- 4 Kasım 2020
- 1.924
- 2.662
- 83
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.801
Gerçekten süt çok tehlikeli bişey düzene girene kadar çok sıkıntı çekiyoruz bide meme ucu yok çıkartana kadar uğraş durYok emzirirken girmedim, emzirdikten sonra kucağıma yatirip gazini cikariyorum. İyice mayişana kadar kucagimda uyutuyorum öyle yerine bırakıyorum yoksa uyumuyor djdndjjdjd o ara girdim en son o uyuyunca ben de bayıldım zaten shdbdhdhdjd
Geçmiş olsun canim jsbxjsnxk geçen gece de bana aynısı oldu yatağından yere kadar erkek çocuğu gibi saça saça isedi sjdbsjndid pijamama vs dahil jsbduwhdidhjdjdd gorebildigim her yeri sildim ama ne kadar silindi bilmiyorumartık bezini acip ilk ıslaklıgi vuruo bekliyorum irkilince iseyesi geliyo herhalde jshdhsjdjdjdj
ben de dün yazdım da uyku süresini nazar degdirdim kendi kendime yine hamileyken de böyle oluyodu sjbdusbdidjdjd gece uyumadı:') babası uyuttu en son 1 gibi salonda, ben yatakta uyuyakalmisim 4 gibi kalktı işte zaten burdaydim o arada 6 gibi uyudu 9 da bi kalktı nsndndndjdj felfena ne uyuyor ne aç bi emdi bi gaz bence gaz zorladığı için uykuya gecemedi bi türlü kahvaltı yapamadim, wc giremedim öğlene kadar en son aldım kucağıma öyle gittim yedik birşeyler... 30 dk önce falan uyudu wc girdim işte jsbdjejd mecbur bayıldı zaten uykuyabenim de uykum var :'(
3 ve 5. Günü gittik tekrar 30. Günde gelin dediler o zaman gidicez. Bi de 30. Gün sağlık ocağı da çağırdı aşi için
Aldirdik canim iki defa alınıyor. İkisi de önemli bence evet ağlıyor biraz ama sana diyim evde açken vrya huysuzken daha çok ağlıyor kendini kopartiyor bence. Topuk kaninda da agladi ama bu kadar içten değildiinsan kıyamıyor ama başına sırf topuk kani alinmayip bir sorunu var mı diye bakılmadigi için bir şey gelmesindense orda aglamasini tercih ederim şahsen. Eşine de ki çocukta sorun varsa ve sırf inat ettiği için goturmezsek erken ogrenilemezse sorumluluk alacak miymiş o vicdani yük daha fazla bence bilmiyorum
Geçmiş olsun canım inşallah csbuk atlatirsin ve tekrarlamaz( keşke ilacı falan olsa bunun da ya
Memeyi baya emip sürdürdüğü zaman yumuşadı diye mi bilmiyorum çok emesi gelmiyor gibi geldi bana. Ben de acaba bu bitti mi diye elimde sıktım ve süt çıktı yani baya. Ben de bu bebe bitiremiyor ama doyuyor diyr düşünüyorum o yüzden zaten doymasa uyumazdi ilk günden tecrübe ettik onukilo alımı da iyi gidiyor diye çok kurcalamadim djdbbdnd her emmede birini veriyorum artık emdiği kadar
Sağım yapmak mastite kötü etki ediyor diyodu birileri sanki, yani sütun azalmasi lazım saginca artirirsiniz falan diye ne kadar doğru bilmiyorum bu konuyu hemsirelere vs soruyor musunuzben sormadan bir şey yapmıyorum genelde iyice bozarim ayarlarimi diye djndjdjd
uykuya geçişte verebilirsin bence dene istersen bende almamıştım ama almayı düşünüyorumHayr emzik kullanmiyorm. Bende ole dusunuorum aliskanlk oldu meme sanirm
Hayırlı saglıklı dogumlar canım benımKızlar ben hastaneye geldim doğum başlamış yatış verildi dua edin
Bir avazda kurtulursun inşallahKızlar ben hastaneye geldim doğum başlamış yatış verildi dua edin
