- 26 Aralık 2015
- 12.465
- 20.687
- 398
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #33.201
Ben daha rahatladım kuzum 15 gün oldu yan dönebiliyorum artık 2 gün önceden itibaren falan cok şükür eğilip bir şey de alabiliyorum kendime geldim daha iyiyim şükürMerak etme sende bir kaç güne daha iyi olacaksın Bebiş nasıl alıştınız mı birbirinize Eymen napıyor sevdi mi kardeşini
benim de 11. Gün bugün gerçekten bir gün öncesine göre daha da fark ediyor günden güne. İnşallah daha da iyi oluruz günler akıp gitsin deCanım 9 dan 7 ye düşmüş. Yüzü sarı biraz. Ben istedim bakmalarını. Normalde bakmıyordu. Siz de sarısınız diyip genetiğe bağladılar gibi oldu
Annelik gerçekten zor. Sanki büyüğe haksızlık etmişim gibi bir hisse sahip oluyorum bazen.
Kuzum 1 hafta 10 gün sonra tam anlamıyla iyiydim. Eve çıktığım 2.günden itibaren işlerimi yapabildim ama karnıma güç gelmesi 1 hafta 10 günü buldu. Yan yatmaya ben de korktum.
Canım ağlamak istiyor der ağlardım ilk bebeğimde. Ağlamak iyi geliyor. Duygusal bir dönem ama geçecek. Kendine biraz zaman ver
Seni çok iyi anlıyorum. Yeni bir sürece alışmak, alışmaya çalışmak zor. Ama insan her şeye alışıyor. Yakında bu hissin de geçecek alışacaksın. Benim ikinci çocuğum oldu. İlkinde hissettiklerimin aynısını şimdi de hissediyor ve yaşıyorum. Geçecek mi alışacak mıyım hep böyle mi gidecek çıkmazı bende de oluyor ama ilkinde nasıl alıştıysam geçtiyse bunda da böyle olacak diyorumÇabucak toparlarsınız inşallah
Kolay kolay iyileşmiyor dikkat etmemiz lazım.Kilo verilir yeter ki iyi olalım .
Bebiş iyi çok şükür toparladı ,ilk gülücüklerini atmaya başladı bile
Ama ben bunalıyorum ara ara .Bu kadar zaman sonra özellikle bebişim uyurken bir çocuğum olduğunu unutuyorum sanki çok değişik bir his .Özellkle hayatımın tamamen değişmesi hissi çok zorluyor inşallah çabuk atlatırım .
Aynıyız cidden. Ben de öyle emziriyorum mesela uykuya dalar gibi olup tekrar uyanıyor ama mama verdiğinmde daha kolay uykuya dalıyor. Ya göğüs ucu yaralarıyla da mücadele ediyorum zaten her emzirme anı geldiğinde daha emzirmeden ağlamaya başlıyorum. Şu yaralar tamamen geçse iyi olsa tam odaklanabilsem Allah gerçekten yardımcımız olsun annelik çok zorEvet canım maalesef karnı doymayınca yavrunun uykuya tam dalamıyor, dalsa da acıktığı için tekrar uyanıyor, kaç defa mama verdikten sonra uykuya daldı.. benim bir de göğüs ucumu tutamıyor, silikonla veriyorum yeter ki emsin diye.. işte şimdilerde emzirme danışmanlığı araştırıyorum, faydası olacağını düşünüyorum..birkaç danışman buldum, ortalama fiyatlar 10-15 gün üzerinden 1500 lira civarında.. birine karar verip sütümü o plan program üzerinden yapacağım.. çünkü ben gün içinde de çok beslenemiyorum ve bu da sütümü etkiliyor. 20 günlük bebekle tekrar hamile kaldığım kiloya düştüm, 11 kg 20 günde gitti stres sıkıntıdan hal böyle olunca süt nasıl gelsin de bebeyi doyursun
İkinci çocuk psikolojisi de etkiliyor insanı .Oğlumla vakit geçirmeyi çok severdim şimdi bebişten dolayı birçok şeyine dahil olamıyorum o da çok üzüyor beni .Her şey çok karışık geliyor şu an .Hamileliğimi düşününce yine daha iyiyim ama yalnızlık çok zor .Evet ben de buna tutunuyorum neler geçmiyor ki nelere alışmıyor insan .İnsallah sağlıkla kolaylıkla çok güzel şekilde geçer zaman çok mutlu oluruzSeni çok iyi anlıyorum. Yeni bir sürece alışmak, alışmaya çalışmak zor. Ama insan her şeye alışıyor. Yakında bu hissin de geçecek alışacaksın. Benim ikinci çocuğum oldu. İlkinde hissettiklerimin aynısını şimdi de hissediyor ve yaşıyorum. Geçecek mi alışacak mıyım hep böyle mi gidecek çıkmazı bende de oluyor ama ilkinde nasıl alıştıysam geçtiyse bunda da böyle olacak diyorum
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlar minik kuşBebegim rahatsizlandi hastaneye yatirdik kizlar nolur dua eder misiniz
Doğuma 67 ile girdim snbdhdbdjd hayatımda ilk defa görüyorum bu sayıları psikolojim bozulmuştu ya dogumdan sonra kalırsa çoğu vs diye dusunuyorum çok takilmasam da dusunduruyordu valla dndbdjndd daha gitsin biraz daha fazla hâlâRutin kontrolde sosyal pediatriden randevu alıyoruz ya, sarılık ölçen cihazda yenidoğan kısmındaymış. Oradaki doktora gidip rica ettim de öyle bakıldı. Madem bu kıytırık cihaz bu kadar az hastanede bari numune alma bölümünde falan olsun da hemşireler baksın tansiyon ateş ölçer gibi. Gerçekten saçmalık.
