- 10 Temmuz 2024
- 939
- 2.032
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #24.381
Bize ihanet etti, dün Şubat annelerine yazdı önceGeçmiş olsun canım sıkma canını hepimizde var gibi bir şeysen nasıl oldun iyi misin bayağıdır görünmüyordun :)
En düşüğe aldım ben de ve bazen pijama üstünü çıkarıp atletle kalıyorum. Eşim diyor ki buz gibi tenin. İçten yanıyorum galiba resmen boğuluyorum sıcaktan. Geçen çarşamba akşamı bunun muhabbeti geçti evde, başladı gülmeye ben içten yanıyorum diyince
Ben de aynı hep üşüyen biriyim gece üstüm açık uyanıyorum sürekli bunaliyorum sicaktan doğalgaz en düşükte hep zaten gelen üşüyor ama ben yanıyorum sjbdjdjdjd regl olamiyoruz ya menopoz gibi sicakliyoruz herhalde bilemedim sjnxjjxBen ki kış çocuğuyum normalde çok üşürüm sıcağı çok severim ama hamilelikte tam tersi oldu. Atlet asla giymiyorum full kısa kollu ve camı açıyorum geceleri ara ara kalkıpevet bizimde en düşukte o bile yakıyor beni. Ateşli hatunuz
Geçmiş olsun canım sıkma canını hepimizde var gibi bir şeysen nasıl oldun iyi misin bayağıdır görünmüyordun :)
Bize ihanet etti, dün Şubat annelerine yazdı önceimagination forever
Ama rahatsızmış canım Rabbim şifa versin
hadi yaa nasıl yanlış çıkıyor ? İlki sağlık ocağı mıydı? sağlık ocağında bekliyor yamaya91 warcrew kızlaarr bayadır gıremedım evet bıraz canım sıkkındı bıde grıp oldım uzerıne daha dun gırdım foruma ılk kez sızlerı ozledım ama hepınız ıyı olun bu ıdrar tahlılı ıcın aıle hekımı aradı cok yuksek bıda tahlil ver dedı kosa kosa kadın dogumcuya gıttım ve tertemız cıktı,şaka gıbı ama gercek sonra kasıktakı beldekı agrıda bebek dpgum pozısyonundaydı ters donmus sıpa yıne oturmus o yuzden artmıs.son durumlar bende bu
İyi bari temizse sıkıntı yok sıpalar küçücük yerde dört dönüyormaya91 warcrew kızlaarr bayadır gıremedım evet bıraz canım sıkkındı bıde grıp oldım uzerıne daha dun gırdım foruma ılk kez sızlerı ozledım ama hepınız ıyı olun bu ıdrar tahlılı ıcın aıle hekımı aradı cok yuksek bıda tahlil ver dedı kosa kosa kadın dogumcuya gıttım ve tertemız cıktı,şaka gıbı ama gercek sonra kasıktakı beldekı agrıda bebek dpgum pozısyonundaydı ters donmus sıpa yıne oturmus o yuzden artmıs.son durumlar bende bu
Bak evet ondan olabilirBen de aynı hep üşüyen biriyim gece üstüm açık uyanıyorum sürekli bunaliyorum sicaktan doğalgaz en düşükte hep zaten gelen üşüyor ama ben yanıyorum sjbdjdjdjd regl olamiyoruz ya menopoz gibi sicakliyoruz herhalde bilemedim sjnxjjx
Evet canım saglık ocagıydı ilki.ıkıncısı hastanede verdım.saglık ocagına guven olmuyor demekkı onu anladım.cunku bıtane bıle bısey cıkmadı tertemızhadi yaa nasıl yanlış çıkıyor ? İlki sağlık ocağı mıydı? sağlık ocağında bekliyor ya
iyi iyi maşallah sevindimmEvet canım saglık ocagıydı ilki.ıkıncısı hastanede verdım.saglık ocagına guven olmuyor demekkı onu anladım.cunku bıtane bıle bısey cıkmadı tertemız
Hiç beni etiketlemiş mi özledim diye bak bak bakmaya91 warcrew kızlaarr bayadır gıremedım evet bıraz canım sıkkındı bıde grıp oldım uzerıne daha dun gırdım foruma ılk kez sızlerı ozledım ama hepınız ıyı olun bu ıdrar tahlılı ıcın aıle hekımı aradı cok yuksek bıda tahlil ver dedı kosa kosa kadın dogumcuya gıttım ve tertemız cıktı,şaka gıbı ama gercek sonra kasıktakı beldekı agrıda bebek dpgum pozısyonundaydı ters donmus sıpa yıne oturmus o yuzden artmıs.son durumlar bende bu
Senınle hep konusuyoruz ya kankacım ondanHiç beni etiketlemiş mi özledim diye bak bak bak
Ben de cevap yazmıştım idrar yazınaSenınle hep konusuyoruz ya kankacım ondancevap yazan kızları etıketledım bu ıdrar muhabbetıne
Bakar tabi idrar tahlilinde çıkıyorSelamlar acaba mantar olup olmadığına kendi doktormuz bakar mı ya baktırdınız mı hiç
O yanma ve deli iştah gelemedi bana ya. Hala aşerme yok. Biraz hamile gibi hissetmeli yani insan. Kocamın bu kadar rahat olması doğru değilkoşuşturması lazımdı yani isteklerimle
Görmedim bebısım senın yazdıgınıBen de cevap yazmıştım idrar yazına
Olsun beni de etiketle sen
Bende nerseyde gebeligimin basindan beri vajinal enfeksiyon var. Ama doktorum bakmadi hic. Ben sikayetimi soyledim oda fitil verdi durum hep bu sekilde gitti. Yani bakip muayene etmedi mantarıSelamlar acaba mantar olup olmadığına kendi doktormuz bakar mı ya baktırdınız mı hiç
Yaaaa bende hiç asermedim hiç kosturmadim kocamıhislerime tercüman oldun. Biz biraz zor yol aldık tüp bebekle oldu ama aşılamalar falan benim için çok zordu. Eşime demiştim ki bi hamile oluyum gece seni kaldırıp canımın cektiğini aldırcam çekeceğin var demiştim. Aşermedim hiç aşeremiyorum
Ben bi gece tam uyumak üzereyken içim yandı kola istedim neyse geç oldu yarın bi yudum içerim dedim gece 1 falandı gitti bi tekel buldu aldı geldi sjbdjsjdks bi tek bu olabilir onun dışında genelde iştahım hep açık zaten aserme durumum yokhislerime tercüman oldun. Biz biraz zor yol aldık tüp bebekle oldu ama aşılamalar falan benim için çok zordu. Eşime demiştim ki bi hamile oluyum gece seni kaldırıp canımın cektiğini aldırcam çekeceğin var demiştim. Aşermedim hiç aşeremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?