- 30 Nisan 2018
- 1.950
- 2.545
- 133
- 38
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.601
Hadi hayirli olsun açıklığın mi vardıKızlar yatışım yapıldı dualarınızı bekliyorum
MaşallahAyyy kuzu bende senin yerine heyecanlandım niye böyle olduSağlıcakla güzel haberlerini bekliyoruz kuzum mutlak yaz bize arada derede güzel haberlerini ver
Benim de yarın gece tam bir hafta olmuş olacak şaka gibi zaman ne çabuk geçmiş daha dün doğurmuşum gibi meğer bir hafta olmuş
maya91 D demkaa kızlar bizim bir hafta önce 3300 falandı biz doğum haftası bir 3500 ü falan bulur derken bir doğdu 3170 Gr
warcrew büş naber kız artık geceler çok sakin geçiyor seni göremiyoruz
Kuzum genelde bilinçli bakmıyorlar ama bir yerlere odaklandıkları da oluyor öylece kalabiliyorlar hiç mi kırpmıyor
Biraz daha için rahatladı mı canım daha iyi misin
Evet ya benim kızz aynı renkli ultrasonlardaki hali gibi
Bu rapunzel saçları da örcem yakındailk kızımda saç yok kadar azdı baya bir toka kullanamamıştık bunda yakında bağlarım herhalde
Bez koyarsan acısı azalır tatlımmMaşallahkız çünkü gündüz uyuyamıyorum gece halim kalmiyor bir dk bir dkdir diyip vuruyorum kafayı sjdhdjjjdjjd babam burda hala işi için.... Yarın falan uyurum artık gündüz yeto gece bayılıyorum yoksa.... Bi de gündüz çok uzanmadigim için dikiş ağrısı çekiyorum..... Ped sürtüyor diye günlük ped taktım yine de hassas hala diye acıyo umarım bu kanamanin birden artasi gelmez jsbdjdbjsjdjdj
Aynen gerçi kiloya da kalmıyor 2 buçuk kiloda da kesik yırtık oluyor 4 kiloda da genelinde. En başından beri hep 2 hafta önde gittiği için kendimi sezeryana hazırlamıştım. Şimdi 1 hafta önden gitmeye başladı o yüzden normal denesem sıkıntı olur mı diye bi düşünce geliyo ama geri de gidiyo
Tansiyonum normalde sınırdaydı bugün kontrolde çok yüksek çıktı yarım saat yürüyüş yapıp geldim hala aynıydı, doktor bebeğin gelişimi ve günü ideal olduğu için riske atamam dedi ben de doktoruma güvendiğim için ona uydum gerçi bana fikrimi sormadı zaten. Fitil aldım 24 saat içerisinde açılma sağlıyormuş 4 saatim geçtiAllah kolaylık versinaçıklığın mı oldu neyin var
G Gulguzeli2019Tansiyonum sınırdaydı çok yüksek çıktı yarım saat yürüyüş yapıp geldim hala aynıydı, doktor bebeğin gelişimi ve günü ideal olduğu için riske atamam dedi ben de doktoruma güvendiğim için ona uydum gerçi bana fikrimi sormadı zaten. Fitil aldım 24 saat içerisinde açılma sağlıyormuş 4 saatim geçti
Heheh dedim ne buyukBenimkinin burnuda ole gorunuodu ama findik gibi cok tatlidiger herseyi ultrasondakiyle ayni
Ay masallah yaaaa saclara bak evet canim daha iiyimAyyy kuzu bende senin yerine heyecanlandım niye böyle olduSağlıcakla güzel haberlerini bekliyoruz kuzum mutlak yaz bize arada derede güzel haberlerini ver
Benim de yarın gece tam bir hafta olmuş olacak şaka gibi zaman ne çabuk geçmiş daha dün doğurmuşum gibi meğer bir hafta olmuş
maya91 D demkaa kızlar bizim bir hafta önce 3300 falandı biz doğum haftası bir 3500 ü falan bulur derken bir doğdu 3170 Gr
