Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kaçıncı haftada 4 kiloydu sizinki normal mi yaptınız
38+0 da sezaryen oldum
Eskilerin kundak anlayışı deli bağlar gibi bence. onu ben de doğru bulmuyorum canım.
Saat kaçta kavuşuyorsun bebeğine Kendini iyi hisseder hissetmez yaz bize. Merakta bırakma

Benimki ayni cikti

Burun hic anlayamadim ben ya bayagi buyuk gibi duruyor yassi

Şaşı bakma yokta uyandıgında etrafa bakıyor bazen bıze ama göz kırpmıyo dıkkat ettımde sankı bılınclı bakmıyor gıbı geldı.ınternetten baktımda sımdı bebekler dakıkada bır ıkı kez goz kırparmıs sadece goz temasınıda ıkı aylıkken kurar yazıyor.

Bugün benim de kontrol vardı da yüzünü göremedim yani renkli bakmadık zaten 3-4 gün önce bakmıştık acil durum diye doktor çağırdı ölçümlerini yaptı ben de çok merak ediyorum doğduğunda fotodaki gibi mi olacak nasıl olacak

Yeni doganda göz muayenesi ne zaman oluyor
Daha yapmadılar canım bır aylıkken sanırım,işitme testi yaptılar sadece bıde sarılık bıde topuk kanı.30 gunluk olunca kalca ultrasonu olacakmıs bıde asısı varmıs.sımdılık bu kadar bılıyorum

Kuzu benimkide cok kırpmıyor. Normal bence

Benimki ultrasonda hep ellerini yüzüne kapatiyordu doğdu simdi uyuyunca yine aynı şekilde ellerini yüzüne kapatıp öyle uyuyor anne karnındaki aliskanliklarini devam ettiriyorlar

Tartıya koyup tartılmıyor ya sonuçta kemiklerden falan tahmin ediyorlar sanırım. Belli bi ölçme kriteri vardır illa ki. O yüzden net olması zor keşke net olsaydı
Evet keşke her şey net olsaydı ona göre kıyafetlerini koyardık. Neyse ben biraz büyük biraz küçük koydummm

Ya benimki 24 Mart doğumum nasipse 17 martta kesiyor iğneyi sonrada kullanmayacaksın dedi sizin hangi değerler pıhtılaşma çok korkuyorum çok erken kesiyor

Neden bu kadar kafana taktın kilosunu normal deneyebilmek için mi
Aynen gerçi kiloya da kalmıyor 2 buçuk kiloda da kesik yırtık oluyor 4 kiloda da genelinde. En başından beri hep 2 hafta önde gittiği için kendimi sezeryana hazırlamıştım. Şimdi 1 hafta önden gitmeye başladı o yüzden normal denesem sıkıntı olur mı diye bi düşünce geliyo ama geri de gidiyo

O kadar heyecanlıyım ki bugün heyecandan doğurursam şaşırmayın kızlar
Ayyy kuzu bende senin yerine heyecanlandım niye böyle oldu Sağlıcakla güzel haberlerini bekliyoruz kuzum mutlak yaz bize arada derede güzel haberlerini ver
Benim de yarın gece tam bir hafta olmuş olacak şaka gibi zaman ne çabuk geçmiş daha dün doğurmuşum gibi meğer bir hafta olmuş

maya91 D demkaa kızlar bizim bir hafta önce 3300 falandı biz doğum haftası bir 3500 ü falan bulur derken bir doğdu 3170 Gr

warcrew büş naber kız artık geceler çok sakin geçiyor seni göremiyoruz
Kızlar bısey sorcam sımdı 10 gunluk oldu mınnak,bakıyor ama bılınclı baktıgını dusunmuyorum bısey dıkkatımı cektı gozunu kırpmıyor bakarken normalmı bu.
Kuzum genelde bilinçli bakmıyorlar ama bir yerlere odaklandıkları da oluyor öylece kalabiliyorlar hiç mi kırpmıyor

Biraz daha için rahatladı mı canım daha iyi misin
Evet ya benim kızz aynı renkli ultrasonlardaki hali gibi

Bu rapunzel saçları da örcem yakında ilk kızımda saç yok kadar azdı baya bir toka kullanamamıştık bunda yakında bağlarım herhalde

Eklentiler

• IMG_3794.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…