Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Mutlu yıllar

Kakasını yiyince ne yapılıyor küvöze mi aldılar yoksa kaç haftalıktı tam olarak doğumu
Yok canım enfeksiyon değeri küvöze alınacak derecede değildi şu anda sürekli emzirdiğim için düşüş olmuş dün kan verdik işte gayet iyi dedi doktor gerek duymadı yani D vitamini verdi gönderdi . Aşırı obur ve ben şimdiden yara bere içindeyim sürekli yiyor nasıl yetişicem bilmiyorum

Merhabalar dün öğleden sonra yavrumu yoğun bakımdan çıkardık. Emzirme eğitimi adı altında dakikalarca 3 kişi savaşarak emzirtti orda. Neyse Eve geldik çocuk ağlıyor aç karnı memeyi ağzına alıyor öpüyor bekliyor ama emmiyor ağlıyor daha da ağlıyor sinirleniyor süt gelmedikçe ne yapacağımızı şaşırdık hiçbir şekilde emmiyor meme ağzında bekliyor ısrarla. çok aç diye annemler kaşıkla biraz besledi. emmedikce akitmayan biberon alınıp gelindi onu emiyor ama memeyi emmiyor bir türlü. Benim kucağımda sakinleşmiyor da biberonu da emmiyor bende babasına geçince susuyor hemen emiyor mamayı. kendimi çok yetersiz hissettim doktor Perşembe cumaya kadar tutalım kg artsın emmeyi iyice öğrensin ama bir daha ancak Perşembe ziyaret saatinden sonra emzirebilirsin dedi. Emmeden nasıl öğrenecek diyip iyice kızıp imza karşılığı çıkardık bu arada

Dependi kullandim bi paket sonra normal pede geçtim zaten normal ped de arka ucu tam kesi yerine denk geliyor sürtünerek böyle oldu jdbdjdnjd tahminim bu, o yüzden günlük ped aldim en kısa olanindan ama yine hassasti zaten o yüzden yine bi batma yapıyor
Ben de öyle yapayım bari başka çarem kalmadı zaten tişkur ederim
Zaten uyuyamıyordum bu gece hepten uyku yok bana
Canim güno senin için bu senenin en güzel güneşi bugün doğuyor sanırım İnşallah her sey istedigin gibi gönlünce gecer inşallah sağlıkla alirsin kucagina minik kuşunu bize haber vermeyi unutma aklımız sizde kalmasın
İyi yapmışsınız canım, orda kalarak neyi yokuşa sürüyorlar hala, cok onemseseydiler size özel oda acarlardir ucretsiz emzir diye de yanina verirlerdi. Dinleri imanları para olmus serefsizlik başka bir şey değil. Bu arada bebişler stresi hisseder yani diyorlar ya anne zor uyutur stresten, baba hemen uyutmuş bile o yüzden stres olma zaman ver bebişe de kendine de. Halledemeyecegin hic bir şey yok. Onun anası sensin

Canim göğüs için silikon uç denesen emmesi için bide belki öyle bı emer biberonla emiyo diyosun wee baby nin var denemekten ne çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…