Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
T Tugce0700 canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah En kısa sürede de toparlayıp kucağına alıp eve dönmek nasip olsun minik savaşçı halleder sen içini ferah tut

Kızlarım, canlarım, tatlı anneler herkese günaydın uzun zamandır okuyamıyorum yazdıklarınızı geri de dönemiyorum o kadar vaktim de yok.. bu bebeler bizi bizden alacak sanırım.. bir iki sayfada sarılık okudum biz de olduk maalesef bir gece ışık tedavisi verildi ve çok az kaldı. Artık herkesin mutlu sona ulaştığını düşünüyorum, kimler kaldı acaba doğurmayan malum martın sonuna geldik Allah bekleyenlere sağlıkla sıhhatle kavuştursun yavrularına

Doğuran anneler size bir sorum olacaktı, doğuralı 18 gün oldu ama birkaç gündür özellikle bebişin döllendiği sol tarafımda miyom ağrısı gibi bir şey var ve bazen bacağımı bile kaldırıp indirirken kasıyor. Normal doğum yaptım, nette bakındım şöyle bir ağrılar için çok şiddetli değilse normal diyor. Sıcak su torbası, magnezyum ve parol kullanınca geçiyor ama tam anlamıyla asla geçmiyor. Karın içi iyileşmesine bağlıyorum açıkçası ama size de sormak istedim, var mı benim gibi karın ağrısı çeken? Bu arada Dr kontrolüne gittim doğum sonrası herhangi bir kist ya da kitle görmedi, hatta benim milyonlarım vardı onları sordum, şu an dokular iyileşme sürecinde olduğu için görünmüyor dedi.. bilemedim ne yapsam

Bende bugün uçuk çıktı en en sevmediğim şey siz de yaşadınız mı hamilelikte zararlı mıdır geçmesi için tavsiye var mı hem de iki tane çıktı dün sahurda çıkıyor gibi hissettim ağzımın kenarında teramycyn sürdüm sabah bir kalktım bir tane de üstte var

Ahahh kız bende baktım yoksun dedim büşün emzirme seansı bitmiş uykuya geçmişler ay gece bezdeğiştirdim ikinciye küçük bir pırtlattı dedim değiştirip emsireyim tekrar rahat uyusun ay ilk defa da alt açma sermedim yeni değiştirdim hızlımhızlı hallederim yoktur tuvaleti diye elime koluma yatağa her yere işedi cinnet geçirdim bir ara Uyumadı bebe 3 ten 7 ye kadar ya sonra uyuduk 9 da yine kalktık
Valla bencede canım çok araştırıp çok bilip her şeyi üstümüze çekiyoruz en güzeli bilmemek mutlu mutlu yaşamak
Evet ya bende cinsiyetçi değilim ama çok kasılıyorum alt takım muayenelerinde

Kızlar ya bebeğim 5 günlükken sarılık oldu bir gün ışık tedavisi gördük doktor sarılık tamamen düştü artık sarılık geçirme ihtimali kalmadı dedi, şimdi 21 günlük ama bedeni yüzü yine sarardı aynı sarılık olmuş gibi, iyi beslendiğini de düşünüyorum ama uykudan uyandırmakta zorlanıyoruz açıksa da uyanmıyor anca ben verince emiyor tekrar sarılık olmuş olabilir mi böyle bir ihtimal var mı? Çok korktum bedeni tamamen sararmış yine, doktora götürsem mi beklesem mi bilemedim

Son düzenleme:
Canım teramıcın surme bıdaha.tetraksılın hamılelıkte zararlı.tahta kaşıgı ısıt biraz ocakta ucugun üzerine degdır,oruc tutuyorsan tutmamanı tavsıye ederım vucut dırencı dusunce cıkıyor bu ucuk.bısey olmaz korkma gecer bır ıkı gune kadar.

