😞

Kizlarr bebis uyaniyor uyandiginda aglayarak uyaniyor surekli araniyor birseyler yemek istiyor kipkirmizi oluyor ve asla doymuyor uykuya gecisi cok zor bu durumu yasayan var mi

arada beslemek icin gidiyorum baygin gibi yatiyor yavrum 😭 Rabbim kimseyi buraya dusurmesin evlat cok zormus geceden beri gözümün yaşı dinmedi mübarek gün kimin duasi kabul olur bilinmez lütfen dua edin yavruma. Teshiste yok kanda da henüz bi sey cikmadi ama antibiyotik baslanmis.
Canım geçmiş olsun, yatış mı verildi ben okuyamadım önceki sayfaları, sarılık falan mı oldu acaba? Ne kadar oldu doğum yapalı?

Hayir sarılik yok. Kusuyodu sürekli. Halsizlesti epey uyanmamaya aglamamaya basladi
Canım korkma, Allahın izniyle toparlar o sen içini ferah tut.. onlar tedbir amaçlı toparlansın diye başlatmıştır.. biz de sarılıktan yattık bir gece, ertesi gün daha iyi bir şekilde çıktık.. sizin için de öyle olacak.. çok uyuması, beslenmemesi sarılıkla ilgili oluyor genelde ama onlar bilir ne yaptığını 🙏🙏🙏 Allah hiç kimseyi oralara düşürmesin, bilirim o duyguyu.. ben de küvezde daha 3 günlükken mavi ışık verildiğinde aynı şeyi yaşadım.. ama her şey onlar iyi olsun diye annesi 🙏🙏 dualarımız seninle

Back
X