Sen 1.61 boyda 57 kiloda mısınAy ben hiç yazmayayım boyumu kilomu
İyi mi uyudum yoksa hiç uyuyamayip kafami kasiyacak zamanim mi yoktu tartışılır sjshjsjdejj sabah 8 gibi banyo yaptırdık gazı sıkıştırıyor diye iyi gelir belki diye düşünerek.... Sadece uyudu işte öğlene kadar gazına etkisi olmadı sanirim karnı gurur guru hâlâ ikiniyor hdbdhdjdhd
Sanırım hepimizin bebişi aynı durumda .Gece ikiden beri uyutmaya çalışıyorum sürekli bir ıkınıyor ,uyku falan hak getireGeçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlar minik kuş
Doğuma 67 ile girdim snbdhdbdjd hayatımda ilk defa görüyorum bu sayıları psikolojim bozulmuştu ya dogumdan sonra kalırsa çoğu vs diye dusunuyorum çok takilmasam da dusunduruyordu valla dndbdjndd daha gitsin biraz daha fazla hâlâburdaki vki tablosu bende açıktı en son kırmızı alana düşünce kaldirdim goresim gelmedi dhbdjdjdjdjej
İyi mi uyudum yoksa hiç uyuyamayip kafami kasiyacak zamanim mi yoktu tartışılır sjshjsjdejj sabah 8 gibi banyo yaptırdık gazı sıkıştırıyor diye iyi gelir belki diye düşünerek.... Sadece uyudu işte öğlene kadar gazına etkisi olmadı sanirim karnı gurur guru hâlâ ikiniyor hdbdhdjdhd
Ben bu mart ayı bebelerinin böyle olduğunu düşünüyorum hdhdjdjdjd hem fırlama hem böyle cenavarSanırım hepimizin bebişi aynı durumda .Gece ikiden beri uyutmaya çalışıyorum sürekli bir ıkınıyor ,uyku falan hak getirekaka yaparsa rahatlıyor onu da yaparken zorlanıyor ki kabız da değil .Oğlum hem çok gazlı hem kolikti ,kızım da gazlı .Benim bebişler gazla çalışıyor sanırım
Bebeğiniz ne durumdaBebegim rahatsizlandi hastaneye yatirdik kizlar nolur dua eder misiniz
Bizim hep sarı renk ilk hafta yeşildir şimdi açık sarıYa bir sey dicem bu ilk hafta çikolata şelalesi fiyr bahsetmistim öyleyapmıştı baya. Ama sonra hiç öyle olmadı cisli beslerinde turuncumsu sarı arası hafif hafif yaptı hep onu b*klu bezden sayiyor muyuz? Yoksa hiç yapmadi mi farz ediliyor. Yani büyük tuvaleti sayiyor muyuz onda
Yani bir bezi dolduracak kadar çok mu yapıyor mesela yapinca yoksa karışık araya ne kadar gelirse gibi miBizim hep sarı renk ilk hafta yeşildir şimdi açık sarı
y aynı şeyi düşündüm canım ,hatta eşime de kendimden çok emin diyorum hepsi böyle bu çocuklarınBen bu mart ayı bebelerinin böyle olduğunu düşünüyorum hdhdjdjdjd hem fırlama hem böyle cenavarhepsine de aynı şeyler aynı gece etki ediyor falan
Yok az yapıyor ama normal bazen açınca yine yapıyorYani bir bezi dolduracak kadar çok mu yapıyor mesela yapinca yoksa karışık araya ne kadar gelirse gibi mi
arada beslemek icin gidiyorum baygin gibi yatiyor yavrumBebeğiniz ne durumda
Ne oldu peki önemli bişey değildir inşallah artık tedavi altında merak etmeyin. Rabbim size bağışlasın. Sarılık var mıydıarada beslemek icin gidiyorum baygin gibi yatiyor yavrumRabbim kimseyi buraya dusurmesin evlat cok zormus geceden beri gözümün yaşı dinmedi mübarek gün kimin duasi kabul olur bilinmez lütfen dua edin yavruma. Teshiste yok kanda da henüz bi sey cikmadi ama antibiyotik baslanmis.
Hayir sarılik yok. Kusuyodu sürekli. Halsizlesti epey uyanmamaya aglamamaya basladiNe oldu peki önemli bişey değildir inşallah artık tedavi altında merak etmeyin. Rabbim size bağışlasın. Sarılık var mıydı
Çok geçmiş olsun en kısa sürede iyileşir inşallahHayir sarılik yok. Kusuyodu sürekli. Halsizlesti epey uyanmamaya aglamamaya basladi
Çok geçmiş olsun canım tahminleri varmı belirtiler ne oldu teşhis konarsa bizi bilgilendir mutlakaHayir sarılik yok. Kusuyodu sürekli. Halsizlesti epey uyanmamaya aglamamaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?