Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Maşallah kız çünkü gündüz uyuyamıyorum gece halim kalmiyor bir dk bir dkdir diyip vuruyorum kafayı sjdhdjjjdjjd babam burda hala işi için.... Yarın falan uyurum artık gündüz yeto gece bayılıyorum yoksa.... Bi de gündüz çok uzanmadigim için dikiş ağrısı çekiyorum..... Ped sürtüyor diye günlük ped taktım yine de hassas hala diye acıyo umarım bu kanamanin birden artasi gelmez jsbdjdbjsjdjdj

Bez koyarsan acısı azalır tatlımm

Nilikom34 4 kilo doğurdu hiç dikişi yokmuş bende ondan cesaretliyim şuan

Allah kolaylık versin açıklığın mı oldu neyin var
Tansiyonum normalde sınırdaydı bugün kontrolde çok yüksek çıktı yarım saat yürüyüş yapıp geldim hala aynıydı, doktor bebeğin gelişimi ve günü ideal olduğu için riske atamam dedi ben de doktoruma güvendiğim için ona uydum gerçi bana fikrimi sormadı zaten. Fitil aldım 24 saat içerisinde açılma sağlıyormuş 4 saatim geçti

G Gulguzeli2019

Ay masallah yaaaa saclara bak evet canim daha iiyim

Hayırlısı olsun inşallah çok kolay geçer sürecin Fitil bildiğimiz fitilmi

Ayyy kız vallahi bende şoktayım ama yırtık var biraz iç kısımda çiş yaparken fena acıyor . bide ben sürekli yer sildim sguat yaptım bişey alırken yerden sürekli sguat şeklinde aldım etkisi varmı bilmiyorum

Acil şüphe edersen git ama canım benim belki evham ediyosundur ama olsun

Bende bu masaj yağını duydum ve doğacak yavruya deneyeceğim faydası oluyor mu gerçekten birde farklı ürünlerini de denedinizmi memnun kaldınız mı
Ben sadece masaj yağını kullandim. Şampuan setiyle almıştım ama şampuan temiz içerik değildi sanirim emin olamadigim için şampuanı kullanmadım. Yağ ise yarıyordu ama benim bebişim çok gazliydi tamamen kesti çok rahat ettik diyemiyorum ama sürünce gaz çıkartıyordu

Ayy yok ya benim ilk doğum bi de hiç sanmıyorum 4 kiloyu falan doğurmaya yeltenmem mecbur kalmadıkça daha geçen hafta bi tanıdık 2700 ü zor doğurdu bi sürü dikişi var. 4 kg ve üstü dikişsiz doğurmak falan bence çok nadir olacak bi şey

Eveet gerçekten çok farklı bir duygu abartıldığını düşünürdüm ama hiç de abartilmiyormus göbek bağı düşünce banyosunu yaptırmıştık,içinde siyah siyah parçalar oluyor ellemeyin mikrop kapmasin demişti Dr. Sadece banyo sonrası havulusuyla kurutuyoruz hep göbek deliğini de

Bez koyarsan acısı azalır tatlımm
Ne bezi nasıl bez çok ihtiyacım var ndndndbd sanırım dikişler yavaştan uçlarını saldı düşmek için ondan böyle yapiyor yani umarım öyledir gerçekten geçsin isterim djdbdjdhjd bez de iyi gelecekse okeyim büyük bir şey mi nasıl koyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…