warcrew büş naber kız artık geceler çok sakin geçiyor seni göremiyoruz
Kuzum genelde bilinçli bakmıyorlar ama bir yerlere odaklandıkları da oluyor öylece kalabiliyorlar hiç mi kırpmıyor
Biraz daha için rahatladı mı canım daha iyi misin
Evet ya benim kızz aynı renkli ultrasonlardaki hali gibi
Bu rapunzel saçları da örcem yakındailk kızımda saç yok kadar azdı baya bir toka kullanamamıştık bunda yakında bağlarım herhalde
Hayırlısı olsun inşallah çok kolay geçer sürecinTansiyonum normalde sınırdaydı bugün kontrolde çok yüksek çıktı yarım saat yürüyüş yapıp geldim hala aynıydı, doktor bebeğin gelişimi ve günü ideal olduğu için riske atamam dedi ben de doktoruma güvendiğim için ona uydum gerçi bana fikrimi sormadı zaten. Fitil aldım 24 saat içerisinde açılma sağlıyormuş 4 saatim geçti
Ayyy kız vallahi bende şoktayım ama yırtık var biraz iç kısımda çiş yaparken fena acıyor . bide ben sürekli yer sildim sguat yaptım bişey alırken yerden sürekli sguat şeklinde aldım etkisi varmı bilmiyorum
Acil şüphe edersen git ama canım benim belki evham ediyosundur ama olsunDaha yapmadılar canım bır aylıkken sanırım,işitme testi yaptılar sadece bıde sarılık bıde topuk kanı.30 gunluk olunca kalca ultrasonu olacakmıs bıde asısı varmıs.sımdılık bu kadar bılıyorum
Ben sadece masaj yağını kullandim. Şampuan setiyle almıştım ama şampuan temiz içerik değildi sanirim emin olamadigim için şampuanı kullanmadım. Yağ ise yarıyordu ama benim bebişim çok gazliydi tamamen kesti çok rahat ettik diyemiyorum ama sürünce gaz çıkartıyorduBende bu masaj yağını duydum ve doğacak yavruya deneyeceğim faydası oluyor mu gerçekten birde farklı ürünlerini de denedinizmi memnun kaldınız mı
Ayy yok ya benim ilk doğum bi de hiç sanmıyorum 4 kiloyu falan doğurmaya yeltenmem mecbur kalmadıkça
Eveet gerçekten çok farklı bir duygu abartıldığını düşünürdüm ama hiç de abartilmiyormusCanmmmayy evet yaa mis kokulum yanımda Allaha şükür..anne olmak cok degısık birşeymiş clinikidi not aldım.şuanda sadece koledion damla verıyorum sabahları 5 damla.daha cok kucuk dıye gobek bagı dussın clınıkıdıde alayım.göbek bagı dusmek uzere dusunce herhangı bısey yapmam lazımmı
Ayy yavrus yaaa masallahBenimki ultrasonda hep ellerini yüzüne kapatiyordu doğdu simdi uyuyunca yine aynı şekilde ellerini yüzüne kapatıp öyle uyuyoranne karnındaki aliskanliklarini devam ettiriyorlar
Masallah canimBenimki ultrasonda hep ellerini yüzüne kapatiyordu doğdu simdi uyuyunca yine aynı şekilde ellerini yüzüne kapatıp öyle uyuyoranne karnındaki aliskanliklarini devam ettiriyorlar
İsimli yeni doğan takımı almıştım onu koydum canımHemşireye verileceklere büyük mü koydun küçük mü
Olsun olsun iyi yapmışsınızİsimli yeni doğan takımı almıştım onu koydum canımtiny lambı koycaktım ama hemşireler karıştırırmış o yüzden isimli koymamız gerekirmiş dedi çok bilmiş kocam ndnndnc
Ne bezi nasıl bezBez koyarsan acısı azalır tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?