- 17 Haziran 2015
- 4.878
- 10.151
- 208
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.581
38+0 da sezaryen oldumKaçıncı haftada 4 kiloydu sizinki normal mi yaptınız
Eskilerin kundak anlayışı deli bağlar gibi bence.Doğrudur canım benim çok bilgim yok hani ben öyle olur diye de iddia etmiyorum ama öyle gibi hissediyorumAma eskilerin kundak anlayışı bana fazla geliyor senin bahsettiğin yarım kundaktan farklı yapıyorlar ya. Ona istinaden yorum yaptım. Her yerini kıpırdayamayacak şekilde sarıyorlar o fazla gibi geliyor demek istedim
Benimki ayni ciktiKizlar bugun gittik kontrole bebek catiya inmis yuzunu hic goremedik spinal anestezi olcak su an icin bi aksilik olmasi durumunda genel anesteziye geciyoruz dedi tutmazsa vs diye herhalde kan verdim anesteziye cok heyecanli kizlar bebisi goremedim yaaa dogum yapan arkadaslar bebisleriniz ultrasondaki goruntusuyle ayni mi ?
Burun hic anlayamadim ben ya bayagi buyuk gibi duruyor yassiVardır vardır ha gayret gelecek az kaldı sjdbjdjdj
Ben normal diye biliyorum hatta bazen şaşı falan da bakabilir normalmiş diyorlardı. Zaten net bir şey göremiyor şuan o yüzden, hep mi öyle bakıyor arada mı
Burun ve çene vs aynı ndbxjdnd 3-4 boyutlu değil normal ultrasona göre diyorum diğerlerine girmedim
Heheh bakalim benim ki nasil olcak burnu cok buyuk gorunuyorduBenimki ayni cikti
Şaşı bakma yokta uyandıgında etrafa bakıyor bazen bıze ama göz kırpmıyo dıkkat ettımde sankı bılınclı bakmıyor gıbı geldı.ınternetten baktımda sımdı bebekler dakıkada bır ıkı kez goz kırparmıs sadece goz temasınıda ıkı aylıkken kurar yazıyor.Vardır vardır ha gayret gelecek az kaldı sjdbjdjdj
Ben normal diye biliyorum hatta bazen şaşı falan da bakabilir normalmiş diyorlardı. Zaten net bir şey göremiyor şuan o yüzden, hep mi öyle bakıyor arada mı
Burun ve çene vs aynı ndbxjdnd 3-4 boyutlu değil normal ultrasona göre diyorum diğerlerine girmedim
Bugün benim de kontrol vardı da yüzünü göremedim yani renkli bakmadık zaten 3-4 gün önce bakmıştık acil durum diye doktor çağırdı ölçümlerini yaptı ben de çok merak ediyorum doğduğunda fotodaki gibi mi olacak nasıl olacakKizlar bugun gittik kontrole bebek catiya inmis yuzunu hic goremedik spinal anestezi olcak su an icin bi aksilik olmasi durumunda genel anesteziye geciyoruz dedi tutmazsa vs diye herhalde kan verdim anesteziye cok heyecanli kizlar bebisi goremedim yaaa dogum yapan arkadaslar bebisleriniz ultrasondaki goruntusuyle ayni mi ?
Yeni doganda göz muayenesi ne zaman oluyorKızlar bısey sorcam sımdı 10 gunluk oldu mınnak,bakıyor ama bılınclı baktıgını dusunmuyorum bısey dıkkatımı cektı gozunu kırpmıyor bakarken normalmı bu.
Daha yapmadılar canım bır aylıkken sanırım,işitme testi yaptılar sadece bıde sarılık bıde topuk kanı.30 gunluk olunca kalca ultrasonu olacakmıs bıde asısı varmıs.sımdılık bu kadar bılıyorumYeni doganda göz muayenesi ne zaman oluyor
Benimkinin burnuda ole gorunuodu ama findik gibi cok tatliHeheh bakalim benim ki nasil olcak burnu cok buyuk gorunuyordu
Kuzu benimkide cok kırpmıyor. Normal benceŞaşı bakma yokta uyandıgında etrafa bakıyor bazen bıze ama göz kırpmıyo dıkkat ettımde sankı bılınclı bakmıyor gıbı geldı.ınternetten baktımda sımdı bebekler dakıkada bır ıkı kez goz kırparmıs sadece goz temasınıda ıkı aylıkken kurar yazıyor.
