Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    126
ilik dus bende de cok ise yariyor, ilik dusumu alip kendimi guzelce yagliyorum. Magnezyumumu da ozellikle uyumadan once iciyorum, uykuya da faydasi var cunku ve full verimle kullanmaya calisiyorum( ya da ben de placebo etkisi yapti bilemiyorum)
Bir de sunu farkettim gecen hafta burda kar vardi, evden cikamadim spora da gidemedim, her gece aciyla agriyla uyandim, saatlerce de geri uyuyamadim. Bu hafta 2 pilates 2 yoga yaptim, nerdeyse hergun de bi disari ciktim, markete de gitmis olsam hareket ettim, ve cok daha az bolundu gece uykularim

Ben strepsils pastil kullanıyordum geçmiş olsun canım
Sen önerdiğin için arastirmiyorum yüksek ihtimalle sormuşsundur benden daha çok arastiriyorsun djndkdjdjd bal limonla gideyim pastile gerek kalirsa buna bakarim, ben tek boğaz için demiyorum üşüteceksem onu önden keseyim her türlü icecege okeyim ilaclik olmadan kesilsin
Bol bol hareket o zaman sndndnnd ben de magnezyumu saldım şimdi hareket zamanı kramplara uyanmak istemem

Kızlar bende sağa sola yatınca sırt kemiklerim birbirine girmis gibi oluyor. Soluma yatınca cok kasık ağrım oluyor. Sırt üstü rahat ediyorum. Ebeye söyledim icim rahat değil diye. Zaten bebek sende ki kan akışını kullanıyor dedi. Senin başın dönmüyorsa tansiyonun düşmüyorsa sırt üstü yatınca bi problem olmaz nasıl rahatsan öyle yat dedi. Ama sırt üstü yatarken başın döner tansiyon düşmüş gibi gözlerinin önünde birseyler uçar o zaman değiştir dedi.

Benim sırt üstü bu son aya kadar etkilemiyodu diye ben de çok takilmiyofum ama artık bebek ağır diyr mı bilmiyorum rahatsiz ediyo beni tansiyonluk mu bilemicem ama rahatsiz ettiği için belimi rahatlatacak kadar sırt üstü durup dönüyorum bidaha

Çok geçmiş olsun canım .Şimdi nasıl oldun ?Allah bebişlerimizi korusun inşallah

maşallah34 olmuşsunuz siz kocaman olmuş az kalmış gelmesine en azından erkenden kurtulacaksın daha 2 ay bekleyeveğim böyle en kötüsüde bu
Evet canım benim az kaldı benim çok şükür ama işte doğum streside ayrıymış şimdide o stres var üzerimde birde son aylar daha zormuş gerçekten

Burada ben kotu olunca zencefil oneren arkadaslar olmustu, biz ondan da cok memnun kaldik esimle gunde 1-2 ictik. Taze zencefili sicak suyun icine atmistim, limon ve bal da ekleyip icmistik. Doktorum c vitamini al demisti, 1000 mg lik C vit almistim suda cozunenlerden. Bir de bogazim icin pekmez de iyi geldi bana. Bogazim acidikca bir kasik pekmez atmistim.
Hemencecik gecer insallah

Hangi vitamin bizde var yeni aldik ama hamileler doktoruna sorup içsin yaziyodu üstünde:')

Ya ben hastaydıım doktoruma sormuştum kullanabilirsin demişti. Olur da ağrın sızın olursa iyi gelir onun harici sıcak suya limon sıkıp iç, tansiyona da dikkat et

Ya şu c vitaminlerinden içebiliyor muyuz cidden ben de onu merak ediyordum

Sancıyı ve kasılmayı kesiyor ve hissetmiyorsun ya canım o yüzden son zamanlarda kestiriyorlar

Ya şu c vitaminlerinden içebiliyor muyuz cidden ben de onu merak ediyordum
Bana direkt doktorum ic dedi, yine tr amerika farki olabilir bilmiyorum yanlis yonlendirmiyim ama ben bazi sabahlar demir ilacimi da c vitamini ile birlikte aliyorum, cunku kanim dusuk cikinca ozellikle ya c vitamini ile birlikte al ya da asidik bir seylerle birlikte dedi, portakal suyu ile ugrasamadigim sabahlar bunla birlikte aldim. Benim ictigim soyle bir seydi, ki bunu da doktorum bogazim cok kotu cok halsiz hissediyorum diyince kendisi onerdi
warcrew

Eklentiler

• IMG_0579.jpeg
    335,4 KB · Görüntüleme: 8
Tr de olmayabilir belki bu şimdi doktora sormak lazım o zaman melesef xjxndjjdd cuma günü randevum var sorarım madem

Oha aydinlandim şuan jsndjdjjd magnezyumu kullandigimdan beri benim de kabizlik sorunun yoktu şimdi başlar kesin yine
magnezyum mukemmel bir sey benim birakasim hic yok ama bakalim ne diyecek doktorum. Kabizlik gercekten cok zorluyor, bir de ben asiri sinirleniyorum kabiz olunca, kimse hamilelikte kabizlikla sinanmasin

Kızlar hastane çıkışı aldınız mı aldıysanız paylaşabilir misiniz. İsimli modellerden istemiyorum erkek için güzel model bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…