Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    126
Tr de olmayabilir belki bu şimdi doktora sormak lazım o zaman melesef xjxndjjdd cuma günü randevum var sorarım madem
Ayy bizi de aydınlat sana zahmettt
Oha aydinlandim şuan jsndjdjjd magnezyumu kullandigimdan beri benim de kabizlik sorunun yoktu şimdi başlar kesin yine
Benim kabızlık sorunum vardı magnezyumum bitmişti içmiyordum. Doktor da ısrarla bana magnezyum markaları yazıyordu delirtti beni ndmxmc yabancı olduğu için beni anlamıyor sanıyordum. Şimdi magnezyumum geldi başladım kabızlığım gitti

ben de son 3 gündür içmiyorum. İçgüdüsel mi acaba . Haftaya cumartesi doktor randevum var İnşallah sorayım bakayım

İnanamıyorum. Benim kabızlık ondan mı geri geldi

Benim doktor da ağrın oldukça iç dedi magnezyum demek ki fazlası da zararlı. Ama bana da çok iyi geldi magnezyum
Bana bildiğin çatır çutur yazıyor her seferinde. Sanki kendi üretiyormuş gibi . Fix kullandığım ilaçlar için bir sonraki randevuma çok varsa her 10 günden soruyorum devam edeyim mi diye kajsjakaka

selam kızlar benimde magnezyumum bitti Nates magnezyum sitrat kullanıyordum şimdi de hiçbiyerde bulamıyorum depoda felnda yok dediler başka alayım diyorum önerilerinizi bekliyorum şimdi doktorada sormak istemiorm kendi anlaştığı markayı önerecek sizler deneyimlediğiniz için en azından en işe yarayanı alayım diyorum

Merhaba az önce bu takımı sipariş ettim çok uyguna geldi inşallah güzel çıkar

Eklentiler

• IMG-20250119-WA0002.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar aksam yemegını 4 te yemıstık,acıktık bu saatte hamur mayaladımyalnız un kokusu vardı ya yerken(ne yedıgımı canınız cekmemesı adına soylemıcem) neden olur bu un kokusu?zaman dar oldugu ıcın mayalandıramadım pek ondan olabılırmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…