- 11 Temmuz 2024
- 1.051
- 1
- 2.310
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #24.681
Ben ilk bebeğimde kullanmaya çalıştım tozlar makineyi bile maf etti sürekli tıkanıyordu o yüzden toz almayı bir daha hiç düşünmüyorum canımKizlar icinizde bebek kiyafetlerini sivi degilde toz olan bebek deterjaniyla yikayan olldumu ? Ddeterjjan kalintisi oluyor diolar bende toz olandan almistim. Gidip sıvı olandanda alsammi
Selam canım biberon temizleyici deterjanlar var kullanırsak onlardan almamız gerekecek onlarla güzelce yıkayıp sonra da kaynatabilirsinGünaydın kızlaarbu bebelerin biberonudur emziğidir yıkayım dıyorum bugun.ama nasıl yıkayacagız bılgısı olan bı aydınlatsın please kaynatacakmıyız yoksa sadece sıcak sudamı bekletecegız
Yani evet bende bu şekilde düşünüyorum yeterli gelmemişti kullanmıştık ama yeterli de gelebilir gelmediğinde eşim hemen eczaneden almıştı zaten yine aynı şekilde ilerleriz hastane civarında da mutlaka eczane oluyor zaten süt gelirse de gerek kalmazMerhaba. Kızıma doğum yaptığımda elinde fazladan mama olan bir arkadaşı gerekirse diye eşime vermişti o marka mamayı. Ama doktor uygun bulmamıştı. Keçi sütlü olduğu için uygun bulmamıştı sanırım. Ben şu an mama almayı düşünmüyorum. Sezeryan olacağım, hastanede ihtiyaç olursa zaten hemşireler hazırlar, şırınga ile içiririz. Doğunca her ağlaması açlık olarak zannediliyor, özellikle bize yardıma gelen büyükler tarafından. Hemen "mama ver" direktifleri geliyor. Bunu bir kez daha yaşamak istemiyorum. Doğsun bi, sütüm evde hâlâ gelmemiş olursa eczaneden bir kutu mama alırız diye düşünüyorum.
Al benden de o kadar valla makineyi tıkamıştı. En iyisi sıvı olanBen ilk bebeğimde kullanmaya çalıştım tozlar makineyi bile maf etti sürekli tıkanıyordu o yüzden toz almayı bir daha hiç düşünmüyorum canım
clooe almayı düşünüyorum bende mustela alacaktım kafam rahattıBenim gibi şampuan konusunda hala düşünen var mı kızlarya ben ne güzel Mustela alacaktım niye böyle oldu şimdi #reklamdeğil
ailem şehir dışında biraz onlar gelip idare edeceğiz. sonrasında 6 7 aylık olunca ya bakıcı ya kreş bi haline yoluna bakacağım ben de. yoksa benim de baktıracak kimsem yok ailemle aynı şehirde değilimSütyeni falan nasıl alsam bende bilmiyorum
Hayır ücretsiz izin zaten birde senelik izin vardı bebek 9 aylık olunca başlamak zorundaydim bende mecbur çıkış istedim baktiracak kimsem yok
clooe içerik bilgisi var mı canım sendeclooe almayı düşünüyorum bende mustela alacaktım kafam rahattı
Yaaa mühendisinoğlu paylaştıysa tamamdır şampuanı da mı öneriyoryağıda clooe deneyeceğim galiba nebilim çok seçenek var deneye yanıla bulacağız birşeyler
ya sahi neden öyle oluyor acaba bi tık bekliyor kan ondan mı? Doktor bana bekleyen kanda şeker düşer demiştiHergün on kere şeker ölçüyorumdur herhalde çünkü benim aletmi böyle hepsimi bilemedim farklı ölçümler çıkıyor. geçen gün açlık tokluk kan verdim hastanede şeker ölçüm cihazını yanımda götürmüştüm açlık kanı verir vermez çıktım kendim ölçtüm 100 çıktı. Hastanenin sonuçlarında ne çıktı dersiniz açlık 85
Kızlar günaydınnn
kapı süsü, çikolata ya da dağıtmak için hediyelik bi şeyler yaptırdınız mı? neler yaptınız? onları araştırıyorum ama güvenilir bi yer bulamadım henüz bilgisi olan yaptıran var mı? neler yaptırdınız?
Cnm fiyatlari nasil sayfanin bilgin varmiHenüz yaptırmadım şubatta yaptıracağım . Ben bu sayfadan yaptırmayı düşünüyorum canım
Çok teşekkürler canım bakayım bende çok güzel görünüyor ya :)Henüz yaptırmadım şubatta yaptıracağım . Ben bu sayfadan yaptırmayı düşünüyorum canım
Rica ederim canımÇok teşekkürler canım bakayım bende çok güzel görünüyor ya :)
ben instagramda baykuş concepte yaptırdım. Kapı süsü, hediyelik, çikolata #reklamdeğilKızlar günaydınnn
kapı süsü, çikolata ya da dağıtmak için hediyelik bi şeyler yaptırdınız mı? neler yaptınız? onları araştırıyorum ama güvenilir bi yer bulamadım henüz bilgisi olan yaptıran var mı? neler yaptırdınız?
Hızlı değil de g*t korkusu diyelim zjxbjsndjd o hafta full erken doğuranlara denk geldim okudum falan dedim yapam dursunOy maşallah bayağı hızlısın bende 15 tatili bekliyorum çantayı o zaman halledicem inşallah
Evet ya mustela alıp gececektim diğer seceneklere bakarim artık en azından yenidoğan olduğu dönemde kokusuz vs olsun isterimBenim gibi şampuan konusunda hala düşünen var mı kızlarya ben ne güzel Mustela alacaktım niye böyle oldu şimdi #reklamdeğil
canım doktor kontrölüne gitmiştim cevap yazamadım sana şimdi geldim eve sen bakmışsın zaten sayfaya yağ şampuan ıslak mendil pişik kremi herşeyi incelemiş fikir olur enazındanclooe içerik bilgisi var mı canım sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?