- 11 Temmuz 2024
- 1.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.145
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.481
Benimde öyle elim ayak bileklerim fena şiş durumda geçer inşallah en kısa sürede ondan ziyade şu sezeryan yarası bir an önce iyileşse çok daha rahat edicemKızlar doğum yapanlara soruyorum ödeminiz varmı ya patlıycak elim ayağım şaka gibi bi durum da yım Doğumdan sonra oldu
Ama doymuyor gibi geliyor korkuyorum doymayinca yine biberona geçiyorum hersey başa sarıyor doydugunu nasıl anlayacağım bilmiyorumSağıp vermek yerine onun emmesini sağlamak daha kolay, memeyi ağzına koyduğunuzda C şeklinde tutup baş parmağınızla ucuna doğru çizgi şeklinde bastırarak masaj yapın bir yandan uyanık tutun emzirme pozisyonlarınında hepsini kullanın özellik basketbol tutuşu yaparsanız koltuk altındaki sütleride bebek çekmiş olur o tarafta daha çok süt vardır, üç kere beş kere bir süre sonra hem süt artar çekmesiyle hem o meme emmeyi öğrenir hem mastit riski azalır tabi bu süreçte biberon Emzik asla yok
Bende bende çok zor gerçektenOf of inşallah kısa sürede halledebilirim yoksa kaç ay nasıl böyle devam edicem ben10 günde çöktüm mdkskskska
Sezeryan mi oldunuz? Bende de aynisi oldu ama bir kaç gün içinde kendiliğinden geçtiKızlar doğum yapanlara soruyorum ödeminiz varmı ya patlıycak elim ayağım şaka gibi bi durum da yım Doğumdan sonra oldu
Aldım denicem bakalım 3 al 2 öde varmış bir yatıştırıcı kremini ve şampuanını da aldım elimde kalsın çok zorlanıyor ıkınırken bebikimBende bunu merak ediyorum hatta diğer ürünlerini de merak ediyorum
Ayyy ipektoşum benim heyecandan çarpıntılarım arttı nefes alamıyorum ara ara heyecandan
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah saat kaçta doğumunBen sabah doğuma gireceğim inşallah. 3 sezaryenim olacak
ama sen çok stres yapıyorsun kuzum bu konuda sakin ol biraz. Öyle şeyler okuma. Doktorun takibini yapıyordur risk gördüğü an zaten müdahale edecektir. Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin böyle dua et için de ferahlar hem. Çok var 40-41 de sağlıklı şekilde doğuranlar. Onlara odaklan. Her an gelebilir artık sondayızİçim çok sıkılıyor 39+4 oldum kaç gündür geç doğum yapanları okuyorum doğum şekilleri nasıl olmuş bebek kakasini yapmış mi iri bebeklerin doğumda omuz takılma köprücük kemiği kırığı vs bunları okuyorum. Sezeryan olmak istemiyorum ki böyle derken arkadaşların normal doğumu nerdeyse sezeryan kadar olmuş dikislerden dolayı ama iki normal doğum yapan birinin sezeryan istemmesi normal bence hele iki küçük çocuğu varsa. Normal doğum olsa 38+6 da daha 3600 di kilosu kesin 4 kilo olmuştur şimdi onu normal dogurmakta zor. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğimi dogururum cidden sitrese girdim artık.
