Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Benimde öyle dün bütün gün vardı nerdeyse bugün hiç yok gibi. Acaba açılmayla vs mi alakalı diye düşündüm

Benimde öyle dün bütün gün vardı nerdeyse bugün hiç yok gibi. Acaba açılmayla vs mi alakalı diye düşündüm

Benim iki gün önce o kadar ağrım sancım vardı ki bana kalsa doğuruyordum ama iki gündür hamile gibi bile değilim. Göbeğim olmasa hamile olduğumu unutcam
Benim de öyleydi djdhjsjdjdjd niye diyorum bilin diye yani belki açıklık vardır veya cidden doğuma hazırlık olarak birden her şey ola da bilir, dogurursunuz yani sıkıntı yok

Ben büyük kızıma o kadar düşündüm ki, kimseyi o kadar sevemem sanıyordum. Küçük kızım bir doğdu, kalbim ikiye bölündü.
Dün gece küçük hiç durmadı, uyumadı. Onunla uğraşırken büyük uyandı, beni göremeyince ağladı. Kucağımda minik kızım memede, koştum büyüğün yanına. Bizi görünce büyük de sakinleşti. İkisine de yetmeye çalışmak yorucu. Hep bir şeyleri eksik yapıyormuşuz gibi olacak. Ama zaten annelik böyle bir duygu durumu değil mi?

kızlarrr önceden vajinal doğum yapanlara soruyorum. Bugün akşam üzerinden beri ara ara bir anda bebişim kemiğimi (çatı muayenesinde eliyle kontrol ettiği kemiği) ittiriyor . Daha önce olmadı böyle. Sizin de vajinal doğumdan önce böyle hissiniz oldu mu? Olduysa ne kadar süre sonra doğum yaptınız?

Hiç bilmiyorum ben bunu yaşamadım

O kadar güzel anlattın ki çok güzel tarif ettim tam da bu. Çok teşekkür ederim canım rahatladım inan ki. Bakalım beni ne maceralar bekliyor

Bazen silikonsuz sol mememi tutuyor ama çok nadir keyfi olursa çözemedim ben bu çocuğu, silikonla başlayıp çıkarıp vermeyi deniyorum bazen. Ama ağlarken asla kabul etmiyor keyfi uerindeyse tutuyor. Sağmak beni de çok yıprattı biberonda kesintisiz emiyor mememde uyuyor çocuk
Teşekkür ederim canım silikonla emdikten sonra da ucu çıkmış oluyor bazen tutuyor tek mememi dediğim gibi ama bazen ağlıyor kavga ediyor silikon takana kadar almıyor ağzına. Daha çok denicem mememi vermeyi
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için söylediklerinizi denicem ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…