- 8 Ağustos 2024
- 165
- 412
- 18
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.481
Günaydın canım diş ağrısı çok kötü olmuşGüno
Bomba gibi bir sabah (gerçek bomba) 4 te uyudum az önce mide yanmasi+wc+ diş ağrısı kombosuna kalktim geri de yatamiyom oturdum yatakta bekliyorumburnumun teki kapali teki çeşme olmuş silmekten de yara olacak aciyo zaten hapşırma ile gelen kaçırmadan da sıkıldım hepsine tamam da diş nerden firtladı anlamiyorum
Evet ben anlamadım bu işi 20 Li haftalardan beri her gün kullanıyorum 31 de gittim devam mı dedim tabir abi hepsi devam dedi doğuma kadar corasprin 35 te bırakcaz dedi sadeceGrupta doktor birine doğuma yakın kullanma demişti diye hatırlıyorum. 34-35. hafta sonra bırakmasını istemiş diye aklımda kaldı
Ben 3 gün kullanmıyım dedim kramp mı desen, sancı mı desen hepsini bir arada yaşadım jdjdkdkdEvet ben anlamadım bu işi 20 Li haftalardan beri her gün kullanıyorum 31 de gittim devam mı dedim tabir abi hepsi devam dedi doğuma kadar corasprin 35 te bırakcaz dedi sadece
Ay bırak madem kendileri bir olsun yıkasınlar hayret bir şey dün 3 posta makine yıkadım onları ütüleyene kadar belim koptu oturup kalkamıyoruz hamile halimizle elinle nasıl yıkacayackmışsın acaba de benim eğilmem sakıncalıymış siz ana oğul oturup halledin bende ütüleyim de bakalım napcaklarKızlar, 2 gündür evde çocuğun eşyalarının makinede mi yoksa elde mi yıkanacak konusu tartışılıyor. Eşim ve KV diyor ki ilk 40 gün elde yıkanacak sonra makineye atılacak. Bütün dünya makinede yıkıyor, biz neden elde yıkıyoruz diyorum. Yok elde yıkanacakmış. İyi o zaman yıkayın diyorum. Ben mi özensizim yoksa bunlar benimle dalga mı geçiyor
Doğum daha sezeryan mı yoksa normal mi olacak o da belli değilAy bırak madem kendileri bir olsun yıkasınlar hayret bir şey dün 3 posta makine yıkadım onları ütüleyene kadar belim koptu oturup kalkamıyoruz hamile halimizle elinle nasıl yıkacayackmışsın acaba de benim eğilmem sakıncalıymış siz ana oğul oturup halledin bende ütüleyim de bakalım napcaklar
Ay aynısı bana oldu eşimle yatmıyoruz hamileliğimin başından beri adamdan çocuğumdan herkesten tiksinmiştim artık tiksintilerim daha iyi durumda bir iki kere denedi bu sefer de yayılarak rahata alışmışım o yüzden zor geldi adamı kovaladımBenim de cadı nsndndn hatta normalde eşim çok denk gelemiyo dün ben uykudayken elini sarmış sabah diyo ki bir oynuyodu içerde şok oldum aşırı derecede hareketliymişnasıl yorgunsam herhalde uyanmadim jdnxjndjd doğunca nasıl olacak acaba bu kadar hareketli olurlar mı bıcır bıcır
Geçmiş olsun canım dişlerimiz iyice hassaslaştı hamilelikten dolayı bebişler bizden kalsiyum alıyor muhtemelen ondandır benimde sürekli kanıyorGüno
Bomba gibi bir sabah (gerçek bomba) 4 te uyudum az önce mide yanmasi+wc+ diş ağrısı kombosuna kalktim geri de yatamiyom oturdum yatakta bekliyorumburnumun teki kapali teki çeşme olmuş silmekten de yara olacak aciyo zaten hapşırma ile gelen kaçırmadan da sıkıldım hepsine tamam da diş nerden firtladı anlamiyorum
ay doğursam ben doğururdum herhalde, 20 li haftalardan beri kasılma tam gazskjfl bi de içerdeki kıpırdakKızlaar bugun benım yaramaz aşırı hareketli patır kütür heryerimde gezıyor,çok garip şeyler yapıyor,bi sıkıntısımı var acaba,galıba bu braxton hicks kasılması denen seyı bugun yaşadım.karnımın bı tarafı sertlestı yukarı dogru kasıldı somra gevsedı.ay dogum yaklasıyomudur nedır
Sen baya ateşlisin kjfs o kadar yapma kkızzzBen de doğalgazı en kısığa alıyordum. Yemek yaparken askılıyla duruyordum, balkon kapısı da açıkboğazım şişer gibi oldu, bağırsakları da bozdum. Şimdi bir tık yükselttim kombiyi, balkonu da açmıyorum askılıyla dururken. Anlamıyoruz o an ama üşütüyoruz
ya benim bebem gün içinde hiç durmuyo desem yeri ama gece olunca benle uyuyor. Çok nadir 1-2 gece kıpraştı o kadarBenim ilk kızım gece 12 benimle uyurdu bildigin içerde şu anda da düzen aynı 12 diyince tık diye uyur eğer düzen bu şekildeyse bu bebek bizi bitirdi demektir
Evet bende kullanmadığımda karnım iyice sertleşiyor sanki bilmiyorum bir zararı varmıdır ama her gün içiyorumBen 3 gün kullanmıyım dedim kramp mı desen, sancı mı desen hepsini bir arada yaşadım jdjdkdkd
Zaten bir kere denesinler bezerler işin içinden çıkılacak gibi değil ama sen bu zevki onlara bir tattır bence en azından yersiz yere konuşmayı bırakırlar arkalarından durulamaya atarsın gerçekten yıkarlarsa da hiç sanmıyorum yıkayacaklarını konuşması kolayDoğum daha sezeryan mı yoksa normal mi olacak o da belli değilsezeryan olursa nasıl yıkayacağım. Yıkasınlar ben de makineye atarım, güvenmiyorum zaten aksjsjsl
geçmiş olsun canımmGüno
Demi kıssss, ben de izlemekten zevk alayımEvet bende kullanmadığımda karnım iyice sertleşiyor sanki bilmiyorum bir zararı varmıdır ama her gün içiyorum
Zaten bir kere denesinler bezerler işin içinden çıkılacak gibi değil ama sen bu zevki onlara bir tattır bence en azından yersiz yere konuşmayı bırakırlar arkalarından durulamaya atarsın gerçekten yıkarlarsa da hiç sanmıyorum yıkayacaklarını konuşması kolay
Hiiiç al bir de çekirdek mis gibi otur izleDemi kıssss, ben de izlemekten zevk alayım
Benim kramplarım ve el ayak uyuşmalarım çok olduğu için magnezyumu doğuma kadar kullanacağım sanırım.Kızlar, doktor magnezyumu ne zamana kadar kullanmanızı söyledi?