Ahahah önceden yârın muayenesi olan var mı derdik
Allah razı olsun. 7 30 da burda olun dediler. Sanırım 8:30 da olacak. Sizin ve doğum bekleyen herkes sağlıcakla kucağına alırsın inşallahSağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah saat kaçta doğumun
Sarılık var mı kuzumEvet canım tutmuyor mememi silikonla emziriyorum ondam da çekemiuor mu anlamadım ki, uyuyakalıyor hemen yorulup
Sarılık var mı kuzumEvet canım tutmuyor mememi silikonla emziriyorum ondam da çekemiuor mu anlamadım ki, uyuyakalıyor hemen yorulup
Çiş ve kakadanAma doymuyor gibi geliyor korkuyorum doymayinca yine biberona geçiyorum hersey başa sarıyor doydugunu nasıl anlayacağım bilmiyorum
Fundam sen nasılsın doğum ne zamanama sen çok stres yapıyorsun kuzum bu konuda sakin ol biraz. Öyle şeyler okuma. Doktorun takibini yapıyordur risk gördüğü an zaten müdahale edecektir. Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin böyle dua et için de ferahlar hem. Çok var 40-41 de sağlıklı şekilde doğuranlar. Onlara odaklan. Her an gelebilir artık sondayızbenim ilk doğum 39+2 de oldu sezaryen oldu. Yani beklesek daha beklerdik sanırım doktorun zaten ona göre önlemini alıyordur. Sağlıkla gelsin
Evet canım 7 den 14 e çıkmıştı sarılığı mama başladık mecbur, cuma günü gittiğimizde düşmüş belli teste gerek yok dediSarılık var mı kuzum
Canım sorun ne biliyor musun devlet Hastanesi'nde takipli olunca öyle belli bir doktorun olmuyor o yuzdende öyle bı yönlendirme olmazsa gel.bunu yapalım filan değilde daha çok acilde işini gorme taraftarı oluyorlar. Mesela ben geçen perşembe gittim ya bana hiç demedi bile haftaya doğumun olmazsa gel filan vs. Ya da hiç tahlil bile yapılmıyor genelde sağlık ocağı tahlillerine göre ben biraz tecrübelerime dayanarak yüksek çıkan değerleri söyleyip ona göre tekrar tahlil bile yapma gereği görmeyip ilaç veriyorlar ona da bak o kadar idrar yolu enf var dedim bir kere bile kültür almadılar manurol verip gönderiyor bu bir doktor değil hepsi böyle yakinimdaki devlet hastanesi malesef böyle uzak olana çocuklardan dolayı gitmedim. O yüzden doğumu uzak olanda yapacagim ama ona da hiç belirtisiz acile gitsem daha önce yaşadım biliyorum niye geldin oliyor. Malesef sağlık sistemi seni özele teşvik ediyor ama özeli de her butce kaldiramiyor.ama sen çok stres yapıyorsun kuzum bu konuda sakin ol biraz. Öyle şeyler okuma. Doktorun takibini yapıyordur risk gördüğü an zaten müdahale edecektir. Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin böyle dua et için de ferahlar hem. Çok var 40-41 de sağlıklı şekilde doğuranlar. Onlara odaklan. Her an gelebilir artık sondayızbenim ilk doğum 39+2 de oldu sezaryen oldu. Yani beklesek daha beklerdik sanırım doktorun zaten ona göre önlemini alıyordur. Sağlıkla gelsin
Ben elimden geldigince okuyorum ama hep tek elimde oglan oluyor, cevap bile yazamiyorumBebesini alan gitti galiba
Haklısın canım bu konuda imkansızlıklar insanı yoruyor. Benim bulunduğum ilçede devlet hastanesi bile yok sağlık ocağı gibi bir hastane var poliklinik yok. Yan ilçeye gittim birkaç defa 4 kadını aynı anda muayeneye alıp birini çatalda bekletip diğer üçünün sorunlarını aynı anda dinlediğine şahit oldum şok oldum gidemedim. Bana en yakın il dışı olan il’e gidiyorum 1.5-2 saatlik yol ama içim rahat doktorumu çok seviyorum uzun araştırmalarım sonucunda buldum zaten tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ben ikinci çocuğuma. O doktorumla devam ediyorum. Bir çocuğum daha var ama mecbur kalınca uzaktakine gidip geliyorsun maalesef. Bence sen de araştırma yatan bir doktor bul ve ona git gel derim. Hem için rahat olur hem bir düzen olur hem stres yapmamış olursun. Naçizane tavsiyeCanım sorun ne biliyor musun devlet Hastanesi'nde takipli olunca öyle belli bir doktorun olmuyor o yuzdende öyle bı yönlendirme olmazsa gel.bunu yapalım filan değilde daha çok acilde işini gorme taraftarı oluyorlar. Mesela ben geçen perşembe gittim ya bana hiç demedi bile haftaya doğumun olmazsa gel filan vs. Ya da hiç tahlil bile yapılmıyor genelde sağlık ocağı tahlillerine göre ben biraz tecrübelerime dayanarak yüksek çıkan değerleri söyleyip ona göre tekrar tahlil bile yapma gereği görmeyip ilaç veriyorlar ona da bak o kadar idrar yolu enf var dedim bir kere bile kültür almadılar manurol verip gönderiyor bu bir doktor değil hepsi böyle yakinimdaki devlet hastanesi malesef böyle uzak olana çocuklardan dolayı gitmedim. O yüzden doğumu uzak olanda yapacagim ama ona da hiç belirtisiz acile gitsem daha önce yaşadım biliyorum niye geldin oliyor. Malesef sağlık sistemi seni özele teşvik ediyor ama özeli de her butce kaldiramiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?