Ben hensireye sordum aldirmazsak bse olurmu. Gelmezseniz biz ceza yeriz dedi sinirlendi. Bende napcagimi sasirdim herkes kendini dusunuyor işteDerken bizide şimdi aradılar cuma son dediler aldırdık dedik bikere daha alınacak dediler ben götürmek istemiyorum neyaparız bilmiyorum
Ya hastanedeki hemsire emzik vermeyin bebegin akli karisabilir memeyi unutabilir dedi bende korktum acikcasi. Ole bse olursa cok uzulurum. Ama bole devam ederse nereye kdr dayanirim bilmiorum pes edip emzik verebilirim buyuk konusmiyimAnne sütüne alistiysa meme reddi yapmayacaksa emzik tavsiye ederim son kuzum çok aranan bir bebisti çözüm emzik oldu direk tuttu hiç zorlanmadimbende 1 aylık başladım 1 yaşına yakın kendisi bırakmıştı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımKızlar ben hastaneye geldim doğum başlamış yatış verildi dua edin
Hayırlı doğumların olsun kolaylıkla geçsin inşallahKızlar ben hastaneye geldim doğum başlamış yatış verildi dua edin
Ay iyi bari canım hiç olmamıştı kizlardanormal canım o yenidoğanda oluyor korkma sonra geçiyor idrardaki nitrat mı neyse ondan oluyormuş ilk başlarda. İlk bebeğimde de olmuştu şimdi de oldu
Uykuya geçişte, uykuya geri döndürürken, dışarda ağlama krizlerinde gerçekten kurtarıcı. Büyük kızımda 1 yaşına kadar kullandım. Tabi sürekli değil, uyku sırasında. Bunu alıştıramadım. İğrenir gibi çıkarıyor emziği. Gerçi aynı hareketi karnı doyunca benim mememe de yapıyoruykuya geçişte verebilirsin bence dene istersen bende almamıştım ama almayı düdüşünüyorum
Dediğim gibi ben 1 aylıkken verdim artık bebek sutunde lezzetini almışdı emme refleksi gelişmişti acikip acikmadigini biliyorduYa hastanedeki hemsire emzik vermeyin bebegin akli karisabilir memeyi unutabilir dedi bende korktum acikcasi. Ole bse olursa cok uzulurum. Ama bole devam ederse nereye kdr dayanirim bilmiorum pes edip emzik verebilirim buyuk konusmiyim
Benim kız da geçen gece koltuğa yaptı kakasını. Eşim dalga geçiyor, sözde tecrübelisin bu hatayı nasıl yaptın diyorYok emzirirken girmedim, emzirdikten sonra kucağıma yatirip gazini cikariyorum. İyice mayişana kadar kucagimda uyutuyorum öyle yerine bırakıyorum yoksa uyumuyor djdndjjdjd o ara girdim en son o uyuyunca ben de bayıldım zaten shdbdhdhdjd
Geçmiş olsun canim jsbxjsnxk geçen gece de bana aynısı oldu yatağından yere kadar erkek çocuğu gibi saça saça isedi sjdbsjndid pijamama vs dahil jsbduwhdidhjdjdd gorebildigim her yeri sildim ama ne kadar silindi bilmiyorumartık bezini acip ilk ıslaklıgi vuruo bekliyorum irkilince iseyesi geliyo herhalde jshdhsjdjdjdj
ben de dün yazdım da uyku süresini nazar degdirdim kendi kendime yine hamileyken de böyle oluyodu sjbdusbdidjdjd gece uyumadı:') babası uyuttu en son 1 gibi salonda, ben yatakta uyuyakalmisim 4 gibi kalktı işte zaten burdaydim o arada 6 gibi uyudu 9 da bi kalktı nsndndndjdj felfena ne uyuyor ne aç bi emdi bi gaz bence gaz zorladığı için uykuya gecemedi bi türlü kahvaltı yapamadim, wc giremedim öğlene kadar en son aldım kucağıma öyle gittim yedik birşeyler... 30 dk önce falan uyudu wc girdim işte jsbdjejd mecbur bayıldı zaten uykuyabenim de uykum var :'(
3 ve 5. Günü gittik tekrar 30. Günde gelin dediler o zaman gidicez. Bi de 30. Gün sağlık ocağı da çağırdı aşi için
