Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
3-4 gündür gün içinde bayağı oluyor kuzum daha da artarsa gitmeden yazmayı düşünüyorum. Günde bir veya ikiden fazla oluyor kuzum. Anam erken doğurmam dimi ya korkuyorum
Ben braxton hicksdir diye dusundum bunlari, benim gunde 8-10 defa oluyor neredeyse , ilk basta kasilma oldugnu bile anlamamistim, dr gecen hafta sordugunda kasilmam yok dedim, dun anladim yalanci kasilma oldugnu vucut kendisini doguma hazirliyor, normaldir diye okudum hep ama, dogurmayiz degil mi su an kar firtinasi var, 20 cm kar bekleniyor, okullar bile iki gun tatil. Allah korusun bir sey olsa doktorum yarim saat mesafede

Siz nerde oturuyorsunuz
Birçok gebeye oluyor doktora sormak lazım yinede bide nst zamanlarımızda yaklaştı baksalar güzel olur sancı varmı yokmu
Bizede en yakın hastane 2 saat dağ yolu mesafesinde ve yollarımız hep kapalı
Doğum başlasa burda ne halt edeceğiz hiç bilmiyorum şimdi en azından eşime bebek çantasını falan gösterip anlatacağım neler var neler gerekir diğer bebeğime neler almak lazım diye tatbikat yapacağız

Kıyamam ya tatbikat yapacağız deneme bittim
Aman Allah korusun zamanında gelsinler bebişler.

Ben Texas’tayim, normalde asiri sicak bir iklimi var, hava soguyunca kimse ne yapacagini bilmiyor, elektrikler, su borulari her sey donuyor ve hayat duruyor
İlk nst’m pazartesi gunu, o zamana kadar sabretmem lazim
Tatbikat fikri
Vajinal dogum mu dusunuyorsunuz, yoksa sezeryan mi? 2 saat uzunmus ama insallah rahat, kolay, guzel dogumlarimiz olur

Canım kaç hafta kaç gündün bugü
cnaımm 32+ kaçtın bugün? Ve kaçıncı haftaya muhtemel doğum dedi

Evet evet biliyorum canımm, dedim bizimkiler iri olcak ya ondan mı acaba ay çikolata sos falan olursa tavuk göğsü üstü çikolata sos falan yap yok kız bozmam vallah sıkı gidiyorum istediğim değerleri görmeden bozmak yok

Yok yok iri demedi gayet iyi dedi bizim doctor başka sebeplerden dedi kuzum sezeryanı yoksa suyu kilosu boyu bilmem nesi iyi gidiyoruz dedi
Bozma çok az kaldı sonra birlikte sarılıp kutlayacağız
Off deme canım istedi ımmm

Yaa kız senin bebe bir de kız çıkmasın

Hava çok sıcak olduğu için mi böyle oluyor çok uzaklardaymışsın ordaki düzen nasıl ilerliyor kadın doğum konusunda
Ben ilkindeki gibi vajinal doğum yapmak istiyorum sonrasındaki rahatlığı çok özlüyorum

Canım kaç hafta kaç gündün bugü

cnaımm 32+ kaçtın bugün? Ve kaçıncı haftaya muhtemel doğum dedi
Doğum için bahsettiği tarihte 39+6 oluyor canım 1haftada önden gidiyor benim paşa 40ta geliyor işte ya ama bu dediği zaten tahmini bişey. Neyin ne olacağını biz de bilemeyiz böyle der erken gelir yada geç gelir kısmet bakalım

Yaa gözün aydın canım çok sevindim Şubat a ne zamana gün verdi peki

Ay olsun ikiside olur sağlıklı olsunda kız olursa daha iyi olur tabi sen çok istiyordun hatırlıyorum

Ay Allah korusun umarım normaldir inan ben de bilmiyorum takipteyim artarak devam ederse doktoruma yazacağım benim doktorum 1.5-2 saatlik mesafemde ben il dışına gidiyorum bir de

valla saymadım baya çok oluyor gün içinde bundan sonra takibe alacağım kuzum dediğim gibi çok artarsa da doktoruma yazacağım artık aman vaktinde doğuralım ya inşallah hayırlısı ile

benim hiç ölçmedi şimdiye kadar acaba son haftalara doğru mu ölçüyor? 28 hf şuan
Hayır 16-17. Haftadan bu yana ölçüyorlar. Seninkinide elbet ölçüyordur o an ancak iyi diye sana söylemiyordur. Yani rahim ağzı uzunluğu ve kalınlığı en önemli şey bu yüzden her kontrolde ölçülür. Eminim senin doktorunda ölçüyordur

Çok teşekkür ederim canım benim
27-28dedi canım bana
Ay hadi hayırlısı olsun canım sağlıcakla gelsin kuzucuk

Maşallah ben 5dk öncesini unutuyorum b12den
bende aynı öyleyim doktora da demiştim hatta bazen kendimi gerizekalı gibi hissediyorum diye ama bunu hatırlıyorum nedense bir de açelya ile ikimizinde yoğun mide bulantılı geçtiği için sanırım su bile kokuyordu ya bize sanırım o zamanlardan aklımda kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…