Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Kızlar merhabalar nasılsınızbu aralar cok gıremedım.bugun aıle hekımı genel kontrole cagırdı ıdrar yolu testınden anlayanınız varmı cok mu kotu bı bakabılırmısınız

Eklentiler

• IMG_6471.png
    91,5 KB · Görüntüleme: 40
ben gece 2bucuk 3 gibi mutlaka uyanıp üst değiştiriyorum . O esna da doğalgazı kapatıyoruum
Bizim minimumda yanıyor ve çok sıcak geliyor bana ev. cam açıyorum doğalgazı kapamiyorum aç kapa daha kötü diye. Hep aynı ayarda yakıyorum bende o saatlerde uyanıp değişiyorum zaten o saatlerde buralara da bakıyorum yazıyorum falan

Kızlar merhabalar nasılsınızbu aralar cok gıremedım.bugun aıle hekımı genel kontrole cagırdı ıdrar yolu testınden anlayanınız varmı cok mu kotu bı bakabılırmısınız
Eritrosit idrarda kanama oluyordu canım enfeksiyonun var epitelde yüksek çıkmış makus kader idrar yolu enfeksiyonu var bol su iç bir de manurol verir tek dozluk hamilelikte zaten idrar yolu enf kacinilmaz

sen nasıl oldun? Benim de eritrosit pozitif 10 çıkmıştı doktor idrarda kan var dedi. Ama 1 gün öncesi benim popomda basur gibi bişi çıkmıştı onu söyledim ondan olabilir demişti.
Aynenn ben de o saatlerde aktifim

Kötü kötü rüyalar dönemi başladı mı sizde de kızlar

Bunu yazmaya girdim. Dün gece öyle kötü bir rüya gördüm ki çok korktum. Dedim n’oluyo ay bunlar da mı olacak. Bir de dün ilk kez midem yanmadan uyudum falan. Ama sabaha kadar kötü rüyalarla uğrastım

Ay bende sezaryene alındığımı gördüm belden iğneye hazırlamışlardı cebelleşiyorduk olmaz diye

Ben bu hafta görmedim şükür sjbdjsjdkdd geçen hafta kabus gibiydi bilinçaltı önemli dikkat edin doğum vs en ufak bu tip bir şey konusulunca konuyu kapatın vrya ortamdan uzaklaşın tek önerim bu. İyi bir şey bile konuşulsa hastahane gibi şeyler bile rüyama etki etti iki üç defa dikkat ettim durup dururken nadir oluyo bu rüyalar. Ama rüya kötü de olsa anlamı çok kötü çıkmadı bi de bilinç altı diyerek kendimi rahatlatiyorum. O günüm zaten bic oluyo demişimdir herkese ters çıkışlı bi gün geçiyor yani
İyiyim ben şükür canim sen nasılsın

Kızlar, dün şiddetli baş ağrısıyla kadın doğum aciline gittik. Ultrasonda bebiş 1950 ge çıktı. Ayın 2'sinde kendi doktorum 1943 demişti. Haftasına göre kiloluydu hatta ama 7 günde 7 gr alması tuhaf değil mi? Ayın 16'sında tekrar randevum var. Merakla bekliyorum şimdi.

Cnm ultrason cihazi farkli olunca ölcumlerde fark edebiliyor. Muhtemelen oyle olmustur skma canını

En düşüğe aldım ben de ve bazen pijama üstünü çıkarıp atletle kalıyorum. Eşim diyor ki buz gibi tenin. İçten yanıyorum galiba resmen boğuluyorum sıcaktan. Geçen çarşamba akşamı bunun muhabbeti geçti evde, başladı gülmeye ben içten yanıyorum diyince

enfeksiyon var diyecek dr yüksek ihtimal. bol su için diyip ilaç verecek. onu kullanınca tekrar gidip test vereceksiniz.

artık uzmanlaştık maleseff :)

cihazdan cihaza fark var korkma

Canım benim rüyalarım doğumla alakalı değildi kaçma kovalama işte korku bilimkurgu tarzı değişik şeyler doğumla ilgili şeyleri bilinçaltı yapmıyorum yapsam ilk doğumum bilinçaltımdan hiç çıkmazdı her doğum kendine özeldir inşallah hepimiz kolaylıkla atlatır sağsalim kucaklarımıza alırız

Ben ki kış çocuğuyum normalde çok üşürüm sıcağı çok severim ama hamilelikte tam tersi oldu. Atlet asla giymiyorum full kısa kollu ve camı açıyorum geceleri ara ara kalkıp evet bizimde en düşukte o bile yakıyor beni. Ateşli hatunuz

Canım öncelikle geçmiş olsun. Ben de her gün migren atakları yaşıyorum. Hormonlardan kaynaklı maalesef ultrason cihazından ultrason cihazına ölçümler çok değişiyor o yüzden kafana takma bence.

Kanka bol bol bol bol gelip gidip su içmelisin enfeksiyon var gibi görünüyor zaten doktor diyecektir ona göre de tek kullanımlık ilaçlar var ondan verebilir geçmiş olsun tekrar

Geçmiş olsun canım sıkma canını hepimizde var gibi bir şey sen nasıl oldun iyi misin bayağıdır görünmüyordun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…