Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115

Ben de aynı hep üşüyen biriyim gece üstüm açık uyanıyorum sürekli bunaliyorum sicaktan doğalgaz en düşükte hep zaten gelen üşüyor ama ben yanıyorum sjbdjdjdjd regl olamiyoruz ya menopoz gibi sicakliyoruz herhalde bilemedim sjnxjjx

Geçmiş olsun canım sıkma canını hepimizde var gibi bir şey sen nasıl oldun iyi misin bayağıdır görünmüyordun :)

Bize ihanet etti, dün Şubat annelerine yazdı önce imagination forever
Ama rahatsızmış canım Rabbim şifa versin
maya91 warcrew kızlaarr bayadır gıremedım evet bıraz canım sıkkındı bıde grıp oldım uzerıne daha dun gırdım foruma ılk kez sızlerı ozledım ama hepınız ıyı olun bu ıdrar tahlılı ıcın aıle hekımı aradı cok yuksek bıda tahlil ver dedı kosa kosa kadın dogumcuya gıttım ve tertemız cıktı,şaka gıbı ama gerceksonra kasıktakı beldekı agrıda bebek dpgum pozısyonundaydı ters donmus sıpa yıne oturmus o yuzden artmıs.son durumlar bende bu

hadi yaa nasıl yanlış çıkıyor ? İlki sağlık ocağı mıydı? sağlık ocağında bekliyor ya

İyi bari temizse sıkıntı yok sıpalar küçücük yerde dört dönüyor

Bak evet ondan olabilir töbe menopozlu gibi

hadi yaa nasıl yanlış çıkıyor ? İlki sağlık ocağı mıydı? sağlık ocağında bekliyor ya
Evet canım saglık ocagıydı ilki.ıkıncısı hastanede verdım.saglık ocagına guven olmuyor demekkı onu anladım.cunku bıtane bıle bısey cıkmadı tertemız

Hiç beni etiketlemiş mi özledim diye bak bak bak

O yanma ve deli iştah gelemedi bana ya. Hala aşerme yok. Biraz hamile gibi hissetmeli yani insan. Kocamın bu kadar rahat olması doğru değil koşuşturması lazımdı yani isteklerimle

Selamlar acaba mantar olup olmadığına kendi doktormuz bakar mı ya baktırdınız mı hiç

O yanma ve deli iştah gelemedi bana ya. Hala aşerme yok. Biraz hamile gibi hissetmeli yani insan. Kocamın bu kadar rahat olması doğru değil koşuşturması lazımdı yani isteklerimle
hislerime tercüman oldun. Biz biraz zor yol aldık tüp bebekle oldu ama aşılamalar falan benim için çok zordu. Eşime demiştim ki bi hamile oluyum gece seni kaldırıp canımın cektiğini aldırcam çekeceğin var demiştim. Aşermedim hiç aşeremiyorum

Merhaba kızlar bende uzuun zamandır bişey yazamasam ama çoğunlukla okuyorum yazdıklarınızı.Farkettimde genelde önden gidiyor bebişler bugün doktora gittim 27+4 1600 grolmuş bnm bebişte 2 hafta önden gidiyor.üstelik şeker vs de çıkmamıştı.sağlıkla gelsinler inşallah.

Selamlar acaba mantar olup olmadığına kendi doktormuz bakar mı ya baktırdınız mı hiç
Bende nerseyde gebeligimin basindan beri vajinal enfeksiyon var. Ama doktorum bakmadi hic. Ben sikayetimi soyledim oda fitil verdi durum hep bu sekilde gitti. Yani bakip muayene etmedi mantarı

Yaaaa bende hiç asermedim hiç kosturmadim kocamı gerçi şunu çok canım çekmişti "yayla çorbası" dünyada ulaşılması en zor şey

Ben bi gece tam uyumak üzereyken içim yandı kola istedim neyse geç oldu yarın bi yudum içerim dedim gece 1 falandı gitti bi tekel buldu aldı geldi sjbdjsjdks bi tek bu olabilir onun dışında genelde iştahım hep açık zaten aserme durumum yok bezdiremedik kocalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…