Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    114
Benim açlığım da çok yüksek çıkıyor insülin almama rağmen 100 çıkıyor yani kafayı yemek üzereyim. Tokluklarin da çok yüksek değil senin zaten ya, ama bende tam buğday ekmeği bile yesem yüksek çıkartıyor o yüzden ekmeği tamamen kesmek zorunda kaldım. Neyse insaAllah hepimiz için sağlıklı geçer bu süreç

clooe diye bi marka var ama bugün gördüm nette ona bakıyorum, kullanan biri olsa tavsiye etse iyi olurdu böyle karar vermek zor #reklam değil

clooe diye bi marka var ama bugün gördüm nette ona bakıyorum, kullanan biri olsa tavsiye etse iyi olurdu böyle karar vermek zor #reklam değil
İncia marka benim aklıma yatmaya başladı. Diğerlerine göre daha temiz içerikli.parfüm falan da yok hiç. Diğerlerinde ya alkol var ya parfüm. Sabahtan beri bakıyorum. Siveno, minoris bunlar mantıklı gelmişti ama en mantıklısı incia gelmeye başladı. #reklam değil

Siveno ya da İncia yenidoğan şampuan alacağım ben kızlar ama hangisi olacağına henüz karar vermedim. Var mı başka fikri olan? İçerikleri en temiz bunlar kaç saattir bakıyorum. #reklamdeğil

Siveno ya da İncia yenidoğan şampuan alacağım ben kızlar ama hangisi olacağına henüz karar vermedim. Var mı başka fikri olan? İçerikleri en temiz bunlar kaç saattir bakıyorum. #reklamdeğil
Krijenin bebekler için hassas ciltlere uygun katı şampuanı var bir bakabilirsin istersen çok güzel köpürüyor ben çok memnunum içeriğide temiz rengini bile doğal yolla verdiklerini duydum

Birde mustela tek marka değilki pişik için hametanda çok iyi bir krem daha birçok krem var ki en iyi pişik giderici kantoron yağıdır bence illa kimyasallar kremler sürmek zorunda değiliz bebeğimize

Spor falan yapıyor musn? Mesela ben akşam yürüyerek eve geliyorum ve yemek sonrası hiç durmuyorum ölçüme kadar bişeyler yapıyorum evde

Söylediğin şampuana bakacağım canım. Pişik kremi olarak Mustela ben zaten kullanmıyordum canım. İlk çocuğumda mustelanın sadece şampuanını kullanıyordum o zaman temiz içerikliydi. Şimdi içeriğini bozmuşlar.

aaa ben içerik değişmeden önce mi almışım acaba baya baktım parfüm yok içinde benimkniin
Sitesinden baktım ben de. İçeriği bu şekilde maalesef. Değişmiş. Ben de oğlumda Mustela şampuan kullanıyordum temizdi içeriği 6 sene önce kadar bunda da Mustela şampuan alırım diyordum ama maalesef alamıcam gibi

Daha hiç ölçmedim canım yeni başladık bakalım. Bu günden sonra başlayacağız
Yazarsın canım sonuçları ona göre yiyeceklerimize bakarız. Mesela bugün ben barbunya yedim ve yüksek çıktı
İnşallah canım ya doktor da bir anormallik yok dikkat et dedı sadece.
Aynen benim doktor da öyle dedi ama sanki tek başıma idare edemiyorum gibi

Kızlar benim şeker yüklemem bu şekilde çıkmıştı 1 ayı geçti yaptıralı. 2. Saat 1. Saatten daha yüksek ama dr önemli değil referans değerlerdesin sorun yok demişti. İnternetten baktığımda hep aşağıda çıkması gerektiği yazıuor. Benim gibi olan var mı.

Eklentiler

• IMG_2318.jpeg
    47,1 KB · Görüntüleme: 45
incianın içinde lavanta varmış sanırım şöyle bişeye denk geldim de yani bilemedim herşeye bişey diyorlar anlamadım :

Çocuk Endokrinoloji ve Neonatoloji Uzmanı Prof. Dr. Selim Kurtoğlu, lavanta aromalı şampuan, duş jeli, parfüm, kolonya, yumuşatıcı gibi ürünlerin kız ve erkek çocuklarda erken ergenliğe sebep olduğunu söyledi.

Evet ilginç şekilde 2. Saat daha yükselmiş bence stresten olabilir. Sıkılmışsındır stres yapmışsındır boşver referans içinde ne güzeel

Üf bayilacam artık her şeyde sorun var herkes her şeye bir şey diyor abi tamam söyleyin zararli olanları da bari bir uzman da desin ki bakin bunda bir şey yok içeriği şuan temiz vs ben de hala almadım çünkü hepsinde bir şey çıkıyor ksbxjsjdjd doğumdan çok ne alsak zarar vermez işi yoruyo beni yaaa İSYAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…