Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

benim de 11. Gün bugün gerçekten bir gün öncesine göre daha da fark ediyor günden güne. İnşallah daha da iyi oluruz günler akıp gitsin de

Seni çok iyi anlıyorum. Yeni bir sürece alışmak, alışmaya çalışmak zor. Ama insan her şeye alışıyor. Yakında bu hissin de geçecek alışacaksın. Benim ikinci çocuğum oldu. İlkinde hissettiklerimin aynısını şimdi de hissediyor ve yaşıyorum. Geçecek mi alışacak mıyım hep böyle mi gidecek çıkmazı bende de oluyor ama ilkinde nasıl alıştıysam geçtiyse bunda da böyle olacak diyorum

Aynıyız cidden. Ben de öyle emziriyorum mesela uykuya dalar gibi olup tekrar uyanıyor ama mama verdiğinmde daha kolay uykuya dalıyor. Ya göğüs ucu yaralarıyla da mücadele ediyorum zaten her emzirme anı geldiğinde daha emzirmeden ağlamaya başlıyorum. Şu yaralar tamamen geçse iyi olsa tam odaklanabilsem Allah gerçekten yardımcımız olsun annelik çok zor emzirme danışmanı olayı çok mantıklı gerçekten çözüm oluyor görüyorum çevremdeki örneklerde de

Bende de oluyordu sızı gibi. Acaba sezaryende kestikten sonra bir şeyle kıstırıyorlar ya o bölgeyi. O mu acıttı acaba diye düşündüm hep. Dikişlerim değil de üstü epey hassastı
[/QUOTE]
Aynen benim de üst kısmı hassas kaçıncı günün bugün geçti mi peki benim 12. Gün

İkinci çocuk psikolojisi de etkiliyor insanı .Oğlumla vakit geçirmeyi çok severdim şimdi bebişten dolayı birçok şeyine dahil olamıyorum o da çok üzüyor beni .Her şey çok karışık geliyor şu an .Hamileliğimi düşününce yine daha iyiyim ama yalnızlık çok zor .Evet ben de buna tutunuyorum neler geçmiyor ki nelere alışmıyor insan .İnsallah sağlıkla kolaylıkla çok güzel şekilde geçer zaman çok mutlu oluruz

Bebegim rahatsizlandi hastaneye yatirdik kizlar nolur dua eder misiniz
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlar minik kuş
Doğuma 67 ile girdim snbdhdbdjd hayatımda ilk defa görüyorum bu sayıları psikolojim bozulmuştu ya dogumdan sonra kalırsa çoğu vs diye dusunuyorum çok takilmasam da dusunduruyordu valla dndbdjndd daha gitsin biraz daha fazla hâlâ burdaki vki tablosu bende açıktı en son kırmızı alana düşünce kaldirdim goresim gelmedi dhbdjdjdjdjej
warcrew ooo büş bugün iyi uyudun galiba maşallah nerelerdesin
İyi mi uyudum yoksa hiç uyuyamayip kafami kasiyacak zamanim mi yoktu tartışılır sjshjsjdejj sabah 8 gibi banyo yaptırdık gazı sıkıştırıyor diye iyi gelir belki diye düşünerek.... Sadece uyudu işte öğlene kadar gazına etkisi olmadı sanirim karnı gurur guru hâlâ ikiniyor hdbdhdjdhd

Sanırım hepimizin bebişi aynı durumda .Gece ikiden beri uyutmaya çalışıyorum sürekli bir ıkınıyor ,uyku falan hak getire kaka yaparsa rahatlıyor onu da yaparken zorlanıyor ki kabız da değil .Oğlum hem çok gazlı hem kolikti ,kızım da gazlı .Benim bebişler gazla çalışıyor sanırım

Ben bu mart ayı bebelerinin böyle olduğunu düşünüyorum hdhdjdjdjd hem fırlama hem böyle cenavar hepsine de aynı şeyler aynı gece etki ediyor falan

Ya bir sey dicem bu ilk hafta çikolata şelalesi fiyr bahsetmistim öyle yapmıştı baya. Ama sonra hiç öyle olmadı cisli beslerinde turuncumsu sarı arası hafif hafif yaptı hep onu b*klu bezden sayiyor muyuz? Yoksa hiç yapmadi mi farz ediliyor. Yani büyük tuvaleti sayiyor muyuz onda

Bizim hep sarı renk ilk hafta yeşildir şimdi açık sarı

A
Ben bu mart ayı bebelerinin böyle olduğunu düşünüyorum hdhdjdjdjd hem fırlama hem böyle cenavar hepsine de aynı şeyler aynı gece etki ediyor falan
y aynı şeyi düşündüm canım ,hatta eşime de kendimden çok emin diyorum hepsi böyle bu çocukların

Bebeğiniz ne durumda
arada beslemek icin gidiyorum baygin gibi yatiyor yavrum Rabbim kimseyi buraya dusurmesin evlat cok zormus geceden beri gözümün yaşı dinmedi mübarek gün kimin duasi kabul olur bilinmez lütfen dua edin yavruma. Teshiste yok kanda da henüz bi sey cikmadi ama antibiyotik baslanmis.

Ne oldu peki önemli bişey değildir inşallah artık tedavi altında merak etmeyin. Rabbim size bağışlasın. Sarılık var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…