- 22 Mayıs 2024
- 647
- 1.261
- 28
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.501
Been, bu ctesi sormayı düşünüyorum. 31+5 olacağım İnşallahKızlar aranizda kan sulandirici kullanan varsa doktorunuz kac haftalikken biraktircak biliyormusunuz ?
Lohusalik süresince de devam edeceksin dedi bana.Kızlar aranizda kan sulandirici kullanan varsa doktorunuz kac haftalikken biraktircak biliyormusunuz ?
Tatile girdik şükür canım ama daha tatil modunu bu durumlardan benimseyemedim. Tam rahatlayacağım derken bugün tam bir hafta oldu işte perşembe gecesiydiAllah yardımcın olsun canım, hatırlıyorum hastalanmıştın. İnşallah az kaldı. Tatile girdiniz, değil mi? Arada bir açıklık olmayacak sanırım tatilden sonra da direkt doğum iznin başlayacak mı? Tatilde bol bol dinlenirsin İnşallah
Amin canım cok teşekkür ederim gerçekten öyle çok çaresiz ve korku dolu hissettim ki kerem kerem diyorum o da sanki bana karşılık veriyor anne iyiyim burdayım diye"Kerem kerem diye karnıma sesleniyorum' dedin ya orda yaşadığın korkuyu yüreğimde hissettim. Allah'ım hiçbirimize evlat acısı yaşatmasınÇok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm ama şuan iyi olmanıza da çok sevindim. Vaktinde sağlıkla kucağına al inşallah
Ben basından berı haftada 3 kez kullandım 31.haftada bıraktım canmKızlar aranizda kan sulandirici kullanan varsa doktorunuz kac haftalikken biraktircak biliyormusunuz ?
Burun tıkanıklığı gebelikten olan değil malesefGünaydın canım diş ağrısı çok kötü olmuşburun tıkanıklığının tek çözümü bende hava nemlendirici oldu bir kaç kez denedim açmadan uyumaya çalıştım elli defa uyandım burnumun tıkanıklığına birde hep kanıyordu. Dene istersen sende kullanmayı
Ay ben yine uyuyana kadar öyle hissediyorum ben uyurken hareketleri beni uyandirmiyo galiba derin uykuya geciyorum jsbxjdndjd ama anlık uyandığımda bakiyorum hareket ediyo belki de hareketlerine uyaniyorumdurAy aynısı bana oldu eşimle yatmıyoruz hamileliğimin başından beri adamdan çocuğumdan herkesten tiksinmiştim artık tiksintilerim daha iyi durumda bir iki kere denedi bu sefer de yayılarak rahata alışmışım o yüzden zor geldi adamı kovaladımneyse bir iki gün denediğinde sen diyor uyurken bir elimi attım kıpır kıpırdı bu çok hareketli olcak bizi bezdirecek galiba diyor Dedim ya uyutmuyor beni bu kuzucuk sen bile bir ili kere yayyıgında denk geldin ben hergün her gece uyanığım
Maşallahı var dogunca da böyle olur diyolar inşallah geceleri böyle olur sen uyandirdikca uyaniray doğursam ben doğururdum herhalde, 20 li haftalardan beri kasılma tam gazskjfl bi de içerdeki kıpırdak
Sen baya ateşlisin kjfs o kadar yapma kkızzz
ya benim bebem gün içinde hiç durmuyo desem yeri ama gece olunca benle uyuyor. Çok nadir 1-2 gece kıpraştı o kadar
Amann çok geçmiş olsun iyice hassaslaştık her doğum bir diş diye boşa demiyorlar demek ki yaBenim dişim ekmeğin yumuşak tarafını yerken çat diye kırıldı geçen hafta.Bu ay acil bir durum olmadığı sürece diş tedavisi olmuyormuş. Doğumdan sonraya kaldı yaptırmak. Hiç başıma gelmemişti böyle kırılma durumu. Bebiş iyi alıyor benden
Benim 35. Haftaya kadar kullan dedi canımKızlar aranizda kan sulandirici kullanan varsa doktorunuz kac haftalikken biraktircak biliyormusunuz ?
