Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Ya yanlış anlamayin tabide birde emekler tarzda dursan o şekilde versen yer çekiminden kaynaklı süt akışı da daha hızlı oluyormuş belki yerçekimiyle bebeğin agzina hiç yük binmez yorulmaz çok zor biliyorum oğlum emmeye alışsın diye 6 ay savaş verdim amuda bile kalktım diyebilirim bu günler geçecek bebek büyüdükçe çene kası geliştikçe rahat kavrayacak yanlış anlamayın ben buraya çok takılıyorum ama 3 çocuğumda Mart nisan ayına denk geldiği için özel hissettiriyor bana

Ne kadar süre emziriyorsun canım sütün çok mu hiç sağdın mı ne kadar var acaba genelde fazlalıktan dolayı kusuyor bebekler emzirdikten sonra hemen yatırma biraz sindirsin öyle yatır olmadı
15 yada 20 dk emiyor. Sutumu sagmadim hic cok cok dehil normal sütüm. Mesela kucagimda emiyor bitince hala kucagimdayken biraz cikariyor. 5 dk snra yine azcik cikariyor. Diyorum zaten emdigin neki hepsini cikardin

Ayy hayır neden yanlış anlayayım vallahi her yolu denemeye hazırım yani, silikon ucla mi o şekilde emekler tarzda verdiniz memeyi, benimki ne şekilde olursa olsun çıplak memeyi tutmuyor maalesef ama yer çekiminden faydalanmak mantıklı sadece süt bebeğin boğazına kaçmaz mi bu sefer de yatar pozisyondayken

Çok iyiyiz çok şükür o da bende ..mis gibi kokuyor insan kaç çocuğu olursa olsun o ilk taze güzel kokuyu unutamıyor Harika bişey gerçekten
Di mi minnacık kuş mis kokulu bende bebek özlemişim abla gözüme çok büyük geliyor
Sağlıcakla büyütün canım

Acaba ne saçmalarım meraktayım

Ay kusmak en korktuğum şeeeyyyyy yeni fobi yüklendiiiiii
Kötü düşünme canım ilkinde yaşamadım öyle bir şey sende yaşamazsın söylüyorsun midem bulanıyor diye hemen metpamid koyuyorlar zaten geçiyor benim ikincisindeki işlemim de sıkıntılıydı uzun sürdü ondan

Evet ikinci sezeryan daha zor diyor herkes daha agriliymis canim iste ben tansiyonum olculdukce panik yapiyorum
Beybi 9 aydır bir şeyleri sen stres hep yapıyorsun bak bu zamana kadar geldik çok şükür artık sondayız hallolacak merak etme kendini rahat bırak bırak artık
Bir de bana güven 2 kere gebelik zehirlenmesi geçirmiş biri olarak söylüyorum ilkinde geçirdim ikinciden başlangıçtı ilkinde 20 tansiyonla doğuma girdim ikincisinde 15 di bir şey olmuyor bunları düşünüp kendini iyice strese sokma sonuca odaklan sonuç çok güzel olacak onun için dua et diğer türlü dediğim gibi doğumun bence iki türlüsü de zor kolay bir şey yok ama sonucu her şeye değer sağlıcakla inşallah

15 yada 20 dk emiyor. Sutumu sagmadim hic cok cok dehil normal sütüm. Mesela kucagimda emiyor bitince hala kucagimdayken biraz cikariyor. 5 dk snra yine azcik cikariyor. Diyorum zaten emdigin neki hepsini cikardin
Oy kıyamam kuzucuk ya fazla geliyordur diye biliyorum ama sen sütüm fazla değil diyorsan kontrole gittiğinizde bir danış istersen emzirdikten sonra da dik pozisyonda tutmaya çalış hemen yatırma benimde az sütüm sarılık olduk hemencecik biz de

Bebeğin kafasını hafiften yana doğru tutacak şekilde vermeye çalışın
Yani silikonla denemen bence daha mantıklı ilk başta slikonla tutmayı becersin ardından çenesi kuvvetlernince ucsuzda başarabilir inşallah

Al benden de o kadar. Hastanede 4 kişilik aile fotoğrafımız olsun istiyordum ama o acıyla aklıma gelmedi bile.

Haklisin canim ben bayagi stres oldum karaciger enzimim vs dusmemistibi ara doktor surekli testler vs yapti ordan bi korku geldi gitmiyor da ins hersey guzel olur ilk olunca sanirim bir bilinmezlik oluyor

Evet canım bende beklemeye kadar verdim sadece emzirirken oda çok terliyor diye pamuk ıslatıp vücudunu sildim bugün biraz . Düştü düşecek zaten

Bunda benim de ameliyat masasında mide bulantım oldu. Hemen bulantı önleyici ilaç verdiler. Bir yandan da başımın yanına örtüler serdiler kusarsam diye. Çok şükür ilaç etki etti. Heyecandan da olabilir tabi o bulantılar.