Benimki ultrasonda hep ellerini yüzüne kapatiyordu doğdu simdi uyuyunca yine aynı şekilde ellerini yüzüne kapatıp öyle uyuyorKizlar bugun gittik kontrole bebek catiya inmis yuzunu hic goremedik spinal anestezi olcak su an icin bi aksilik olmasi durumunda genel anesteziye geciyoruz dedi tutmazsa vs diye herhalde kan verdim anesteziye cok heyecanli kizlar bebisi goremedim yaaa dogum yapan arkadaslar bebisleriniz ultrasondaki goruntusuyle ayni mi ?
Evet keşke her şey net olsaydı ona göre kıyafetlerini koyardık. Neyse ben biraz büyük biraz küçük koydummmTartıya koyup tartılmıyor ya sonuçta kemiklerden falan tahmin ediyorlar sanırım. Belli bi ölçme kriteri vardır illa ki. O yüzden net olması zor keşke net olsaydı
Hemşireye verileceklere büyük mü koydun küçük müEvet keşke her şey net olsaydı ona göre kıyafetlerini koyardık. Neyse ben biraz büyük biraz küçük koydummm
Ya benimki 24 Mart doğumum nasipse 17 martta kesiyor iğneyi sonrada kullanmayacaksın dedi sizin hangi değerler pıhtılaşma çok korkuyorum çok erken kesiyorKızlar bugün gün aldık 13 Mart olarak verdi doktorumuz. 38+4 olacağız inşallah. Özelde yapacağım.
Spinal yapıyormuş sadece , sondayı uyuşukken takıp, uyuşukken çıkarıyorlarmış. Sezeryandan sonra karından bastırma oluyormuş biriken kanın çıkması için fakat ilk 4 saat içinde yapıyorlarmış uyuşukluk geçmediği için hissetmeyeceksin dedi. Hastahanede 1 gece kalıyormuşuz. 3 saatte 1 de ağrı kesici yapılacakmış. Spinal + epidural önermiyorum dedi.
Kan sulandırıcı kullanıyorum ben 24 saat önce kesecekmişim , sezeryandan 24 saat sonra tekrar başlayacakmışım 30 gün daha kullanılacakmış.
Bu kadar bilgi aldım.
Allah kolaylık versinKızlar yatışım yapıldı dualarınızı bekliyorum
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavru kuşu canimKızlar yatışım yapıldı dualarınızı bekliyorum
Aynen gerçi kiloya da kalmıyor 2 buçuk kiloda da kesik yırtık oluyor 4 kiloda da genelinde. En başından beri hep 2 hafta önde gittiği için kendimi sezeryana hazırlamıştım. Şimdi 1 hafta önden gitmeye başladı o yüzden normal denesem sıkıntı olur mı diye bi düşünce geliyo ama geri de gidiyoNeden bu kadar kafana taktın kilosunu normal deneyebilmek için mi
Ayyy kuzu bende senin yerine heyecanlandım niye böyle olduO kadar heyecanlıyım ki bugün heyecandan doğurursam şaşırmayın kızlar
Kuzum genelde bilinçli bakmıyorlar ama bir yerlere odaklandıkları da oluyor öylece kalabiliyorlar hiç mi kırpmıyorKızlar bısey sorcam sımdı 10 gunluk oldu mınnak,bakıyor ama bılınclı baktıgını dusunmuyorum bısey dıkkatımı cektı gozunu kırpmıyor bakarken normalmı bu.
Biraz daha için rahatladı mı canım daha iyi misinKizlar bugun gittik kontrole bebek catiya inmis yuzunu hic goremedik spinal anestezi olcak su an icin bi aksilik olmasi durumunda genel anesteziye geciyoruz dedi tutmazsa vs diye herhalde kan verdim anesteziye cok heyecanli kizlar bebisi goremedim yaaa dogum yapan arkadaslar bebisleriniz ultrasondaki goruntusuyle ayni mi ?
Yaa hadi sağlıcakla gelsin kuzucuk canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yatışım yapıldı dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?