- 22 Ekim 2024
- 1.680
- 4.141
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.761
Ahahh kız bende baktım yoksun dedim büşün emzirme seansı bitmiş uykuya geçmişlerKesi de var ama içeriye de bişiler yaptılar eminim uğraştılar baya hatta her şeyi diktiler ve hala kanama devam ediyo diye bidaha uğraştılar eğer iç kanamaysa veya parça kaldıysa kurtaja yolluyorlar falanAllah'tan değilmiş yani hem yırtık oldu diye düşünüyorum hem de kesi var zaten. İçerdeki dikişleri hissetmiyorum belki düşmüştür bile. Dıştaki dikiş te düştü bi iki tane ama kaşıntı ve huy etti beni hassasiyet geçmişti bidaha başladı gibi oldu bsbxbdbx dikişten de hiç anlamam ama farkli garip bir koku yok ya da yeşil iltihaplı akıntı da yok o yüzden içim rahat. Bence iyileşiyor o yüzden böyle kaşıntı Veya huylandirmasi arada batma hissi vs normal diyorum.
Kiz gittim geldim hala burdasın jsbxjdnjd saat kaç ordasabah sünmüştü en son şimdi toparlanmış yine ikisi de ben çözdüm olayı gece uykusu önemli cidden. O süt yapıyor bende jxbxbxbdjd uyuyabildigim zaman yani bu meme süt işleri bu kadar zor olmasa keşke ya nxbxbs kızkardeşim doğurdu emzirdi bişi sorsam fikri yok hiç mastit bilmez meme reddi bilmez onun bebe dümdüz bebe olmuş emzik de almiyo biberon da, bi ara mama denemiş onu da almamış sjbdhsskdj sütten sorun da yasamadi acaba çok biliyoz araştırıyoruz ondan mi çekiyoruz başımıza sjbxjejdjdjsjd
benim doğum yaptığım şehir hastanesi sadece nöbetçi doktor erkoydu, onu görmedim bilr ameliyat durumu olursa devreye giriyormuş. ebeler vs hepsi kadındı bence çok iyi böyle olması. Cinsiyetcilikten değil bir çok randevumda erkektennde aldım muayene için ama doğumda olay farkli oluyor bence bilmiyorum jshdjsjdj
Canım teramıcın surme bıdaha.tetraksılın hamılelıkte zararlı.tahta kaşıgı ısıt biraz ocakta ucugun üzerine degdır,oruc tutuyorsan tutmamanı tavsıye ederım vucut dırencı dusunce cıkıyor bu ucuk.bısey olmaz korkma gecer bır ıkı gune kadar.Bende bugün uçuk çıktı en en sevmediğim şeysiz de yaşadınız mı hamilelikte zararlı mıdır geçmesi için tavsiye var mı hem de iki tane çıktı dün sahurda çıkıyor gibi hissettim ağzımın kenarında teramycyn sürdüm sabah bir kalktım bir tane de üstte var
Biz de 4. Ve 7.gün gittil, 15. Günde de gelecek miyiz dedim. Doğumdan sonra 2 kere görmek yeterli sarılığı da düştü gerek yok ama gelmek isterseniz gelin dedi gitmedik biz de tekrar. Kalça ultrasonu için gidicez bi dahakine 8-9 nisan gibiKızlar cocuk doktoru komtrollerınız kac kere oldu?bızım bı 3. Gun bı 7. Gun oldu,bıdaha 30. Gunde gelın dedı.sımdı ınstagramda bı doktoru ızledım 15. Gun kontrolunede goturun mutlaka dıyor oyle bıseu demedıler bıze.sarılıgı en son 9 du bıdaha goturmedık goturmelımıyız?kafam karıstı
İyi barı kuzucum,bende acaba gıtmelımıydık dıye supheye düştüm.kadının numarasını falanda almadım soramadım o yuzden doktora.heryer vırus oldugu ıcın hastaneye ne kadar az gitsek kar.Biz de 4. Ve 7.gün gittil, 15. Günde de gelecek miyiz dedim. Doğumdan sonra 2 kere görmek yeterli sarılığı da düştü gerek yok ama gelmek isterseniz gelin dedi gitmedik biz de tekrar. Kalça ultrasonu için gidicez bi dahakine 8-9 nisan gibi
Ya bilmiyordum sabah da sürdümCanım teramıcın surme bıdaha.tetraksılın hamılelıkte zararlı.tahta kaşıgı ısıt biraz ocakta ucugun üzerine degdır,oruc tutuyorsan tutmamanı tavsıye ederım vucut dırencı dusunce cıkıyor bu ucuk.bısey olmaz korkma gecer bır ıkı gune kadar.
