- 11 Kasım 2015
- 988
- 1.491
- 113
- Konu Sahibi mayala katar
- #6.141
Aaa evet gördüm ama benim söylemem lazimdi. Hep merak ederdim bende tarih verebilcekmiyim diyeSenle canmay aynı gün transfer olucaksınız nasip olursa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa evet gördüm ama benim söylemem lazimdi. Hep merak ederdim bende tarih verebilcekmiyim diyeSenle canmay aynı gün transfer olucaksınız nasip olursa![]()
Tamda o an geliyor bakŞu an gözümde o kadar büyüyor ki sanki önümde 1 yıl varmış gibi![]()
Hay hay efenim hemen ekliyorum sağlıcakla gelsin küçük mucizemiz onu heyecanla bekliyoruz inşallah tablomuz size de şans getirsin Maral hanımcım sevgilerAaa evet gördüm ama benim söylemem lazimdi. Hep merak ederdim bende tarih verebilcekmiyim diyemayala katar hanim rica etsem beni de listeye ekler misiniz ? Transfer tarihim 9 nisan 5. Gün 4aa tek embriyo
![]()
Çok teşekkür ederim amin inşallah seninde mucizen biran önce gelsin fazla bekletmesin biziHay hay efenim hemen ekliyorum sağlıcakla gelsin küçük mucizemiz onu heyecanla bekliyoruz inşallah tablomuz size de şans getirsin Maral hanımcım sevgiler![]()
Amin Ecmain inşallah tablomuz hamiş emojisiyle dolsun inşallahÇok teşekkür ederim amin inşallah seninde mucizen biran önce gelsin fazla bekletmesin bizio sevgiler benden..
![]()
Yaptım kızlar ama akşam gttim bu sfer doktor yolladı 436 ya çıkmışBende az önce sordum, senin yazdığını fark etmeden. Bankada cevap vermedi![]()
Amin Ecmain inşallah sagol canım benim Allah razı olsun güzel duaların ve dileklerin için Rabbim kabul etsin inşallahM Maralim2019 vemayala katar Allahım gönlünüze göre versin inşAllah
bu beklediğimiz zamanlar hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde su gibi gelsin geçsin inşAllah
Bence çok iyi yükselmiş eğer bugün öğrenseydin iyi bir değerle öğrenmiş olacaktın dilerim sağlıcakla devam etsin bir daha ne zaman vereceksin kan testini bence o sondur inşallah kese tarihi artık verirler Allah’ın izniyleYaptım kızlar ama akşam gttim bu sfer doktor yolladı 436 ya çıkmış
Aaa bak çok iyiiiYaptım kızlar ama akşam gttim bu sfer doktor yolladı 436 ya çıkmış
Normalde bugün test günüydü bugün tek verseydi iyi bir değerle öğrenmiş olacaktı stres olmayacaktı neyse yaşanması gerekiyormuş hep beraber o stresi yaşadıkAaa bak çok iyiiievhamlanıyordun az diye, halbuki çok erkendi o günler.
Hayırlı sağlıklı yükselişlerin olur inşAllah
Randevu verdi mi doktorun kese için şu gün gel diye?
Veya nasıl ilerleyeceksiniz?
Canım kuzenimin 9 ay sürdü kanamaları ve oğlunu sağasağlam aldı kucağına. Bana temizlik için yardıma gelen abla da 3 ay sürdü kanamam, hiç kıpırdamadan yattım demişti. Sen gönlünü ferah tut lütfen. Allahım bebeğini de seni de korusun, korktuklarından emin eylesinMerhaba kızlar, çok mutsuzum. Yine kanamam oldu bugün. Hiç umudum yok artık![]()
Canım 1 yumurta 1 sperm yetiyor zaten inş olur hayırlısıylaBenimde sadece bir tane çıktı 8 gündür iğne kullanıyorum 5’ten 12 mm çıkabildi anca. 2 gün daha iğne kullancam kısmet artık. Tek yumurta ile inşallah büyürse tüp bebek yaptırcaz. İnşallah sizinde olur. Rabbim yardım etsin.
Ohhh maşaallah kuzum bak ne güzel yükselmiş, hadi bakalım darısı kese görmeye inşaallahYaptım kızlar ama akşam gttim bu sfer doktor yolladı 436 ya çıkmış
Amin kuzum benim Allah razı olsun hepimizn rastgitsin inşAllahOhhh maşaallah kuzum bak ne güzel yükselmiş, hadi bakalım darısı kese görmeye inşaallah![]()
Doktorum bugün pazartesi yada çarşamba da ver muhtemeln cuma keseyi görürler dedi benm dr izmire yerleştiği için başka bi hoca bakacak galiba merkezde yada zaten ben kendime bi doktor bulup onla devam edecem canım benimBence çok iyi yükselmiş eğer bugün öğrenseydin iyi bir değerle öğrenmiş olacaktın dilerim sağlıcakla devam etsin bir daha ne zaman vereceksin kan testini bence o sondur inşallah kese tarihi artık verirler Allah’ın izniyle![]()
Amin canım benim Allah razı olsun hepimize inş pzrtesi yada çarşamba tekrar vereblrö cuma kese görüneblr dedi bnm hocam izmire gtti ya merkez de ayrı bi hoca bakacak işte bnde zaten kndme bi doktor bulacam cnm öyle devam edecem herhldeAaa bak çok iyiiievhamlanıyordun az diye, halbuki çok erkendi o günler.
Hayırlı sağlıklı yükselişlerin olur inşAllah
Randevu verdi mi doktorun kese için şu gün gel diye?
Veya nasıl ilerleyeceksiniz?
İnşallah canım hayırlısıyla dilerim keseyi de görmek nasip olsun güzel haberlerini bekliyoruzDoktorum bugün pazartesi yada çarşamba da ver muhtemeln cuma keseyi görürler dedi benm dr izmire yerleştiği için başka bi hoca bakacak galiba merkezde yada zaten ben kendime bi doktor bulup onla devam edecem canım benim
Aleyküm selamSelam kızlar,
Bugün itibariyle gonal f 900 iğneye başladım doktorum 300 lük dozu uygun gördü. İki kutu aldım şimdilik 16.600 tl civarı İstanbul. Bakalım kontrole gidince belli olacak ne kadar kullanacağı