• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar,
Bugün itibariyle gonal f 900 iğneye başladım doktorum 300 lük dozu uygun gördü. İki kutu aldım şimdilik 16.600 tl civarı İstanbul. Bakalım kontrole gidince belli olacak ne kadar kullanacağı
Bende 225 ile başladım 8 gün kullandım 2 gün daha verdi doktor. Benim yumurta çok küçüktü 5 mm idi. Bugün 12 mm ölçüldü yetersiz geldi tabi 2 gün daha uzattı. Bakalım inşallah güzel büyürler. Burda ben tek Gonalf ve yanına dört iğne 12 bin civarıydı. İstanbul pahalıymış.

Canım 1 yumurta 1 sperm yetiyor zaten inş olur hayırlısıyla 🙏 tüp bebekte fazla yumurta için fazla doz veriyorlar aslında kaç doz kullanıyorsun gonalf ı? Bende prosedür gereği aşılamadayım öbür ay tüpe geçicem
Gonal f 900 ile 225 kullanıyorum her akşam yanına bir iğne daha veriyor. Akşam 19-20 arasında iğneni vuruyorum.

Öyle şimdiye kadar hızlı geçti şimdi sanki ağır 😩 ilerliyor biri beni uyutup transfer sonrası uyandırabilir mi rica etsem 🥵🤣
Şu an beni tek motive edip kafamı dağıtan şey 1 haftalık tatil hazırlığı 🫠 cmrtesi uçaktan inip pazar transfere gidecem 😂😂 bavulu açmadan
İnşallah canım zaman ileriye aksın hayırlısıyla dilerim beklediğimize değecek güzel haberler alalım inşallah 🤲🌹😍
inşallah güzelimmmm 🥹🥹😍😍😍

Şu an beni tek motive edip kafamı dağıtan şey 1 haftalık tatil hazırlığı 🫠 cmrtesi uçaktan inip pazar transfere gidecem 😂😂 bavulu açmadan

inşallah güzelimmmm 🥹🥹😍😍😍
Maşallah 🧿 canım dilerim güzel enerji ⚡️ depolayıp moral motivasyonun yüksek bir şekilde gelip transferini yaparsın inşallah sonu sağlıklı bir şekilde pozitif olsun Allah’ın izniyle 🤲🫶🏻

Maşallah 🧿 canım dilerim güzel enerji ⚡️ depolayıp moral motivasyonun yüksek bir şekilde gelip transferini yaparsın inşallah sonu sağlıklı bir şekilde pozitif olsun Allah’ın izniyle 🤲🫶🏻
İnşallah canım benim, artık o zamanlar senide yolcu ediyor oluruz , ne zaman bekliyorsun baby’m adeti, öyle başlayacaksın dimi

İnşallah canım benim, artık o zamanlar senide yolcu ediyor oluruz , ne zaman bekliyorsun baby’m adeti, öyle başlayacaksın dimi
Evet Allah kısmet ederse arkanızdan geleceğim kambersiz düğün olmaz 🤣 üç gün kaldı beklenen adet tarihime ilaçları sipariş verdik pazartesi günü teslim alacağız inşallah adetin 2. Günü hormon iğnesine başlarım 6. Gün ilk ultrason olur 7.gün sabah iğnesine de başlayacağım iki olarak ilerleyecek Opu olana kadar bu hafta adet olursam Nisanın ikinci haftası büyük ihtimalle Opu olacağım gibi görünüyor bir aksilik olmazsa Allah’ın izniyle inşallah 🤲💕😘

Evet Allah kısmet ederse arkanızdan geleceğim kambersiz düğün olmaz 🤣 üç gün kaldı beklenen adet tarihime ilaçları sipariş verdik pazartesi günü teslim alacağız inşallah adetin 2. Günü hormon iğnesine başlarım 6. Gün ilk ultrason olur 7.gün sabah iğnesine de başlayacağım iki olarak ilerleyecek Opu olana kadar bu hafta adet olursam Nisanın ikinci haftası büyük ihtimalle Opu olacağım gibi görünüyor bir aksilik olmazsa Allah’ın izniyle inşallah 🤲💕😘
Aşkom taze transfer olursan sende aralık sonu ocak başı annesi olacaksın inşallah 🥰😍😍

Bu nedir? Bir çok defa okudum bunu nedir tam olarak?
Embriyo glue yani embriyo yapıştırma canım tutma ihtimalini yükseltiyormuş ben araştırdım onu da doktorum embriyo glue yapıcam dedi işlemi neden yapicagini neden gerekli olduğunu işe ne kadar yaradığını ihtimali ne kadar yükselttiğini falan hiçbir bilgi vermedi o yüzden bende burda bı sormak istedim

Kızlar mesajları okuyorum da benim pazartesi transferim var dondurulmuş embriyo konulcak yalnız doktorum benden hiç kan almadı hormonlarıma bakmadı reglin 2 günü bakmadı geçen salı günü kontrol vardı gittim rahimden muayene etti ama yine kan almadı sordum gerek yok dedi devlet hastanesinde raporlu olarak tüp bebeğe başladık en azından transfer öncesi kanıma bakması gerekirdi diye düşünüyorum bu arada yumurta toplamadan önce sürekli bakıyordu kan değerlerime ve içimde sıkıntı oluştu şuan pazartesi transfer olacağım ama tutmaz gibi hissediyorum çünkü ilgili olduklarını düşünmüyorum hormonlardaki bir değerin tutarsızlığı negatif ile sonuçlanabilir ve bunun sebebini dahi öğrenemeyeceğim gibi hissediyorum.
Merhaba canım bı dur daha transfer olmadan ümitsizliğe kapılma böyle negatif başlarsan negatif olur vardır bı bildiği olucak de dua et daha olmadan böyle düşünme lütfen bu kendine zarar strese sokarsın kendini kafada bitirir negatif dersen olmaz
Yapması gerekiyordu aslında devlet diye mi acaba böyle ilgisizler benimde Allah nasip kısmet ederse 28 Mart cuma günü ama bu günü alabilmek için sürekli kan tahlili yaptılar alttan muayene edip rahim kalınlığını kontrol ettiler senin neden istememiş anlamadım

Back
X