Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Test sırasında derin uykuda olması lazım bebeğin. Ancak öyle tamamlanıyor. Şehir hastanesinde yaptırdık biz. Sizin bebeğe uyanıkken mi yapmayı denediler?

Benim iki kızım da iki kez kaldı uyumuyordu bir türlü ikiside maşallah çok iyi şimdi oglanda kaldı ikinciye gotrmeyecegim yuksekmihtimal çünkü sese karşı tepkili baya yine gotrsem yine uyumayip kalacak eminim.

Bizimkide cok mizmizlandigi icin emzirin getirin demislerdi. Emzirip goturunce sakinlesmisti

Ağızdan çıkan çıkıyor da diğer alt gazı emerken yapıyor genel olarak çok ugrassak da alt gazı olunca zorlanıyorsa cikmiyo masajla zor yani ben de ev işi olmasa full yatarım gece gündüz ama biraz uyanik vakit geciresim geliyo gece de pertim çıkıyor aynı jvcjcjvjjvvj
5. Günü götürdük şansa açtı da emince uyudu, doğunca yapilandan gecememişti kulak kirli mi ne demişler

Yok uyuyordu ama derin uykuda değildi sanırım çünkü jeli sürüp cihazı takınca hareketlendi pışpışladuk. Yapan kişi de zaten 3 kere cihazı oturtmayı denedi iyice huysuzlandı. Emzik verdik vs ama mızırdandı hep. Kaldı dediler. Pazartesi tekrarlayacağım

Test sırasında derin uykuda olması lazım bebeğin. Ancak öyle tamamlanıyor. Şehir hastanesinde yaptırdık biz. Sizin bebeğe uyanıkken mi yapmayı denediler?
Yok uyuyordu ama jeli sürünce hareketlendi üzerine yapan kişi cihazı 3 kere takmayı denedi yeri bulamadı iyice mızırdandı. Kaldı testten dedi. Kendim araştırdım buldum derin uykuda olması gerektiğini de psikolojimi bozdu kadın.

Düzgün bilgi verecek çok ağır yüklü işi de yok he bu insanlari anlamıyorum ben artık önüme geleni tokatlayacağım o olacak onu istiyo bazıları bu bilgiyi bile internetten araştırıp ogreneceksek bu insanların işi ne orada ? Cihazı da biz takariz yani çok zor değil

Çok sağol canım amin evet gaz dan oluyor bende sıcak su torbası koydum hep. Banada parol yazdılar ama hiç faydası olmadı. Sarı kantaronu bende alayım canım sağol

Bizim de ilk girdiğimizde derin uyumuyordu. Acelemiz vardı. Testi geçmeyince uyut getir dediler. Emzirdim, bebek arabasında gezdirdik sonunda derin uyudu.

5-15 ve ben geçen içimden geldi kilo boy merak ettim tekrar götürdüm. 1 ay sonra tekrar randevu verdi. Bence götür canım çünkü gerçek kilosu 15. Gün çıkıyor ödem gittiği için. Ve detaylı bakıyor tekrar erkek bebekse testis inmemişse inmiş mi, boğazına, bıngıldağa kafa ölçüsüne herşeyi yani

Çocuk hastalıkları mi bakıyor peki

Kızlar sol tarafımda bıçak saplanması gibi bi ağrı var şiddetli oluyır arada gitmeli miyim sizce hastaneye sancı mı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…