- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.841
Ben doğum yaptığım özel hastanedeki çocuk doktoruna götürdüm zaten ilk 28 gün yenidoğan ücretsiz sadece 50 tl veriliyor sgk bişeyi için dediler hatırlamıyorum ne içindi.Çocuk hastalıkları mi bakıyor peki
Son 2 haftadır benimki de böyle. Memem sündü resmen, çok sütüm de yok ama rahatlıyor sanırım.Kizlar merhaba bebegim surekli emmek istiyor yatiriyorum uyaniyor surekli araniyor bu durumu yasayan var mi ?
Takip et canım bnce hemen gitmeKızlar sol tarafımda bıçak saplanması gibi bi ağrı var şiddetli oluyır arada gitmeli miyim sizce hastaneye sancı mı bu
Benimkide oyle. Insallah duzelir bu durum oyle umuyoruKizlar merhaba bebegim surekli emmek istiyor yatiriyorum uyaniyor surekli araniyor bu durumu yasayan var mi ?
Hepimizin öyle sanırım ben de her istedikçe veriyorum sarılık olmasın diyeBenimkide oyle. Insallah duzelir bu durum oyle umuyoru
Çok korktum ama değil sanırım uzanınca hafiflediTakip et canım bnce hemen gitme
Denemekten zarar gelmez artık bakıcaz çaresineAy ne güzel. Ben kurtarıcı olarak görüyorum emziği. Bizimki de kararında kullansa çok mutlu olacağım
Canım benımkıde uyumuyor memede uyuyor koyuyorum karnına agrı gırıyor aglamaya baslıyor tekrar meme verıyorum dongu seklınde boyle devam edıyor gececegını umuyorum ınsallahKizlar merhaba bebegim surekli emmek istiyor yatiriyorum uyaniyor surekli araniyor bu durumu yasayan var mi ?
Benim hayatimi özetlemişsin resmenCanım benımkıde uyumuyor memede uyuyor koyuyorum karnına agrı gırıyor aglamaya baslıyor tekrar meme verıyorum dongu seklınde boyle devam edıyor gececegını umuyorum ınsallah
Aynen benimkide böyleCanım benımkıde uyumuyor memede uyuyor koyuyorum karnına agrı gırıyor aglamaya baslıyor tekrar meme verıyorum dongu seklınde boyle devam edıyor gececegını umuyorum ınsallah
Hadi bakalım senin minik kuş da gelsin sağlıkla inşallahBugün bitti cumayı da saymıyorum shshshssh Arada bir Perşembe kaldı yumurta kapıda
Tek taraflı olmuyor diye biliyorum ama bu bıçak saplanmalari genelde açıklığı tetikliyormuş gibi geliyo bana. Hemen gitme bence dayanilmaz değilse eğer kendini dinle duşa gir bakalım devam edecek mi vs ona göre gidersinKızlar sol tarafımda bıçak saplanması gibi bi ağrı var şiddetli oluyır arada gitmeli miyim sizce hastaneye sancı mı bu
Bugün öyleydik nedensiz bir düzen bozulması yaşandı bilmiyorum nedenini... KabullendimKizlar merhaba bebegim surekli emmek istiyor yatiriyorum uyaniyor surekli araniyor bu durumu yasayan var mi ?
Şimdilik çok azaldı sancı olsa bele de vurur denilmişti sanki o yoktu zaten belki dediğin gibi sadece açıklık tetiklendi doktor alttan muayene etmişti o yüzden diye düşünüyorumTek taraflı olmuyor diye biliyorum ama bu bıçak saplanmalari genelde açıklığı tetikliyormuş gibi geliyo bana. Hemen gitme bence dayanilmaz değilse eğer kendini dinle duşa gir bakalım devam edecek mi vs ona göre gidersin
Ay sorma vallah hala inanamıyorummVay bee maya sende dogurdundaha dün burda cinsiyet konusuyorduk ne cabuk gecti 9 ay
Cok fena ne yapsam yok karni doyuyor ama ona ragmen surekli araniyorHadi bakalım senin minik kuş da gelsin sağlıkla inşallah
Tek taraflı olmuyor diye biliyorum ama bu bıçak saplanmalari genelde açıklığı tetikliyormuş gibi geliyo bana. Hemen gitme bence dayanilmaz değilse eğer kendini dinle duşa gir bakalım devam edecek mi vs ona göre gidersin
Bugün öyleydik nedensiz bir düzen bozulması yaşandı bilmiyorum nedenini... Kabullendimsüt de geliyo emiyo da kendisi bırakıyor memeyi gazını çıkarıyorum falan ama o ara tekrar aranıyor sjxbjdjddj emzik verdim onu da bir dk aldı sonra bırakıp ağlamaya başladı sabahlar olmasın shbshshsbshsjshsjshs
Fazla yiyince de reflu oluyorlarmisSon 2 haftadır benimki de böyle. Memem sündü resmen, çok sütüm de yok ama rahatlıyor sanırım.
Insallah canim yani 2 saatte 1 uyandir muhabbwti yok bizde emziriyorum yatiyo yine araniyor karni agriyor agliyor bi emzirme 3 saat suruyor nerdeyseCanım benımkıde uyumuyor memede uyuyor koyuyorum karnına agrı gırıyor aglamaya baslıyor tekrar meme verıyorum dongu seklınde boyle devam edıyor gececegını umuyorum ınsallah
Insallah canimBenimkide oyle. Insallah duzelir bu durum oyle umuyoru
Evet canim ama sonra sanirim reflu oluyor cok emince de anlamadim napcam yaaHepimizin öyle sanırım ben de her istedikçe veriyorum sarılık olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?