- 10 Temmuz 2024
- 933
- 2.004
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #24.321
Takibe al kuzum benimvalla saymadım baya çok oluyor gün içinde bundan sonra takibe alacağım kuzum dediğim gibi çok artarsa da doktoruma yazacağım artık aman vaktinde doğuralım ya inşallah hayırlısı ile
Ay çok yaşa güldürdün beniAy hadi hayırlısı olsun canım sağlıcakla gelsin kuzucuk
bende aynı öyleyim doktora da demiştim hatta bazen kendimi gerizekalı gibi hissediyorum diye ama bunu hatırlıyorum nedense bir de açelya ile ikimizinde yoğun mide bulantılı geçtiği için sanırım su bile kokuyordu ya bize sanırım o zamanlardan aklımda kalmış
Süpürge ile çekilen miKızlar bebeğim hasta otriyle çekmekten çok yoruldum baby vac aldım ve aşırı aşırı memnun kaldım. Otriyle çekerken burnunu kanattım kaç kere bunda öyle bişey olmadı ve gerideki mukusu da aldı siz siz olun bundan alın hastalık dönemi çok büyük ihtiyaç
Eveet ciğerlerim kendi geldi resmen ve çocuk aşırı rahatladı ciğerdeki hırıltı bile fark ettiSüpürge ile çekilen mi
bende de oluyor ya acaba sıkıntılı bir durum mu bilemedim. cuma+Ay bu bende de oluyor. Ben de bunu araştırıyorum. İlk gebeliğimde hatırlamıyorum oluyor muydu diye ama. Bir tarafı sertleşiyor ve orda garip bir his oluyor çocuk mu içerde esniyor diyorum bazen hareket de ediyor o sırada.
Allahallah şimdiye kadar hiç böyle bi şeyden bahsetmedi. Cumartesi günü gittiğim zaman sorayım. Belki de ölçüyorHayır 16-17. Haftadan bu yana ölçüyorlar. Seninkinide elbet ölçüyordur o an ancak iyi diye sana söylemiyordur. Yani rahim ağzı uzunluğu ve kalınlığı en önemli şey bu yüzden her kontrolde ölçülür. Eminim senin doktorunda ölçüyordur
Amin canım inşallahAy çok yaşa güldürdün beni
Bu arada amin canım benim hepimizin bebişi vaktinde ve sağlıkla gelsin
Ben cesaret edemiyorum buna ya nasıl yapıyorsun canımEveet ciğerlerim kendi geldi resmen ve çocuk aşırı rahatladı ciğerdeki hırıltı bile fark etti
Benim ki de ölçüyorsa bile hiç söylemedi banabende de oluyor ya acaba sıkıntılı bir durum mu bilemedim. cuma+
Allahallah şimdiye kadar hiç böyle bi şeyden bahsetmedi. Cumartesi günü gittiğim zaman sorayım. Belki de ölçüyor
dediğiniz gibi ama söylemiyor bilemiyorum kaçıncı haftaya geldim hiç bahsi geçmedi
Son bir haftam kaldı gerçekten daha fazlasını kaldıramazmışım tam zamanında bitiyorTakibe al kuzum benimşimdi bide ara tatile çıkınca dinlenirsin,izine ayrılırsın geçer daha rahat edersin
bende de oluyor ya acaba sıkıntılı bir durum mu bilemedim. cuma+
Allahallah şimdiye kadar hiç böyle bi şeyden bahsetmedi. Cumartesi günü gittiğim zaman sorayım. Belki de ölçüyor
dediğiniz gibi ama söylemiyor bilemiyorum kaçıncı haftaya geldim hiç bahsi geçmedi
Benim her gittiğimde ölçüyor hatta en son gittiğimde (26 haftalıkken) karından göremedi alttan ölçtü. Bu haftalardan itibaren “özellikle mutlaka ölçüyoruz erken doğum riskine karşı, karından göremedim alttan ölçüyorum tedirgin olma” dedi hatta. Muhtemelen bu gittiğimde de alttan ölçebilir yineBenim ki de ölçüyorsa bile hiç söylemedi bana
Valla korkulacak bişey değilmiş burnunun içine çok bile sokmadım diyorum ya otriyle kanattım bununla hiçbir şey olmadı. Biz mukusu almaya çalışırken ayarsız asılıyoruz ama bu öyle değil. Elimde denedim öyle vakumu da çok değilAmin canım inşallah
Ben cesaret edemiyorum buna ya nasıl yapıyorsun canım
Süpürgesiz yani ben otri ile de yapamıyordum ya babasına yaptırıyordum cesaretsiz biriyim böyle konulardaValla korkulacak bişey değilmiş burnunun içine çok bile sokmadım diyorum ya otriyle kanattım bununla hiçbir şey olmadı. Biz mukusu almaya çalışırken ayarsız asılıyoruz ama bu öyle değil. Elimde denedim öyle vakumu da çok değil
İnsallah istedigin gibi olur canimHava çok sıcak olduğu için mi böyle oluyor çok uzaklardaymışsın ordaki düzen nasıl ilerliyor kadın doğum konusunda
Ben ilkindeki gibi vajinal doğum yapmak istiyorum sonrasındaki rahatlığı çok özlüyorum
Normal normal. Zamaninda guzelce gelicek kuzularimizAy Allah korusun umarım normaldir inan ben de bilmiyorum takipteyim artarak devam ederse doktoruma yazacağım benim doktorum 1.5-2 saatlik mesafemde ben il dışına gidiyorum bir de
Ben şuramdan kasılma girdi şuram sızladı diyince gel bakalım rahim uzunluğuna diyip bakıyor valla vajinal muayene ediyor uzunluğu söylüyor not düşüyor asistanı bana iyi güzel diyor.Benim ki de ölçüyorsa bile hiç söylemedi bana
Ohhh miiisssSon bir haftam kaldı gerçekten daha fazlasını kaldıramazmışım tam zamanında bitiyorminnoşlarımın hediyelerini, süslemelerini, karnelerini, her şeylerini de hazırladım. Bana yakışır bir kapanış yapmak istiyorum
Kuzum bak #reklamdeğilBen hala içindekiler kısmında göremedim parfümü .ama neyse bakacağız artık en temizi oydu çok baktım çoğunda alkol var şampuanların. En azından sentetik koku yok sivenoda #reklamdeğil
Yok ne gördün hayır olsun canımKötü kötü rüyalar dönemi başladı mı sizde de kızlar
Bende 10 aydır direndim ama korkulacak bişey yokmuşSüpürgesiz yani ben otri ile de yapamıyordum ya babasına yaptırıyordum cesaretsiz biriyim böyle konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?