- 11 Temmuz 2024
- 1.376
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.142
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.361
En üzüldüğüm nokta annemin bile var hastane 90 larda bu teknolojinin içinde benim yok acıdan öyle bir vazgeçişAl benden de o kadar. Hastanede 4 kişilik aile fotoğrafımız olsun istiyordum ama o acıyla aklıma gelmedi bile.
Hatırlıyorum canım benim o süreci beraber çok konuşmuştuk benimde yine yükselmişti karaciğer değerlerim sen artık akışına bırak çok az kaldı sağlıcakla inşallahHaklisin canim ben bayagi stres oldum karaciger enzimim vs dusmemistibi ara doktor surekli testler vs yapti ordan bi korku geldi gitmiyor da ins hersey guzel olur ilk olunca sanirim bir bilinmezlik oluyor
Bana da verdiler ama mideme çok bastırdı sanki bu sefer doktor ondan mı oldu acaba dedim göbekmdeliğimin etrafı biraz morardı heyecan da olabilir tabi canımBunda benim de ameliyat masasında mide bulantım oldu. Hemen bulantı önleyici ilaç verdiler. Bir yandan da başımın yanına örtüler serdiler kusarsam diye. Çok şükür ilaç etki etti.Heyecandan da olabilir tabi o bulantılar.
Benim muhtemelen tokluk ya da bastırmadan oldu canım ilkinde de bulanmıştı ama çıkarmamıştımBen baştan diyim midem bulanıyor diye ilacı salsınlar
Hımm kordon kanı falan olmasa 14:30 gibi bitecekmiş yani. Senin mide bulantın oldu mu?
Aynen öyletesekkuler bende araba var ama puset yok onu kendim alacağım sadece sormak istemiştim sanırım doğumdan hemen sonrada kullanılabilen bir araba
SelamlarBenim bebeğin emmesi için bir çok ebe ugrasti ama fayda etmedi kim ne yaptıysa emzirme danışmanı bu konuda gerçekten faydalı olabilir mi? Meme ucum da var ama bebek asla tutmak istemiyor tiksinir gibi davranıyor ancak silikon uc takınca emiyor
Oyy kiyamam mama takviyesi mi yapiosun pekiOy kıyamam kuzucuk ya fazla geliyordur diye biliyorum ama sen sütüm fazla değil diyorsan kontrole gittiğinizde bir danış istersen emzirdikten sonra da dik pozisyonda tutmaya çalış hemen yatırma benimde az sütüm sarılık olduk hemencecik biz de
Benim doktorum 41’e kadar kontrollü bir şekilde beklediğini 41 bitiminde de doğum olmazsa bir fitil verdiğini 24 saatte açılma yapıyormuş, yine açılma olmazsa mecbur sezeryana aldığını söyledi. Suni sancı vermiyormuşBebikler gelmezse suni mi alacağız mecbur beklemezlermi bir iki hafta daha
Hastaneye geldim 50 üstünde çıktı sancılarım erken doğum olabilir dua eder misinizKızlar doğumun başladığını nasıl anladınız? Şu an kasıklarımda baskı var ve karnım taş gibi sertleşti komple ama daha 32+4 üm çok erken korkuyorum
Erken doğum riskin var mıydı? Doktorlar doğumu ertelemek için tedavi uygulayabiliyorlar inşallah senin ve bebeğinin sağlığı için en doğru zaman olurHastaneye geldim 50 üstünde çıktı sancılarım erken doğum olabilir dua eder misiniz
Daha 3 gün önce muayene oldum her şey iyi demişti doktor ama ebe muayene etti şimdi rahim ağzı yumuşamış sancım 4 dk da bir düzenli geliyorErken doğum riskin var mıydı? Doktorlar doğumu ertelemek için tedavi uygulayabiliyorlar inşallah senin ve bebeğinin sağlığı için en doğru zaman olurkorkma Allah yardım eder inşallah
Nasıl oldun haberdar et biziDaha 3 gün önce muayene oldum her şey iyi demişti doktor ama ebe muayene etti şimdi rahim ağzı yumuşamış sancım 4 dk da bir düzenli geliyor2.serumu taktılar ama azalmadı hala
