- 8 Ağustos 2024
- 158
- 394
- 18
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.141
Ben aylardır uyku sıkıntısı çekiyorum vallahi kafayı yedim artık. Yok arkadaş dalamıyorum uykuya. Şimdi bulduğum tüm yöntemleri yazıcam ama bi gün etki ediyo bi gün etmiyo yani sen yine de dene.Kızlar uyuyamıyorummmmmmmmm. Ya çıldırcam. Sağıma soluma yatmaktan omuzlarım çürüdü. Kasıklarım ve kaburgalarım ağrıyor. Saat başı tuvalet için kalkıyorum. Bildiğiniz baykuş oldum. Deneyimli annelere soruyorum. Artık doğuma kadar hep mi böyle. Gebelik başında uyumaktan gözlerimi açamazken şimdi gözlerimi kapatamıyorum Yokmu bunun bi ayarı?
İnşallahBen aylardır yatıyorum. Stresli Bi süreç olsada sonu güzel olacak inşallah. İlk bu riskli haftaları atlatmak istiyorum biraz daha rahatlamak için. Sonra 35 lere gelsek çok güzel olacak
Dikkat ediyorum canim senin ikizler tüp bebek mi benim klomenle olduBen de ilk bu haftalarda kasılmaya yaşamıştım sen gene de takipte ol ne kadar sürede sıklaşıyor not al karnının alt tarafı biraz uyuşuyor gibi oluyor sonra geçiyor inşallah sıkıntısız bu süreci atlatiriz ben de ocağın sonunu göreyim diye dua ediyorum bol bol istirahat et ve sıvı al
Aminnn canımm MayammKuşuummm hiç korkmaaa dualarım sizinle her şey mükemmel olcaksenin nazlı çiçeklerin seni üzmeyecek
Evett canım tüp bebekle hamile kaldım.Dikkat ediyorum canim senin ikizler tüp bebek mi benim klomenle oldu
Neler çektiğini en yakından gördüm o yüzden mutluluğu çok çok hakediyorsunAminnn canımm Mayamm
Öyle yorgunum kii geçse şu günler alsam kucağıma ikisinide evimize gitsem diyorum.Bunlar tam nazlı çiçekler varya dün konuşuyorum ikisi de sırayla tepki veriyor
Seni o kadar iyi anlıyorum ki sarılmak istedimEvett canım tüp bebekle hamile kaldım.
mucizelerimiz bizi üzmeyecek.Ben biraz kendimi yıpratıyorum ağlıyorum ister istemez ama güçlü kalmaya çalışıyorum
Ay ben çok ağladım dün falan ama doktorum ağlama daha da durumu kötüleştirme sakin ol ve yat dedi ilaçlarını düzenli iç dedi. Bakalım Allah bize yardım etsin inşallahEvett canım tüp bebekle hamile kaldım.
mucizelerimiz bizi üzmeyecek.Ben biraz kendimi yıpratıyorum ağlıyorum ister istemez ama güçlü kalmaya çalışıyorum
Ayarı yok bende kafayı yemek üzereyim her yerim ağrıyor ağırlaştım kramplaştım karnım acıyor büyüdü dönemiyorum. Sırt üstü de yatmak sakincaliymis. Ben de nasil yatacağımı şaşırdım artık.Gerçekten acayip bir haldeyim
Kaynamış suya bal ve limon ekleyip tuketebilirsin. Varsa karadut özüde iyi geliyor.Kizlaaar kocacim ve kızkardeşim de anlık olarak hasta ve benim boğazım agriyacak hissediyorum şuan hafif de bi öksürük oluşmaya başladı ilaçsız boğaza da iyi gelecek multi iyilestirici tüm tariflere açığım acil
Kasılma mı bilmiyorum ama birden karnım heryerinden ortaya doğru çekiliyor, sertleşiyor ve sanki sıkışıyor gibi. 20 saniye kadar sonra gevşiyor.Kızlar şu kasılmayı nasıl anlıyorsunuz ? Ben ayaktayken hep karnım sert oluyor hiç yumuşak değil otururken yatarken vs yumuşak oluyor
Benim karnım hep böyle duruyor bebiş sanki tam ortada duruyor brn ayaktayken ve sert oluyor sürekli karnımın ortasıKasılma mı bilmiyorum ama birden karnım heryerinden ortaya doğru çekiliyor, sertleşiyor ve sanki sıkışıyor gibi. 20 saniye kadar sonra gevşiyor.
Bendede ayni boyle oluyor. 1 haftadir magnezyumu biraktim doktor ara sira ic duzenli icme artk dedi. Biraktigimdan beri boyle kasilma yaşiyorm. Gunde bikac defa oluo hemen gecio. Bebek karnimin belli bölgesinde toplanio gibi sertleşiyorKasılma mı bilmiyorum ama birden karnım heryerinden ortaya doğru çekiliyor, sertleşiyor ve sanki sıkışıyor gibi. 20 saniye kadar sonra gevşiyor.
Ay bana da 30. Haftada magnezyuma ihtiyac duymaya basladim yazdi ama iki üç hafta kullan maksimum sonra bırak dediBendede ayni boyle oluyor. 1 haftadir magnezyumu biraktim doktor ara sira ic duzenli icme artk dedi. Biraktigimdan beri boyle kasilma yaşiyorm. Gunde bikac defa oluo hemen gecio. Bebek karnimin belli bölgesinde toplanio gibi sertleşiyor
Bana artik icme böbreklerin etkilenmesin dedi. Baskada bise bilmiyom :)Ay bana da 30. Haftada magnezyuma ihtiyac duymaya basladim yazdi ama iki üç hafta kullan maksimum sonra bırak dedi20 gün içtim işte şimdi son 10 var ama içmiyorum:') bırakınca ne oluyo birakmayinca ne oluyo çözemedim yani niye birakiyoruz gerginim jdjdjd
Ben strepsils pastil kullanıyordumKizlaaar kocacim ve kızkardeşim de anlık olarak hasta ve benim boğazım agriyacak hissediyorum şuan hafif de bi öksürük oluşmaya başladı ilaçsız boğaza da iyi gelecek multi iyilestirici tüm tariflere açığım acil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?