40 gün de ne değişiyor bir anlasamKızlar, 2 gündür evde çocuğun eşyalarının makinede mi yoksa elde mi yıkanacak konusu tartışılıyor. Eşim ve KV diyor ki ilk 40 gün elde yıkanacak sonra makineye atılacak. Bütün dünya makinede yıkıyor, biz neden elde yıkıyoruz diyorum. Yok elde yıkanacakmış. İyi o zaman yıkayın diyorum. Ben mi özensizim yoksa bunlar benimle dalga mı geçiyor
Benim dişim ekmeğin yumuşak tarafını yerken çat diye kırıldı geçen hafta.Geçmiş olsun canım dişlerimiz iyice hassaslaştı hamilelikten dolayı bebişler bizden kalsiyum alıyor muhtemelen ondandır benimde sürekli kanıyor
Demi, en fazla leke çıkartırken elde sabunla çitilerim. Yok dur KV me yıkatıp makineye atacağım ajsjsklsls40 gün de ne değişiyor bir anlasamHer şeyi 40 ına bağlıyorlar. 40 gün sonra gaz sancısı olmadan düzene gireceğini de iddia ediyor ya insanlar
Hiç özensiz değilsin. Makine varken niye elde yıkayacaksın ki. Kakası taşar leke olur vs beyaz sabunla çitileyip makineye öyle atarsın en fazla. O da leke kalmasın diye. Çünkü bebek deterjanları leke çıkarmada yetersiz kalıyor. Elde yıkanacak diye ısrar ederlerse de eşine yıkat, bakalım ikinci kez yıkamaya yanaşacak mı
Şimdiki makinalar gayet yeni temiz şöyle yapılır makinanı güzelce temizlersin öyle yıkarsın bebişin kıyafetlerini ilk 40 gün ayrı atarsın en fazla elde yıkayacak vakit olmazki isterlerse kendileri alıp elde yıkayabilirler aklıma bişey geldi abimin çeyizini diziyorduk tüm eşyaları bana yıkatıp dizdirdiler gelin ve annesi en son geldi altı odalı evin tüm perdelerini önüme atıp hepsi ütülenecek dedi gidil içeri oturdular topladım perdeleri bende onların önüne attım tüm perdeler ütülenecekmiş alın ütüleyin dedim pat perdeler kırşık kırışık asıldıKızlar, 2 gündür evde çocuğun eşyalarının makinede mi yoksa elde mi yıkanacak konusu tartışılıyor. Eşim ve KV diyor ki ilk 40 gün elde yıkanacak sonra makineye atılacak. Bütün dünya makinede yıkıyor, biz neden elde yıkıyoruz diyorum. Yok elde yıkanacakmış. İyi o zaman yıkayın diyorum. Ben mi özensizim yoksa bunlar benimle dalga mı geçiyor
Evet biraz 40 ını abartıyorlar ama büyüme konusunda bir ay 40 gün sonra aniden bebek sanki şişiveriyor başta çok küçük dokunmaya korkar insan ölevekmi nefes alıyormu derken o süre gecince bu hislerde bitiyor40 gün de ne değişiyor bir anlasamHer şeyi 40 ına bağlıyorlar. 40 gün sonra gaz sancısı olmadan düzene gireceğini de iddia ediyor ya insanlar
Hiç özensiz değilsin. Makine varken niye elde yıkayacaksın ki. Kakası taşar leke olur vs beyaz sabunla çitileyip makineye öyle atarsın en fazla. O da leke kalmasın diye. Çünkü bebek deterjanları leke çıkarmada yetersiz kalıyor. Elde yıkanacak diye ısrar ederlerse de eşine yıkat, bakalım ikinci kez yıkamaya yanaşacak mı
Baştan görümceyi korkutmak istemişlerŞimdiki makinalar gayet yeni temiz şöyle yapılır makinanı güzelce temizlersin öyle yıkarsın bebişin kıyafetlerini ilk 40 gün ayrı atarsın en fazla elde yıkayacak vakit olmazki isterlerse kendileri alıp elde yıkayabilirler aklıma bişey geldi abimin çeyizini diziyorduk tüm eşyaları bana yıkatıp dizdirdiler gelin ve annesi en son geldi altı odalı evin tüm perdelerini önüme atıp hepsi ütülenecek dedi gidil içeri oturdular topladım perdeleri bende onların önüne attım tüm perdeler ütülenecekmiş alın ütüleyin dedim pat perdeler kırşık kırışık asıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?