Gerçekten Allah yardımcın olsun bende aynı süreci yaşadım ilk oglumda hatta öyle büyük yetersizlik hissettirmisti ki ben yavrumu anne kokusunda kucağında bile susturamiyorum diye mahvoluyodum benimki emmiyodu bile hatta eltim süt versin diye eşimin tarafından öneri geldi kabul ettim ama için için diyodum emmesin diye çünkü iyice kötü hissecektim bu çocuğun benimle ne derdi var diye çok şükür ki emmediMaalesef gündüz yıkandı daha çok ağlıyor yıkanırken
5-10 dk sakinler gibi oluyor sonra yine aynı
Yok emdi baya sonra sağdığım sütlerden 40ml ısıtıp verdim 10-15 ml içti. O kadar süt sağmadım yani
Ne olur ne olmaz götürme imkanın var ise götür ama uzamis sarilikta olabilir en azından acaba demezsin..Kızlar ya bebeğim 5 günlükken sarılık oldu bir gün ışık tedavisi gördük doktor sarılık tamamen düştü artık sarılık geçirme ihtimali kalmadı dedi, şimdi 21 günlük ama bedeni yüzü yine sarardı aynı sarılık olmuş gibi, iyi beslendiğini de düşünüyorum ama uykudan uyandırmakta zorlanıyoruz açıksa da uyanmıyor anca ben verince emiyor tekrar sarılık olmuş olabilir mi böyle bir ihtimal var mı? Çok korktum bedeni tamamen sararmış yine, doktora götürsem mi beklesem mi bilemedim
Aldırdık canm.bende sordum aldırırken ılk topuk kanından genetık rahatsızlık vs ıkıncıden annr sutuyle yada sonradan aldıgı enfeksıyon vs varmı ılkınde gozden kacan bısey varmı dıye bakıyorlarmıs oyle dedıler.pek aglamadı alınırken.ılkını zaten gormedık almıslar hastanedeKizlar topuk kanı aldirdiniz mi saglikocaginda ? Biz daha goturemedik bu hafta son getirmeniz lazim dediler ama esimi ikna edemiyorum cok pimpiriklihatanede aldiklarinda bebek cok aglamis. Ikici kere cani acıcak oglumun diyor ikna edemiorum. Bide kv onun aklini karistirmis. Onceden 1 kere aliniyordu neden smdi 2 kere aliniyor demis esiminde akli karismis. Sinir oldum ne cahillerle ugrasiyorum bu halimle (
Emzik kullanıyor musun bebekler bazen anneyi emzik olarak bile kullanabiliyor aç oldukları için değil yaniDoyuyorsa neden surekli meme istiyorbazen kesintisiz 1 saat emmek istiyor yorgun dusuyorum artik yada baska bir skntisi mi var acaba bir anlasam
Gece acilllik oldum ateşim 41 e yükseldi baygınlık geçirecektim nerdeyse antibiyotik kullanmadım ağrı kesici serumla yolladı hafta içi bi genel cerraha giderim artıkAntibiyotik kullanılıyormuş mastitte genelde. Siz de kullanıyor musunuz? Yoksa zor geçiyormuş diye okudum.
İnanırmısın Doğumdan daha zor mastit Allah düşmana vermesin ya 10 kere doğursam da bi kere mastit olmasamTamamdır teşekkür ederimbir emzirmede sağ veriyorsam diğerinde sol vereyim o zaman. Ben bu ön süt son sut mevzusu yüzünden sonundakini de içsin diye baya bir süre tekini verip ilerliyodum. Bundan sonra bu şekilde yapayim madem boşa tazyikli zaten zorlanıyor sonra
Geçmiş olsun canımvalla süt olsa sorun olmasa sorun Allah yardim etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?