- Konu Sahibi mayala katar
- #6.121
Yaa inşAllahAmin amin yükselmiştir Allah’ın izniyle darısı keseye kalpatımına olsun inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa inşAllahAmin amin yükselmiştir Allah’ın izniyle darısı keseye kalpatımına olsun inşallah
![]()
Oy oy çoook Amin yeter ki sağlıcakla gelsinler inşallah seneye bayramda aramızda olurlar inşallahHadi gel gidelim güzel çiçekleri günlere belki bayramı yakalayamadık ama bence baharlar bizim olacak evlerimiz çiçek açacak.![]()
Zaman nasıl geçti daha dün transfer olmuştunuz sanki çok şükür bugünlere dilerim herşey sağlıklı ilerler insan çok heyecanlı oluyor sanki bir rüya gibi geliyor ilk zamanlar inşallah sağlıcakla büyüsün sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallahYaa inşAllah![]()
Ay evet ya inşallahOy oy çoook Amin yeter ki sağlıcakla gelsinler inşallah seneye bayramda aramızda olurlar inşallah![]()
Dilerim hayırlısıyla o günleri görmek nasip olsun Amin teyzelerinin elini öpücüklerAy evet ya inşallahay birde bayramlık giydiririz burdan el öptürürüz
![]()
Aminn aminn inşallah canım ya hayal etmesi bile çok güzelDilerim hayırlısıyla o günleri görmek nasip olsun Amin teyzelerinin elini öpücüklerinşallah
![]()
Öyle dilerim gerçeğini yaşarız Allah’ın izniyleAminn aminn inşallah canım ya hayal etmesi bile çok güzel![]()
İnsan bir kere olumsuz bir şey ile karşılaşınca daha doğrusu dış gebelik geçirdim ben yükseliyordu ama orantısız sonrada düşüş oldu sancıyla.Zaman nasıl geçti daha dün transfer olmuştunuz sanki çok şükür bugünlere dilerim herşey sağlıklı ilerler insan çok heyecanlı oluyor sanki bir rüya gibi geliyor ilk zamanlar inşallah sağlıcakla büyüsün sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah![]()
Döndüm Döndüm istanbulda feci trafik vardi yine 5 saate yakin sürdü yolÖyle dilerim gerçeğini yaşarız Allah’ın izniyleeve döndün mü canım iyi geçti inşallah
Seni çok iyi anlıyorum insan korkuyor aynı şeyleri yaşamaktan dilerim güzel Allahım yüzümüze baksın bu sefer herşey sağlıklı ilerler inşallahİnsan bir kere olumsuz bir şey ile karşılaşınca daha doğrusu dış gebelik geçirdim ben yükseliyordu ama orantısız sonrada düşüş oldu sancıyla.
Bunları yaşayınca içinde tedirginlik oluyor.
Yarın nasipse iyi bir yükseliş olursa eşim annesine söyleyecek![]()
![]()
![]()
Hele o yollar insanı yoruyor inan kiDöndüm Döndüm istanbulda feci trafik vardi yine 5 saate yakin sürdü yol![]()
Şifa olsun inşallah hayırlısıyla pozitifle sonuçlansın az kaldı mucizenle aynı bedende olmayaHanımlar benim bugün transfer öncesi aldığım ilk serum tedavim böyle. İntralipid serum. Yarısını 2,5 saatte damardan verilip ardindan sivi serum verildi 25 dk'lik. Sorun olursa diye göstermek istedim.
Maalesef birde birçok yol kapanmış yollar birleşince ooo görme o trafiğiHele o yollar insanı yoruyor inan ki![]()
Evet evet maalesef ortalık karışıkMaalesef birde birçok yol kapanmış yollar birleşince ooo görme o trafiği![]()
Amin canım inşallah hepimiz pozitifi görelim o kadar çok hakettiğimizi düşünüyorum ki rabbim bu gunlerimizi görsün yüzümüze baksin inşallahŞifa olsun inşallah hayırlısıyla pozitifle sonuçlansın az kaldı mucizenle aynı bedende olmaya![]()
Bir ara bana da aynisi oldu bir bakmışım olmuşumŞimdiye kadar sanki zaman iyi geçti şu an yine durmuş gibisıra bize geldi zaman durdu ya
![]()
Şu an gözümde o kadar büyüyor ki sanki önümde 1 yıl varmış gibiBir ara bana da aynisi oldu bir bakmışım olmuşum![]()