Evet onu düşündük kremi sürmeyi bıraktım ama yine de tutmadı ağzına alıyor sonra sanırım meme yumuşak geliyor yumuşaklığı hissedince geri çekiyor ağzınıSelamlar
Senin minik koku konusunda hassas olabilir mi? Sürdüğün krem vs varsa su ile temizlemeyip ardından emzirmeyi denedin mi? Böyle bir olay anlatmışlardı, ufacık kokuya dahi hassasiyeti olan bebisler olabiliyormus.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.. ins en kısa sürede sancilarin yatisir ve rahatlarsınDaha 3 gün önce muayene oldum her şey iyi demişti doktor ama ebe muayene etti şimdi rahim ağzı yumuşamış sancım 4 dk da bir düzenli geliyor2.serumu taktılar ama azalmadı hala
sancı devam ediyor doktoru bekliyoruz serum da bitti yapacak bişey yok diyorlarNasıl oldun haberdar et bizi
Kızlar doğumun başladığını nasıl anladınız? Şu an kasıklarımda baskı var ve karnım taş gibi sertleşti komple ama daha 32+4 üm çok erken korkuyorum
Canım dualarimiz seninle, insallah verilen serumlar işe yarar. Doktorun geldi mi? O ne diyor? Açılma var mı? Sadece yumuşama mı? Ki biliyorsun açılma olsa da uzun süre tutabiliyorlar.Hastaneye geldim 50 üstünde çıktı sancılarım erken doğum olabilir dua eder misiniz
Senin minnak çok seçici, Allah yardımcın olsun canımEvet onu düşündük kremi sürmeyi bıraktım ama yine de tutmadı ağzına alıyor sonra sanırım meme yumuşak geliyor yumuşaklığı hissedince geri çekiyor ağzını
Doktor gelmedi nst takacaklar tekrar duruma göre ciğer geliştirici yapılacak sanırım sancı devam ediyor hala regl gibi daha şiddetlisiCanım dualarimiz seninle, insallah verilen serumlar işe yarar. Doktorun geldi mi? O ne diyor? Açılma var mı? Sadece yumuşama mı? Ki biliyorsun açılma olsa da uzun süre tutabiliyorlar.
Senin minnak çok seçici, Allah yardımcın olsun canım
En üzüldüğüm nokta annemin bile var hastane 90 larda bu teknolojinin içinde benim yok acıdan öyle bir vazgeçiş
Hatırlıyorum canım benim o süreci beraber çok konuşmuştuk benimde yine yükselmişti karaciğer değerlerim sen artık akışına bırak çok az kaldı sağlıcakla inşallah
Bana da verdiler ama mideme çok bastırdı sanki bu sefer doktor ondan mı oldu acaba dedim göbekmdeliğimin etrafı biraz morardı heyecan da olabilir tabi canım
Benim muhtemelen tokluk ya da bastırmadan oldu canım ilkinde de bulanmıştı ama çıkarmamıştım
Allah yardımcınız olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsunHastaneye geldim 50 üstünde çıktı sancılarım erken doğum olabilir dua eder misiniz
İnşallah vaktinde olurAnestezist bana doğumun ortasındayken damar yolundan bir şey yaptı. Miden bulanabilir çok normal yaptığım ilacın öyle bir yan etkisi var kötü olursan söyle demişti. Sanırım bahsettiğiniz şey de bu. Benim hafiften bulandı kötü oldum gibi oldum söyledim çok normal merak etme diye sakinleştirdi
Allah yardımcınız olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsun
İnsallah sancıların siddeti azalmistirDoktor gelmedi nst takacaklar tekrar duruma göre ciğer geliştirici yapılacak sanırım sancı devam ediyor hala regl gibi daha şiddetlisi
İlaçlarla erteleyebiliyorlar canım. Bir çok arkadaşımda bu durum oluştu en azından 35-36 ya kadar tuttular. Açıklık var mıydı?Kızlar doğumun başladığını nasıl anladınız? Şu an kasıklarımda baskı var ve karnım taş gibi sertleşti komple ama daha 32+4 üm çok erken korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?