- 10 Şubat 2014
- 249
- 553
- 303
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.381
İnşallah yine her ihtimale karşı ciğer geliştirici olun ben faydasını çok gördüm, erken doğumdu benim de. Sakin kalmaya çalışın minik iyi olsun da erken de olsa vaktinde de olsa büyüyorlar elbet. İnşallah vaktinde gelmeye karar verir bekler. Korkmayın bebeğinize inanın güçlü savaşçı onlarİnşallah vaktinde olur
Üf evet ne emdin ne çıkardın oluyo cidden xjxbxjxnjd bi de emerken alt gazını çıkarası geliyor vdya emdiktdn hemdn sonra mesela, onu yapayım diye ikinirken midedekileri çıkarıyor deliko15 yada 20 dk emiyor. Sutumu sagmadim hic cok cok dehil normal sütüm. Mesela kucagimda emiyor bitince hala kucagimdayken biraz cikariyor. 5 dk snra yine azcik cikariyor. Diyorum zaten emdigin neki hepsini cikardin
Bende vardı ara ara böyle geliyordu ama süreklilik yoktu bir gün varsa öbür gün yoktu mesela, kendini doğuma hazırlıyor bence veya bu rshim sgzi yumuşaması kısalması vs olurken bu ağrılara sebebo oluyor olabilirkızlar kasıklarımda ağrı var sanki regl olacakmışım gibi gün boyu vardı. Normal doğum yapanlarda var mıydı bu şekilde ağrı sancı
Evet bana da bazen oluyodu o cidden acitiyordu keşpiş olsunİdrar keseme çok kötü vuruyor ya normal mi?yanıyor resmen o kadar şiddetli
Hastaneye geldim 50 üstünde çıktı sancılarım erken doğum olabilir dua eder misiniz
Canım inşallah sağlıkla zamaninda kucağına almak nasip olur bebişiniDoktor gelmedi nst takacaklar tekrar duruma göre ciğer geliştirici yapılacak sanırım sancı devam ediyor hala regl gibi daha şiddetlisi
Kafası aşağı da resmen kafasıyla ezdi ezdş durdu ndnndnx geçmiş ama uyumuşum yani bu saate kadarÜf evet ne emdin ne çıkardın oluyo cidden xjxbxjxnjd bi de emerken alt gazını çıkarası geliyor vdya emdiktdn hemdn sonra mesela, onu yapayım diye ikinirken midedekileri çıkarıyor deliko
Bende vardı ara ara böyle geliyordu ama süreklilik yoktu bir gün varsa öbür gün yoktu mesela, kendini doğuma hazırlıyor bence veya bu rshim sgzi yumuşaması kısalması vs olurken bu ağrılara sebebo oluyor olabilir
Evet bana da bazen oluyodu o cidden acitiyordu keşpiş olsun
Canım inşallah sağlıkla zamaninda kucağına almak nasip olur bebişinierken gelecek de olsa sakin ol erken gelen bebeler daha dirsyetli oluyorlar o yüzden sıkma canını her şey nasip inşallah sağlıkla zamanını bekler minik kuşun
Haber ver lütfen bize de
Yoktu normalde ama yumuşama olmuşİlaçlarla erteleyebiliyorlar canım. Bir çok arkadaşımda bu durum oluştu en azından 35-36 ya kadar tuttular. Açıklık var mıydı?
Evet o arada biterdi muhtemelen. Sadece ilk başta oldu bulantı, çıkarken ya da dikerken olmadı. İlk yürüyüşte zor olmadı daha kötü bekliyordum ama iyi gecti.Ben baştan diyim midem bulanıyor diye ilacı salsınlar
Hımm kordon kanı falan olmasa 14:30 gibi bitecekmiş yani. Senin mide bulantın oldu mu?