Bazen bende uyuyakalıyorum demek ki çok şiddetli olunca uyanıyorum ama artık daha yorgun giriyoruz yatağa ağırlaştık ondanda çok duymuyor olabilirizBurun tıkanıklığı gebelikten olan değil malesefayağa kalkınca tıkanıklık aciliyor bu sefer sular seller çeşme sjnxjdjxjdjjd salgın taşımış eve eşim masmalesef grip tıkanıklığı
Ay ben yine uyuyana kadar öyle hissediyorum ben uyurken hareketleri beni uyandirmiyo galiba derin uykuya geciyorum jsbxjdndjd ama anlık uyandığımda bakiyorum hareket ediyo belki de hareketlerine uyaniyorumdur
Maşallahı var dogunca da böyle olur diyolar inşallah geceleri böyle olur sen uyandirdikca uyanir
Amin canım her şey güzel olacak inşallahTatile girdik şükür canım ama daha tatil modunu bu durumlardan benimseyemedim. Tam rahatlayacağım derken bugün tam bir hafta oldu işte perşembe gecesiydicuma verip karneleri rahatlayacaktım ama işte senin planın Allahın planı farklı oluyor.. haftaya Salı 32+0 oluyorum hem kontrolüm var hem rapor alacağım doğum izni için. İnşallah bundan sonrası güzel olur
Ben coraspin 100 mg kullaniyorum 21.haftada baslamistim. Perinatolog 34.haftaya kadar kullanmami soyledi, kendi doktorum 32.haftada keseriz dedi. Su an 29.haftamdayimKızlar aranizda kan sulandirici kullanan varsa doktorunuz kac haftalikken biraktircak biliyormusunuz ?
Teşekkür ederim. İlk hamileliğimde olmamıştı ama bunda oldu. Annem derdi bunu, her doğum bir diş diye. Doğruymuş gerçekten.Amann çok geçmiş olsun iyice hassaslaştık her doğum bir diş diye boşa demiyorlar demek ki ya
Benim 35. Haftaya kadar kullan dedi canım
Amin kuzum benim amin inşallah çok teşekkür ederim hepimizin evlatlarını korusun Rabbimfnd_50 canımın ciğeri Allah seni ve evlatlarını korusun Bir daha hiç böyle şeyler yaşama inşallah. Sağlıcakla zamanında al evladını kucağına.
Arkadaşımın yeni bebeği oldu. Herkes 40 ı çıkınca sanki ağlamayacak, gazı olmayacak, uykusu düzene girecek gibi yorumlar yapmış. 40 ı çıkınca onları bul bebeği ver kucaklarına dedim.Evet biraz 40 ını abartıyorlar ama büyüme konusunda bir ay 40 gün sonra aniden bebek sanki şişiveriyor başta çok küçük dokunmaya korkar insan ölevekmi nefes alıyormu derken o süre gecince bu hislerde bitiyorbaşka bir etkisi varmı bilmiyorum
cnm gecmis olsun ama.ne operasyonu ?Kızlar yarın sabah bir operasyon geçireceğim dualarınızı bekliyorum
Hayırdır kuzucum ne operasyonu?Kızlar yarın sabah bir operasyon geçireceğim dualarınızı bekliyorum
Ay ben de gece 2 de kedimin miyavlamasina uyandim, tamam o da evlat ama gece 2 de ne oldu da o kadar miyavladin. Uyanip salona gittim yanina yattim ve miyavlamasi kesildi.Güno
Bomba gibi bir sabah (gerçek bomba) 4 te uyudum az önce mide yanmasi+wc+ diş ağrısı kombosuna kalktim geri de yatamiyom oturdum yatakta bekliyorumburnumun teki kapali teki çeşme olmuş silmekten de yara olacak aciyo zaten hapşırma ile gelen kaçırmadan da sıkıldım hepsine tamam da diş nerden firtladı anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?