Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Bende bu masaj yağını duydum ve doğacak yavruya deneyeceğim faydası oluyor mu gerçekten birde farklı ürünlerini de denedinizmi memnun kaldınız mı

Daha 3 gün önce muayene oldum her şey iyi demişti doktor ama ebe muayene etti şimdi rahim ağzı yumuşamış sancım 4 dk da bir düzenli geliyor 2.serumu taktılar ama azalmadı hala
Geçmiş olsun canım gece bende doğum sancı ile acile gittim ciğer geliştirici iğne oldum ama rahim agzim kapaliymis sizin acikmiymis yarında ignemi olcam bı iki günede doğumu gerçekleştiririz heralde sizin sancı nasildi

Çok şükür evinde annesi daha iyi bakacak minik savasciya herşey daha güzel olcak inşallah

Ciğer geliştirici yapıldı serum devam ediyor sancı azalmıyor bir türlü
Oyy illa erken gelecek bebiş inşallah biraz daha dayanabilir. Vaktini kendi seçiyor yapacak bir şey yok maalesef. Sağlıkla gelsin de hiç korkmayın. Doğum olunca hemen süt sagmaya geçin. Bana söylememişlerdi. Hemen sağın bir şırınga dahi olsa bebeğinize gönderin anne sütü alsın yavrucak. İhtiyacı çok çok az olacak midesi küçücük olduğundan ama yine de anne sütü alsın

Benim rahim ağzı yumuşamış açılma başlamış galiba bana 12 saat sonra 2.dozu vuracaklarmış ama daha çok küçüğüz 32+4 regl gibi ama daha fazlası kasıklarımdan bacaklarına belime vuruyordu

Daha doğuma da hazır değildim psikolojik olarak bir de onun korkusu var üstümde şimdi

Canım benim zamanını kendisi seçmiş sağlıcakla gelsin inşallah Her şey oluruna varır merak etme daha küçük doğanlarda var bunda da vardır nir hayır sağlıcakla gelir inşallah

Kızlar bundan kullanan var mı gerçekten faydalımı dün gece 1 saat uyudum başıma ağrılar girdi uykusuzluktan alsam mı diyorum reklam falan değil çaresizlik

Adet agrisinin 20 katı belki daha fazlası bende 37 giricem Perşembe sezeryan günüm var ama bebek gelişimi 2 hafta geride yarın ikinci dozu olcaz duruma göre Perşembe beklermi doktor bakalim

Benim de bu sefer kesi yerimin etrafı morardı. Hani iki tarafa açılsın diye mandal gibi bir şeyle tutuyorlar ya onun etkisi sanırım. Ama mide bulantısı beni de çok rahatsız etmişti.

Hiç merak etme sevginle ona en iyi bakan sen olacaksın. Heyecanınız o kadar güzel ki. Sağlıcakla kavuşun yarın inşallah. Çok ayrı kalmışsınız Allah bir daha hiç ayırmasın

Az kaldı kizzz buraya kaka sormaya giricen artık sağlıkla gelsin minik kuşun inşallah
Ayyyy çok heyecanlı ilk çocuktan tecrübeliyim ama unutmuş da olabilirim tabi iki gündür evde hummalı temizlik hazırlık çalışmaları var annecim bir yandan eşim bir yandan Allah razı olsun her şeyi yapıyorlar benim kalbim çarpıyor heyecanlanıyorum sağlıkla kavuşurum inşallah sağ olasın kuzum
Ayyy hadi iki çocuklu hayata gel artık sen de
Ay nasıl olacak hem çok merak ediyorum hem kaygılanıyorum. İkisine de yetebilecek miyim? Bu gelecek olan bebişimi de kucağıma aldığımda oğlumdaki gibi hissedecek miyim? Suçluluk duyguları, vicdan, korku hepsi bir arada. Korkuyorum ikisini de çok sevip ikisine de yetmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…