Daha yapmadık ama yapcaz gün içinde çişli bez de alamıyoruzOyy kiyamam mama takviyesi mi yapiosun peki
Oy zamanında gelsin kuzucuk inşallahHastaneye geldim 50 üstünde çıktı sancılarım erken doğum olabilir dua eder misiniz
Evet canım aynen ama ben yine de çıkardım :)Anestezist bana doğumun ortasındayken damar yolundan bir şey yaptı. Miden bulanabilir çok normal yaptığım ilacın öyle bir yan etkisi var kötü olursan söyle demişti. Sanırım bahsettiğiniz şey de bu. Benim hafiften bulandı kötü oldum gibi oldum söyledim çok normal merak etme diye sakinleştirdi
Allah yardımcınız olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsun
Ne yaptınız bir gelişme var mıYoktu normalde ama yumuşama olmuş
Doğum olacak veya bekleyeceğiz dediler mi ?Dilaltı hapı verdiler serum taktılar yine biraz rahatladım ilk gelişime göre ama yatış verdiler
Canım kontrol altında olman güzel, ertelenmesi için tüm gerekli işlemler yapılacaktır. Doktor geldi mi? Onun ongorusu ne oldu? Dualarım seninle, seninki de tüp bebek biliyorum tüm geçirdiğin süreci. Dualarım seninle.Dilaltı hapı verdiler serum taktılar yine biraz rahatladım ilk gelişime göre ama yatış verdiler
Cok sagol canim gercekten ben de denerimSıfır baş ağrısı. 4 saat sonra direkt 2 filtre kahve içmemi söyledi anestezi dr u içtim hiç bel ve baş ağrım yok. 3 gün böyle yapacaksın günde 2 sütsüz filtre kahve 2.5 litre su dedi
Insallah ben ve diger arkadaslarda hayirlisiyla atlatiriz bu sureci senin gibi kolayliklaTam tersine operasyona girince çok panikledim ve tansiyonum düştü 7/5 oldu , kalp ritmim 80 e düştü ve mide bulantısı geldi ama sonra bir şey verdiler damardan hemen geçti zaten normalmiş düşmesi ya da yükselmesi hazırlıklılar. Ameliyathane ekibi çok çok önemli ben çok şanslıydım çok iyi insanlardı.
Yaa doğum yapmışsın canım çok sevindim sağlıkla kucağına almanaKızlar bebek sureklı gaz sancısı cekıyor sütümde daha tam gelmedı mamada yemıyor,hepımız ayaktayız suanda kızılca kıyaöet koptu evde o aglıyo ben aglıyorum,bu yenıdogdanda gaz sancısı neden olur ne ıyı gelır yasayan oldumu hiç
Süpersin adına çok sevindim. Benim de çok güzel geçecekEvet o arada biterdi muhtemelen. Sadece ilk başta oldu bulantı, çıkarken ya da dikerken olmadı. İlk yürüyüşte zor olmadı daha kötü bekliyordum ama iyi gecti.
İyi misin herhangi bir gelişme var mı?Dilaltı hapı verdiler serum taktılar yine biraz rahatladım ilk gelişime göre ama yatış verdiler
Gözün aydın canım allah ayırmasın kuzuşunlaYarın oğlum doğalı 32 gün olacak ama ben yeni doğum yapacak gibi heyecanlıyım. Bilmeyenler için bebeğim küvezdeydi ve Allah'ın izniyle yarın çıkarıyoruz. Heyecan, panik, korku aşırı var. Nasıl bakacağız biz bu çocuğa, ya doğru yapamazsak ya çocuk elimizde rezil olursa korkusu, ilk kez tam kavuşacak olmanın heyecanı, bebek konusunda bilgisizliğin paniği. Doğuma giderken bu yüzden heyecanlanıyormuşsunuz demek. Ben kuveze gireceğini de biliyordum bir de kontrole gidip doğuma girince bu duyguları yaşamamıştım
Amin çok ayrı kaldık sonunda gerçekten ilk çocuk ilk torun hepimiz bilgisiz. İnşallah dediğiniz gibi olur da çok güzel bakabilirim. Doya doya koklamak bacaklarını öpmek istiyorum, babası hele ilk kez kucağına alacak. Dedeler neneler ilk kez görecek. Kimse göremiyordu anne babadan başkaGözün aydın canım allah ayırmasın kuzuşunlaÇok güzel anne olduk sıkma canını o yavsuşa en güzel sen bakacaksın, bi bakışıyla anlayacaksin derdini çünkü senin bir parçan bunlara takılıp anı kaçırma bu anlar da çabuk geçecek şıp diye Maşallah kuzuya da sonunda geliyor annesinin kucağına
Herkes nasıl da heyecanla bekliyodur şimdiAmin çok ayrı kaldık sonunda gerçekten ilk çocuk ilk torun hepimiz bilgisiz. İnşallah dediğiniz gibi olur da çok güzel bakabilirim. Doya doya koklamak bacaklarını öpmek istiyorum, babası hele ilk kez kucağına alacak. Dedeler neneler ilk kez görecek. Kimse göremiyordu anne babadan başka
O sana her şeyi öğretecek merak etme onu kucağına aldığın an annelik yükleniyorYarın oğlum doğalı 32 gün olacak ama ben yeni doğum yapacak gibi heyecanlıyım. Bilmeyenler için bebeğim küvezdeydi ve Allah'ın izniyle yarın çıkarıyoruz. Heyecan, panik, korku aşırı var. Nasıl bakacağız biz bu çocuğa, ya doğru yapamazsak ya çocuk elimizde rezil olursa korkusu, ilk kez tam kavuşacak olmanın heyecanı, bebek konusunda bilgisizliğin paniği. Doğuma giderken bu yüzden heyecanlanıyormuşsunuz demek. Ben kuveze gireceğini de biliyordum bir de kontrole gidip doğuma girince bu duyguları yaşamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?