• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaman nasıl geçti daha dün transfer olmuştunuz sanki çok şükür bugünlere dilerim herşey sağlıklı ilerler insan çok heyecanlı oluyor sanki bir rüya gibi geliyor ilk zamanlar inşallah sağlıcakla büyüsün sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah 🥹🤲💕

Zaman nasıl geçti daha dün transfer olmuştunuz sanki çok şükür bugünlere dilerim herşey sağlıklı ilerler insan çok heyecanlı oluyor sanki bir rüya gibi geliyor ilk zamanlar inşallah sağlıcakla büyüsün sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah 🥹🤲💕
İnsan bir kere olumsuz bir şey ile karşılaşınca daha doğrusu dış gebelik geçirdim ben yükseliyordu ama orantısız sonrada düşüş oldu sancıyla.
Bunları yaşayınca içinde tedirginlik oluyor.
Yarın nasipse iyi bir yükseliş olursa eşim annesine söyleyecek 🥹 :anneadayı: :emir_bebek:

İnsan bir kere olumsuz bir şey ile karşılaşınca daha doğrusu dış gebelik geçirdim ben yükseliyordu ama orantısız sonrada düşüş oldu sancıyla.
Bunları yaşayınca içinde tedirginlik oluyor.
Yarın nasipse iyi bir yükseliş olursa eşim annesine söyleyecek 🥹 :anneadayı: :emir_bebek:
Seni çok iyi anlıyorum insan korkuyor aynı şeyleri yaşamaktan dilerim güzel Allahım yüzümüze baksın bu sefer herşey sağlıklı ilerler inşallah 🤲 içini ferah tut inşallah yarın o güzel duyguları 2. Kez yaşarsın 🫶🏻

Hanımlar benim bugün transfer öncesi aldığım ilk serum tedavim böyle. İntralipid serum. Yarısını 2,5 saatte damardan verilip ardindan sivi serum verildi 25 dk'lik. Soran olursa, merak eden olursa diye göstermek istedim.

Eklentiler

• 20250322_115943.webp
    20250322_115943.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 17
Hanımlar benim bugün transfer öncesi aldığım ilk serum tedavim böyle. İntralipid serum. Yarısını 2,5 saatte damardan verilip ardindan sivi serum verildi 25 dk'lik. Sorun olursa diye göstermek istedim.
Şifa olsun inşallah hayırlısıyla pozitifle sonuçlansın az kaldı mucizenle aynı bedende olmaya 🥹❤️

Back
X