Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    131
Günaydın canım diş ağrısı çok kötü olmuş burun tıkanıklığının tek çözümü bende hava nemlendirici oldu bir kaç kez denedim açmadan uyumaya çalıştım elli defa uyandım burnumun tıkanıklığına birde hep kanıyordu. Dene istersen sende kullanmayı

Grupta doktor birine doğuma yakın kullanma demişti diye hatırlıyorum. 34-35. hafta sonra bırakmasını istemiş diye aklımda kaldı
Evet ben anlamadım bu işi 20 Li haftalardan beri her gün kullanıyorum 31 de gittim devam mı dedim tabir abi hepsi devam dedi doğuma kadar corasprin 35 te bırakcaz dedi sadece

Ay bırak madem kendileri bir olsun yıkasınlar hayret bir şey dün 3 posta makine yıkadım onları ütüleyene kadar belim koptu oturup kalkamıyoruz hamile halimizle elinle nasıl yıkacayackmışsın acaba de benim eğilmem sakıncalıymış siz ana oğul oturup halledin bende ütüleyim de bakalım napcaklar

Doğum daha sezeryan mı yoksa normal mi olacak o da belli değil sezeryan olursa nasıl yıkayacağım. Yıkasınlar ben de makineye atarım, güvenmiyorum zaten aksjsjsl

Ay aynısı bana oldu eşimle yatmıyoruz hamileliğimin başından beri adamdan çocuğumdan herkesten tiksinmiştim artık tiksintilerim daha iyi durumda bir iki kere denedi bu sefer de yayılarak rahata alışmışım o yüzden zor geldi adamı kovaladım neyse bir iki gün denediğinde sen diyor uyurken bir elimi attım kıpır kıpırdı bu çok hareketli olcak bizi bezdirecek galiba diyor Dedim ya uyutmuyor beni bu kuzucuk sen bile bir ili kere yayyıgında denk geldin ben hergün her gece uyanığım

Geçmiş olsun canım dişlerimiz iyice hassaslaştı hamilelikten dolayı bebişler bizden kalsiyum alıyor muhtemelen ondandır benimde sürekli kanıyor

ay doğursam ben doğururdum herhalde, 20 li haftalardan beri kasılma tam gazskjfl bi de içerdeki kıpırdak
Sen baya ateşlisin kjfs o kadar yapma kkızzz
Benim ilk kızım gece 12 benimle uyurdu bildigin içerde şu anda da düzen aynı 12 diyince tık diye uyur eğer düzen bu şekildeyse bu bebek bizi bitirdi demektir
ya benim bebem gün içinde hiç durmuyo desem yeri ama gece olunca benle uyuyor. Çok nadir 1-2 gece kıpraştı o kadar

Ben 3 gün kullanmıyım dedim kramp mı desen, sancı mı desen hepsini bir arada yaşadım jdjdkdkd
Evet bende kullanmadığımda karnım iyice sertleşiyor sanki bilmiyorum bir zararı varmıdır ama her gün içiyorum

Doğum daha sezeryan mı yoksa normal mi olacak o da belli değil sezeryan olursa nasıl yıkayacağım. Yıkasınlar ben de makineye atarım, güvenmiyorum zaten aksjsjsl
Zaten bir kere denesinler bezerler işin içinden çıkılacak gibi değil ama sen bu zevki onlara bir tattır bence en azından yersiz yere konuşmayı bırakırlar arkalarından durulamaya atarsın gerçekten yıkarlarsa da hiç sanmıyorum yıkayacaklarını konuşması kolay

geçmiş olsun canımm

Demi kıssss, ben de izlemekten zevk alayım

40 gün de ne değişiyor bir anlasam Her şeyi 40 ına bağlıyorlar. 40 gün sonra gaz sancısı olmadan düzene gireceğini de iddia ediyor ya insanlar
Hiç özensiz değilsin. Makine varken niye elde yıkayacaksın ki. Kakası taşar leke olur vs beyaz sabunla çitileyip makineye öyle atarsın en fazla. O da leke kalmasın diye. Çünkü bebek deterjanları leke çıkarmada yetersiz kalıyor. Elde yıkanacak diye ısrar ederlerse de eşine yıkat, bakalım ikinci kez yıkamaya yanaşacak mı

Geçmiş olsun canım dişlerimiz iyice hassaslaştı hamilelikten dolayı bebişler bizden kalsiyum alıyor muhtemelen ondandır benimde sürekli kanıyor
Benim dişim ekmeğin yumuşak tarafını yerken çat diye kırıldı geçen hafta. Bu ay acil bir durum olmadığı sürece diş tedavisi olmuyormuş. Doğumdan sonraya kaldı yaptırmak. Hiç başıma gelmemişti böyle kırılma durumu. Bebiş iyi alıyor benden

Demi, en fazla leke çıkartırken elde sabunla çitilerim. Yok dur KV me yıkatıp makineye atacağım ajsjsklsls

Şimdiki makinalar gayet yeni temiz şöyle yapılır makinanı güzelce temizlersin öyle yıkarsın bebişin kıyafetlerini ilk 40 gün ayrı atarsın en fazla elde yıkayacak vakit olmazki isterlerse kendileri alıp elde yıkayabilirler aklıma bişey geldi abimin çeyizini diziyorduk tüm eşyaları bana yıkatıp dizdirdiler gelin ve annesi en son geldi altı odalı evin tüm perdelerini önüme atıp hepsi ütülenecek dedi gidil içeri oturdular topladım perdeleri bende onların önüne attım tüm perdeler ütülenecekmiş alın ütüleyin dedim pat perdeler kırşık kırışık asıldı

Evet biraz 40 ını abartıyorlar ama büyüme konusunda bir ay 40 gün sonra aniden bebek sanki şişiveriyor başta çok küçük dokunmaya korkar insan ölevekmi nefes alıyormu derken o süre gecince bu hislerde bitiyor başka bir etkisi varmı bilmiyorum

Baştan görümceyi korkutmak istemişler
Helal olsun, sonuçta kendi yaşayacağı ev. Sana ne onların perdesinden

Kızlar aranizda kan sulandirici kullanan varsa doktorunuz kac haftalikken biraktircak biliyormusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…