Aldirdik canim iki defa alınıyor. İkisi de önemli bence evet ağlıyor biraz ama sana diyim evde açken vrya huysuzken daha çok ağlıyor kendini kopartiyor bence. Topuk kaninda da agladi ama bu kadar içten değildiinsan kıyamıyor ama başına sırf topuk kani alinmayip bir sorunu var mı diye bakılmadigi için bir şey gelmesindense orda aglamasini tercih ederim şahsen. Eşine de ki çocukta sorun varsa ve sırf inat ettiği için goturmezsek erken ogrenilemezse sorumluluk alacak miymiş o vicdani yük daha fazla bence bilmiyorum
Geçmiş olsun canım inşallah csbuk atlatirsin ve tekrarlamaz( keşke ilacı falan olsa bunun da ya
Memeyi baya emip sürdürdüğü zaman yumuşadı diye mi bilmiyorum çok emesi gelmiyor gibi geldi bana. Ben de acaba bu bitti mi diye elimde sıktım ve süt çıktı yani baya. Ben de bu bebe bitiremiyor ama doyuyor diyr düşünüyorum o yüzden zaten doymasa uyumazdi ilk günden tecrübe ettik onukilo alımı da iyi gidiyor diye çok kurcalamadim djdbbdnd her emmede birini veriyorum artık emdiği kadar
Sağım yapmak mastite kötü etki ediyor diyodu birileri sanki, yani sütun azalmasi lazım saginca artirirsiniz falan diye ne kadar doğru bilmiyorum bu konuyu hemsirelere vs soruyor musunuzben sormadan bir şey yapmıyorum genelde iyice bozarim ayarlarimi diye djndjdjd
Yaaaa teşekkür ederimBenim kız da geçen gece koltuğa yaptı kakasını. Eşim dalga geçiyor, sözde tecrübelisin bu hatayı nasıl yaptın diyorNe biliyim büyük kızım çok kibardı, hiç böyle hareketleri yoktu. Bu maaşallah bir yapıyor fışkırtıyor, sırtına taşıyor
Bu arada Büşra sen bu bebek bakımı olayını çözdüm maaşallah.Geçen İpeğin soğuk yatağa yatınca irkildiğini, battaniyesinin sıcağıyla yatırdığını dedin ya o zaman yazacaktım bebekten fırsat bulamadım. Maaşallah tüm detaylara daha 40 ın çıkmadan hakim oldun. Aferin kız sana
Ya ben ilk kızıma naparsam yapayım aldıramamıştım ama bu bebik sanki hevesli gibiUykuya geçişte, uykuya geri döndürürken, dışarda ağlama krizlerinde gerçekten kurtarıcı. Büyük kızımda 1 yaşına kadar kullandım. Tabi sürekli değil, uyku sırasında. Bunu alıştıramadım. İğrenir gibi çıkarıyor emziği. Gerçi aynı hareketi karnı doyunca benim mememe de yapıyorAlışsa rahat ederiz ne güzel
Şu emzirme işinden sonra gazını bir türlü çıkaramıyorum ya benimki de gaz yüzünden uyumuyor gazı da çıkmıyor bir türlüYok emzirirken girmedim, emzirdikten sonra kucağıma yatirip gazini cikariyorum. İyice mayişana kadar kucagimda uyutuyorum öyle yerine bırakıyorum yoksa uyumuyor djdndjjdjd o ara girdim en son o uyuyunca ben de bayıldım zaten shdbdhdhdjd
Hadi sağlıcakla canım Allah bir avazda kurtarsınKızlar ben hastaneye geldim doğum başlamış yatış verildi dua edin
Canım doğduktan sonra yaptıklarında kaldı iki kulaktan da benimki, derin uykuda olması lazımmış. Bir sonrakinde besledim uyuttum mama da verdim geçtik testten. Uyanık olduğu için yanlış sonuç vermesi normal yaniKızlar selamlar atlaya atlaya okudum mesajları 5-6 sayfa. İşitme testini yaptırabildiniz mi. Biz bebişi 2 oere götürdük durmuyor asla durmadığı için de yanlış çıkıyor çizgi bi en altta bi en üstte doğru sonuç vermiyor dediler. Çok stres oldum duymuyor mu acaba diye ne bileyim. Sorun yaşayan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?