Kızlar cocuk doktoru komtrollerınız kac kere oldu?bızım bı 3. Gun bı 7. Gun oldu,bıdaha 30. Gunde gelın dedı.sımdı ınstagramda bı doktoru ızledım 15. Gun kontrolunede goturun mutlaka dıyor oyle bıseu demedıler bıze.sarılıgı en son 9 du bıdaha goturmedık goturmelımıyız?kafam karıstı

Biz de 4. Ve 7.gün gittil, 15. Günde de gelecek miyiz dedim. Doğumdan sonra 2 kere görmek yeterli sarılığı da düştü gerek yok ama gelmek isterseniz gelin dedi gitmedik biz de tekrar. Kalça ultrasonu için gidicez bi dahakine 8-9 nisan gibi

İyi barı kuzucum,bende acaba gıtmelımıydık dıye supheye düştüm.kadının numarasını falanda almadım soramadım o yuzden doktora.heryer vırus oldugu ıcın hastaneye ne kadar az gitsek kar.

Ya bilmiyordum sabah da sürdüm bir tanesine sürdüm diğerine sarımsak sürdüm buz tuttum kendimce deney yapıyorum hangisi önce iyileşecek diye… elektrikli ocakta tahta kaşık ısıtılır mı bilemedim. Oruç tutmuyorum iki saat sonra doktora gideceğim vajinal muayene yapacak ondan stres oldum sanırım çıktı uçuklar kimisi çok acı verdiğini söylüyor korktum galiba

Gerçekten Allah yardımcın olsun bende aynı süreci yaşadım ilk oglumda hatta öyle büyük yetersizlik hissettirmisti ki ben yavrumu anne kokusunda kucağında bile susturamiyorum diye mahvoluyodum benimki emmiyodu bile hatta eltim süt versin diye eşimin tarafından öneri geldi kabul ettim ama için için diyodum emmesin diye çünkü iyice kötü hissecektim bu çocuğun benimle ne derdi var diye çok şükür ki emmedi çok zorlandım ama geçti ne deyim şimdi 10 yaşında ve hala soylerim senden çok çektim beni çok ağlattın yordun totom yer gormedi diye zaman geçti şuan kendisi küçükken çektirmisim ama şimdi gül gibi çocuğum der

Kızlar galiba nişanım geldi benim ama mukus gibi değil kahverengi lekelenme şeklinde doktora yazdım da daha cevap vermedi sancım da yok başlar mı acaba doğum. Ben bi evi toparlayayım, makineye çamaşır atayım duşa gireyim

Ne olur ne olmaz götürme imkanın var ise götür ama uzamis sarilikta olabilir en azından acaba demezsin..

Kizlar topuk kanı aldirdiniz mi saglikocaginda ? Biz daha goturemedik bu hafta son getirmeniz lazim dediler ama esimi ikna edemiyorum cok pimpirikli hatanede aldiklarinda bebek cok aglamis. Ikici kere cani acıcak oglumun diyor ikna edemiorum. Bide kv onun aklini karistirmis. Onceden 1 kere aliniyordu neden smdi 2 kere aliniyor demis esiminde akli karismis. Sinir oldum ne cahillerle ugrasiyorum bu halimle(

Aldırdık canm.bende sordum aldırırken ılk topuk kanından genetık rahatsızlık vs ıkıncıden annr sutuyle yada sonradan aldıgı enfeksıyon vs varmı ılkınde gozden kacan bısey varmı dıye bakıyorlarmıs oyle dedıler.pek aglamadı alınırken.ılkını zaten gormedık almıslar hastanede

Antibiyotik kullanılıyormuş mastitte genelde. Siz de kullanıyor musunuz? Yoksa zor geçiyormuş diye okudum.
Gece acilllik oldum ateşim 41 e yükseldi baygınlık geçirecektim nerdeyse antibiyotik kullanmadım ağrı kesici serumla yolladı hafta içi bi genel cerraha giderim artık

İnanırmısın Doğumdan daha zor mastit Allah düşmana vermesin ya 10 kere doğursam da bi kere mastit olmasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…