Kuzum ben hiç bahsetmemiştim doktora hemoroidim var diye açıkçası o zamanlar aklıma da gelmedi . Normal doğum yaptım . İlk günler dikiş ağrım var sanıyordum ama meğer hemoroid yüzünden oturamıyor acı çekiyormuşum Onuda tuvalete çıkınca anladım . Kabız olmazsan sorun yaşamazsın bence . Ben 4 gün felan acısını çektim çünkü kabız oldum ama şükür bugün 10.günümüz çok çok daha iyiyim. Ama sen yine doktoruna danış derim . Cidden acısı kötü oluyor .

tesekkuler bende araba var ama puset yok onu kendim alacağım sadece sormak istemiştim sanırım doğumdan hemen sonrada kullanılabilen bir araba

Ben 1 ay uğraştım geçen hafta en son oturamıyordum bile o yüzden doktora söylemiştim. Kendisi patladı bir de ona da şaşırdım nasıl bi şey anlamadım. Acaba ıkınırsam yine şişip patlar mı çünkü şu an tuvaletimi yaparken de şişiyor. Bir de bi tane değil 4 tane falan parça var dışarı çıkmış şekilde. 2 kutu krem fitil sıcak su oturma banyolarıyla falan ancak geçti. Yine aynı süreci yaşamaktan korkuyorum bir de doğumda ön tarafta da dikiş oluyor oturamazsam falan diye korkuyorum. Tuvalete çıkmak kabus oluyor zaten. Sezeryan olursam kabız olmamaya dikkat edip oraya krem tedavisine falan başlamayı düşünüyorum belki tamamen kaybolur diye. O yüzden emin değilim yine doktora sorarım tabi ki de kararı bana bırakırsa bilmiyorum işte

Bunu deneyeceğim yaa insaAllah faydası olur çok teşekkür ederimm

Kiminle görüşüyorsun canım? Nasıl bi yöntem izlemiştin?

Arkadaşım tam olarak meme reddi yaşadı danışman şle çözebilmişti anca asla ağzına almıyordu memeyi, bizdeki sorun tembellikti ağzına alıuor ama çekmiyor çünkü biberona alışmış beni çekmediği için doymuyor mama istiyor ağlıyor emsede emmesede aç gibi davrnaıyordu tabi sütüm doyurmuyor bende sütüm yok zannediyordum sağıp veriyordum bazen geliyordu bazen gelmiyordu sağımda habire mastit belasıylada uğraşıyordum boşalmadığı için bir ay uğraştım çabaladım olmadı ne düzgün çektirebildim ne sütü artırabildim ne de mamayı bırakabildik tamam artık şöyle biri var dedim eşime onunla görüşücem ve ben memeden kesicem dedim ismi Dilruba DEMİREZER arkadşaımda memnun kaldığı için bu kişiyi seçtim ben çok fazla seçenek var uzaktan online olarak danışmanlık aldık Allah binlerce kere razı yatar kalkar dua ederim o kadına aldığı para iki mama parasıydı ve mamayı tamamen bıraktık sütüm şarıl şarıl oldu bebeğim kilo almaya başladı beni çok güzel çekmeye emmeye başladı lohuslaık depresyonundan bile kurtuldum o rahatlık ile

Canim gozunaydin anali babali buyutsun bas agrin var mi ?

Ve nabzin nasildi benim yukseliyor panikten
Tam tersine operasyona girince çok panikledim ve tansiyonum düştü 7/5 oldu , kalp ritmim 80 e düştü ve mide bulantısı geldi ama sonra bir şey verdiler damardan hemen geçti zaten normalmiş düşmesi ya da yükselmesi hazırlıklılar. Ameliyathane ekibi çok çok önemli ben çok şanslıydım çok iyi insanlardı.

Ben baştan diyim midem bulanıyor diye ilacı salsınlar
Ben 13.50 de girdim 14.04 te bebiş doğdu benim çıkmam 15.00 ı buldu çünkü kordon kanı ve kordon dokusu aldırdık doğru alınabilmesi için baya oyaladı bizi. Dikiş kısmı 20-25 dk sürüyor.
Hımm kordon kanı falan olmasa 14:30 gibi bitecekmiş yani. Senin mide bulantın oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…