Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
Kizlar icinizde bebek kiyafetlerini sivi degilde toz olan bebek deterjaniyla yikayan olldumu ? Ddeterjjan kalintisi oluyor diolar bende toz olandan almistim. Gidip sıvı olandanda alsammi
Ben ilk bebeğimde kullanmaya çalıştım tozlar makineyi bile maf etti sürekli tıkanıyordu o yüzden toz almayı bir daha hiç düşünmüyorum canım

Günaydın kızlaarbu bebelerin biberonudur emziğidir yıkayım dıyorum bugun.ama nasıl yıkayacagız bılgısı olan bı aydınlatsın pleasekaynatacakmıyız yoksa sadece sıcak sudamı bekletecegız
Selam canım biberon temizleyici deterjanlar var kullanırsak onlardan almamız gerekecek onlarla güzelce yıkayıp sonra da kaynatabilirsin

Yani evet bende bu şekilde düşünüyorum yeterli gelmemişti kullanmıştık ama yeterli de gelebilir gelmediğinde eşim hemen eczaneden almıştı zaten yine aynı şekilde ilerleriz hastane civarında da mutlaka eczane oluyor zaten süt gelirse de gerek kalmaz

yağıda clooe deneyeceğim galiba nebilim çok seçenek var deneye yanıla bulacağız birşeyler

Eklentiler

• resim_2025-01-14_091401363.png
    234,4 KB · Görüntüleme: 46
Sütyeni falan nasıl alsam bende bilmiyorum

Hayır ücretsiz izin zaten birde senelik izin vardı bebek 9 aylık olunca başlamak zorundaydim bende mecbur çıkış istedim baktiracak kimsem yok
ailem şehir dışında biraz onlar gelip idare edeceğiz. sonrasında 6 7 aylık olunca ya bakıcı ya kreş bi haline yoluna bakacağım ben de. yoksa benim de baktıracak kimsem yok ailemle aynı şehirde değilim

Muhendisinoğlu ilk bebeğimden beri takip ediyordum aslında ona bakmayı ihmal etmişim inceledim şampuanları temiz içerikli olanlardan birine karar vereceğim. Ecowell, biopedin, clooe, babys green, babyton, minoris. Bunlar temiz içerikli kızlar baktım ve yazdım sizin için fikir olur diye düşündüm. Bunlardan birini alacağım ben de. #reklamdeğil

ya sahi neden öyle oluyor acaba bi tık bekliyor kan ondan mı? Doktor bana bekleyen kanda şeker düşer demişti

Kızlar günaydınnn
kapı süsü, çikolata ya da dağıtmak için hediyelik bi şeyler yaptırdınız mı? neler yaptınız? onları araştırıyorum ama güvenilir bi yer bulamadım henüz bilgisi olan yaptıran var mı? neler yaptırdınız?

Henüz yaptırmadım şubatta yaptıracağım . Ben bu sayfadan yaptırmayı düşünüyorum canım

Eklentiler

• IMG_7484.jpeg
    202,3 KB · Görüntüleme: 39
ben instagramda baykuş concepte yaptırdım. Kapı süsü, hediyelik, çikolata #reklamdeğil

Oy maşallah bayağı hızlısın bende 15 tatili bekliyorum çantayı o zaman halledicem inşallah
Hızlı değil de g*t korkusu diyelim zjxbjsndjd o hafta full erken doğuranlara denk geldim okudum falan dedim yapam dursun
Benim gibi şampuan konusunda hala düşünen var mı kızlar ya ben ne güzel Mustela alacaktım niye böyle oldu şimdi #reklamdeğil
Evet ya mustela alıp gececektim diğer seceneklere bakarim artık en azından yenidoğan olduğu dönemde kokusuz vs olsun isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…