Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    131
Tatile girdik şükür canım ama daha tatil modunu bu durumlardan benimseyemedim. Tam rahatlayacağım derken bugün tam bir hafta oldu işte perşembe gecesiydi cuma verip karneleri rahatlayacaktım ama işte senin planın Allahın planı farklı oluyor.. haftaya Salı 32+0 oluyorum hem kontrolüm var hem rapor alacağım doğum izni için. İnşallah bundan sonrası güzel olur

Amin canım cok teşekkür ederim gerçekten öyle çok çaresiz ve korku dolu hissettim ki kerem kerem diyorum o da sanki bana karşılık veriyor anne iyiyim burdayım diye ve yolda giderken ara ara burdayım dedi yavrum benim. Allahım hepimize sağsalim ve zamanında almayı nasip etsin

Kızlar aranızda sağlıkçı, hemşire vs olan var mı ? Ya hastanede iki dirsek bükümümden ve bileğimden damar yolu açıldığında üçü de patladı şişti. En son sağ elimin üstünden damar yolu açıldı 3 gün o damar yolundan serum ilaç aldım elim falan ödem yaptı hep. Çıkınca da morluk oluştu o bileğimde ve bilekten dirsek bükülünce kadar sanki damar boylu boyuna ağrıyor normal mi bu durum normal dediler ama emin olamıyorum

Eklentiler

• 3334A9C6-B136-4487-BCC1-C69BFFC3A94D.jpeg
    69,1 KB · Görüntüleme: 35
Burun tıkanıklığı gebelikten olan değil malesef ayağa kalkınca tıkanıklık aciliyor bu sefer sular seller çeşme sjnxjdjxjdjjd salgın taşımış eve eşim masmalesef grip tıkanıklığı
Ay ben yine uyuyana kadar öyle hissediyorum ben uyurken hareketleri beni uyandirmiyo galiba derin uykuya geciyorum jsbxjdndjd ama anlık uyandığımda bakiyorum hareket ediyo belki de hareketlerine uyaniyorumdur
Maşallahı var dogunca da böyle olur diyolar inşallah geceleri böyle olur sen uyandirdikca uyanir

Amann çok geçmiş olsun iyice hassaslaştık her doğum bir diş diye boşa demiyorlar demek ki ya

Kızlar aranizda kan sulandirici kullanan varsa doktorunuz kac haftalikken biraktircak biliyormusunuz ?
Benim 35. Haftaya kadar kullan dedi canım

Bazen bende uyuyakalıyorum demek ki çok şiddetli olunca uyanıyorum ama artık daha yorgun giriyoruz yatağa ağırlaştık ondanda çok duymuyor olabiliriz

Amin canım her şey güzel olacak inşallah
Ben bu pazartesi çalışabilir raporu aldım ,doktor da zaten bu şekilde verelim eklensin sonrasına dedi .Ben zaten bir hafta kadar ancak çalışabildim maalesef bütün yıl kapandı .Dönüşte de çalışamaz raporu alacağım .Müdüre de söyledim .

fnd_50 canımın ciğeri Allah seni ve evlatlarını korusun Bir daha hiç böyle şeyler yaşama inşallah. Sağlıcakla zamanında al evladını kucağına.

Arkadaşımın yeni bebeği oldu. Herkes 40 ı çıkınca sanki ağlamayacak, gazı olmayacak, uykusu düzene girecek gibi yorumlar yapmış. 40 ı çıkınca onları bul bebeği ver kucaklarına dedim. 40 ında çocuk bir toparlanıyor, anne daha da alışmış oluyor ama bence annenin ilk 3 yılı farklı zorluklarla geçiyor. Sonra alışıyoruz, rahatlıyoruz. Fazla anlam yükleniyor bu 40 ına.

Ay ben de gece 2 de kedimin miyavlamasina uyandim, tamam o da evlat ama gece 2 de ne oldu da o kadar miyavladin. Uyanip salona gittim yanina yattim ve miyavlamasi kesildi.
Dis konusu bende de hep sikintiydi, disimi zor fircaliyordum kanama olacak diye ama guncelleme geldi buna da o kadar sikmisim ki disimi, uyandigimda agrim vardi birkac gundur. Gerci normal diyorum, su surec beni cok strese sokuyor, normal mi dogurucam sezeryan mi? Yapabilecek miyim ? Ultrasonda bebegimi de gostermiyorlar ki dondu mu, kilosu ne kadar bir bilgim olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…