• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa evet gördüm ama benim söylemem lazimdi. Hep merak ederdim bende tarih verebilcekmiyim diye mayala katar mayala katar hanim rica etsem beni de listeye ekler misiniz ? Transfer tarihim 9 nisan 5. Gün 4aa tek embriyo 🤭🤭🤭🤭
Hay hay efenim hemen ekliyorum sağlıcakla gelsin küçük mucizemiz onu heyecanla bekliyoruz inşallah tablomuz size de şans getirsin Maral hanımcım sevgiler 🤲💕☺️

M Maralim2019 ve mayala katar mayala katar Allahım gönlünüze göre versin inşAllah 🤲🏻 bu beklediğimiz zamanlar hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde su gibi gelsin geçsin inşAllah
Amin Ecmain inşallah sagol canım benim Allah razı olsun güzel duaların ve dileklerin için Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🥹😘

Yaptım kızlar ama akşam gttim bu sfer doktor yolladı 436 ya çıkmış
Bence çok iyi yükselmiş eğer bugün öğrenseydin iyi bir değerle öğrenmiş olacaktın dilerim sağlıcakla devam etsin bir daha ne zaman vereceksin kan testini bence o sondur inşallah kese tarihi artık verirler Allah’ın izniyle 🤲🌹

Yaptım kızlar ama akşam gttim bu sfer doktor yolladı 436 ya çıkmış
Aaa bak çok iyiii 🤩 evhamlanıyordun az diye, halbuki çok erkendi o günler.
Hayırlı sağlıklı yükselişlerin olur inşAllah 🤲🏻
Randevu verdi mi doktorun kese için şu gün gel diye?
Veya nasıl ilerleyeceksiniz?

Normalde bugün test günüydü bugün tek verseydi iyi bir değerle öğrenmiş olacaktı stres olmayacaktı neyse yaşanması gerekiyormuş hep beraber o stresi yaşadık 🤣❤️

Merhaba kızlar, çok mutsuzum. Yine kanamam oldu bugün. Hiç umudum yok artık :(
Canım kuzenimin 9 ay sürdü kanamaları ve oğlunu sağasağlam aldı kucağına. Bana temizlik için yardıma gelen abla da 3 ay sürdü kanamam, hiç kıpırdamadan yattım demişti. Sen gönlünü ferah tut lütfen. Allahım bebeğini de seni de korusun, korktuklarından emin eylesin 🤲🏻❤️

Benimde sadece bir tane çıktı 8 gündür iğne kullanıyorum 5’ten 12 mm çıkabildi anca. 2 gün daha iğne kullancam kısmet artık. Tek yumurta ile inşallah büyürse tüp bebek yaptırcaz. İnşallah sizinde olur. Rabbim yardım etsin.
Canım 1 yumurta 1 sperm yetiyor zaten inş olur hayırlısıyla 🙏 tüp bebekte fazla yumurta için fazla doz veriyorlar aslında kaç doz kullanıyorsun gonalf ı? Bende prosedür gereği aşılamadayım öbür ay tüpe geçicem

Bence çok iyi yükselmiş eğer bugün öğrenseydin iyi bir değerle öğrenmiş olacaktın dilerim sağlıcakla devam etsin bir daha ne zaman vereceksin kan testini bence o sondur inşallah kese tarihi artık verirler Allah’ın izniyle 🤲🌹
Doktorum bugün pazartesi yada çarşamba da ver muhtemeln cuma keseyi görürler dedi benm dr izmire yerleştiği için başka bi hoca bakacak galiba merkezde yada zaten ben kendime bi doktor bulup onla devam edecem canım benim

Amin canım benim Allah razı olsun hepimize inş pzrtesi yada çarşamba tekrar vereblrö cuma kese görüneblr dedi bnm hocam izmire gtti ya merkez de ayrı bi hoca bakacak işte bnde zaten kndme bi doktor bulacam cnm öyle devam edecem herhlde

Doktorum bugün pazartesi yada çarşamba da ver muhtemeln cuma keseyi görürler dedi benm dr izmire yerleştiği için başka bi hoca bakacak galiba merkezde yada zaten ben kendime bi doktor bulup onla devam edecem canım benim
İnşallah canım hayırlısıyla dilerim keseyi de görmek nasip olsun güzel haberlerini bekliyoruz 🫶🏻🥰

Selam kızlar,
Bugün itibariyle gonal f 900 iğneye başladım doktorum 300 lük dozu uygun gördü. İki kutu aldım şimdilik 16.600 tl civarı İstanbul. Bakalım kontrole gidince belli olacak ne kadar kullanacağı
Aleyküm selam 👋 canım hayırlı olsun inşallah güzel gelişir herşey benim de Menogon 300 doz vuracağım inşallah bize şifa olsun sağlıklı kaliteli yumurtalarımız olsun kaliteli sağlıklı embriyolarımız olsun inşallah 🤲❤️

Back
X