Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Görmedim bebısım senın yazdıgınıbebito yine oturmus aşagıya oturan bogamkılosuda 2.000 kılo olmustam bir tosuncuk yigen gelıyor sana,senın kontrolun hangı gundu?
Maşallah yeğenime benim yerim onu ben 17 Ocak Cuma günü kontrol günüm bakalım bizim tosbağa ne alemde
Bir daha atlama beni küserim sana

Kuzum bak #reklamdeğil
Ya benim sivenolar yolda gelemeden geri iptal ettiler hasarlı/ya da kaybolmuş diye ücret iadesi yaptılar Allah var parfüm olduğunu duyunca şöyle bir tüh ya demiştim. Kararsızdım iptal olması iyi oldu. Biraz daha düşüneceğim şampuan için

Yaaaa bende hiç asermedim hiç kosturmadim kocamı gerçi şunu çok canım çekmişti "yayla çorbası" dünyada ulaşılması en zor şey
valla normal hayatta daha cok canım birşey cekerdi. Hamilelikte yok aşeremiyorum. Neyse artık doğumda yanımda olacak belki o zaman naz yaparım inşallah ben onu teselli etmem tabii cokta emin değilim

yok ne bezdirmesi dahada keyfi yerinde benimkinin önceleri tartısırdım falan cocuğum duyar etkilenir diyorum tartışmıyorum bile

8. Ayla birlikte iştahı açılan var mıı gece yemek nedir bilmeyen ben her gece bir kase yoğurt ekmek yer oldum. Baya midem kazınıyor, öyle can çekmesi ya da psikolojik açlık falan değil.

8. Ayla birlikte iştahı açılan var mıı gece yemek nedir bilmeyen ben her gece bir kase yoğurt ekmek yer oldum. Baya midem kazınıyor, öyle can çekmesi ya da psikolojik açlık falan değil.
Ben her şeye normal diyorum artık ndnxjsnd benim iştah maşallah hep yerindeydi gebelikten beri gece dolu dolu yiyip yatiyorum ondan çok aldım mesela bakalim son 8 hafta nasıl alcam

Ben her şeye normal diyorum artık ndnxjsnd benim iştah maşallah hep yerindeydi gebelikten beri gece dolu dolu yiyip yatiyorum ondan çok aldım mesela bakalim son 8 hafta nasıl alcam
Ben de çok kilo aldım ama oturmaktan, işten de ayrıldım yan gelip yattım. şimdi hakkını vere vere yiyerek almam umarım.

Ben de çok kilo aldım ama oturmaktan, işten de ayrıldım yan gelip yattım. şimdi hakkını vere vere yiyerek almam umarım.
Riske düşmüyorsa bir şey olmaz devam kafasindayim ömür boyu kac kere hamile olcaz sanki ben böyle iştahlı biri olmadım hiç keyfini süreyim sonra yine eski hale dönersem veririm bir şekilde diyorum şimdilik bi de kiloyu kendimize dert etmeyelim

Kızlar bime bebek ürünleri gelcekmiş 17 ocak. Haberiniz olsunn
Bakıyorum kirli sepeti olarak belki alabilirim organizerlerinden emin değilim henüz bakcam kaldiysa tabi o zaman karar veririm ev botu alcam kız kardeşim bende doğuma kadar yeğenim var asel yürüyor yeni yeni ayacuklari üşümesin kuzumun

İşte ben netten bakıyorum vay insafsızlar internetteki yerinde hiç böyle detaylı bilgi yok siparişi verdim artık geliyor ama en temizi buydu hakikaten
Yaa
Yaa kısmett bak bakalmm benim siparislerim yolda ben aldm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…